Padlóösszefolyó

Hasznos fürdőszobai kiegészítőket keresel otthonodba? Nincs megoldva ebben a helyiségben a vízelvezetés? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban többféle padlóösszefolyó közül választhatod ki a tökéletes darabot.

Az eszköz egy rendkívül hasznos kis kellék, amelynek szerepe van a csatorna megfelelő működésében. Kevesen gondolnak bele, hogy mennyi apróságra kell figyelni a felújítás során, pedig ez is egy nagyon fontos kiegészítője az otthonunknak. Ez általában akkor jöhet jól, ha valamilyen oknál fogva csőtörés keletkezik, hiszen itt elfolyhat a felesleges víz

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Milyen szerepe van a padlóösszefolyónak?

 

Amikor fürdőszoba-felújításra kerül sor, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen minőségi padlóösszefolyót is választasz. Feleslegesnek tűnhet, ám sokszor tud jól jönni, például, ha valamilyen probléma adódik, és csőtörés keletkezik az otthonodban. Itt könnyedén el tud folyni a felesleges víz, aminek hatására nem ázik el az egész lakás. Akkor is hasznos kis kiegészítő lehet, ha a fürdőkádat teletöltöd, esetleg a mosógép nagyobb mennyiségű vizet tol ki magából. Nem egy nagy összeg, mégis sok helyzetben praktikus lehet. 

Jól jöhet továbbá takarítás során is, hiszen itt minden felesleges víz távozni tud a fürdőből, megelőzve a padló nagyobb károsodását. Mivel szerkezetileg egy apró dologról beszélünk, így nem töri meg a lakás összhangját, nem lesz túlzottan zavaró, mégis egy hatékony eszköz tulajdonosai lehetünk.

 

Padlóösszefolyó kínálatunk

 

Amennyiben igényes modellt szeretnél, akkor a webáruházunk remek megoldásokat kínál a számodra. A Wellis W-Drain Flat egy rendkívül modern padlóösszefolyó, ami biztosítja a számodra, hogy mindenhol el tudjon folyni a víz. Az alacsony beépítésnek köszönhetően szinte alig észrevehető típusról van szó. Ellenáll a savnak, a lúgnak, hiszen az acélból készült termék egy szigetelőperemmel ellátott változat, aminek a vízszintes szifonját 360 fokban lehet forgatni. A dizájnos kialakítással rendelhető prémium verzió strapabíró, ezáltal évekig élvezheted az általa nyújtott előnyöket. 

Ott van továbbá a rácsos kivitele is, ami szintén hasonló tulajdonságokkal bír, azonban még hatékonyabb lehet, mint a sima W-Drain. Ezzel szemben az Inox egy hosszúkás tervezésű, rácsos, állítható lábakkal ellátott darab, ami szegélyes vízelvezetést kapott. Azonban ez is ugyanolyan magas minőségű, mint a Wellis gyártmányai.