Fürdőkád

A fürdőszoba átalakítása során kardinális kérdés lehet, hogy vajon milyen berendezéseket érdemes választani. Az elmondható, hogy mindenképpen érdemes minőségi eszközökre beruházni, hogy ne kelljen két év múlva ismét szétverni az egész helyiséget. A fürdés kapcsán felmerülhet, hogy vajon fürdőkádat vagy pedig zuhanykabint válasszunk.

 

Előbbi számos előnnyel bír, ami miatt mi is betáraztunk pár típusból, hogy mindenki megtalálja a hozzá közel álló változatot. Legyen szó egyenes, aszimmetrikus, szabadon álló, esetleg retro modellről, nálunk szinte bármilyet rendelhetsz.

tovább bezár

Milyen egy jó fürdőkád?

A reggeli készülődés során kevesebb időnk van élvezni a fürdőszoba nyújtotta előnyöket, ám mindenképpen fontos, hogy azt megfelelően szereljük fel. Mindenki szeret elmerülni a habokban, miután este hazaért a munkából. Amikor végre minden elcsendesedik, semmilyen zaj vagy stressz nem ér bennünket, szinte lehetetlen kiszállni abból a kényelmes kádból. Legyen szó hétvégi időtöltésről, egy edzés utáni habfürdőről vagy csak egy munkával teli hétköznapról, az aszimmetrikus fürdőkádak előnyeit mindennap élvezhetjük.

De vajon milyen egy tökéletes berendezés? Fontos annak a színe, formája, esetleg a mérete? Persze, hiszen csak így tudjuk tökéletesen kihasználni a rendelkezésre álló helyet. Szóba jöhet például egy egyenes fürdőkád, de akár egy sarok verzió is, aminek köszönhetően biztosan nem marad majd kihasználatlan terület.

Fürdőkád kínálatunk

Webshopunkban szinte bármilyen kiegészítőt találni, hiszen rendelhető többek között retro és szabadon álló kád egyaránt. Nem szabad megfeledkezni a különleges változatokról sem, ahol ovális, kör alakú, de még különböző magassággal ellátott típus is a palettán van. A leggyakrabban azonban a hagyományos egyenes kádat szerzik be otthonra, hiszen ez szinte bármilyen körülmények között jól tud mutatni. Ezek könnyedén beépíthetőek, előlappal rendelkeznek, így nem lógnak ki a helyiségből. Lehetnek szögletesek, de akár modern stílusúak is, attól függően, hogy milyen darabra van szükség.

A formavilág tehát egyáltalán nem kötött, hiszen választhatóak klasszikus és elegáns kádak egyaránt, amelyeknek köszönhetően könnyen egyedire lehet szabni a ház ezen részét.

Szerencsére többféle méretben és kialakításban találhatóak nálunk fürdőkádak, így biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb változatot!