Konyha gépek

Legyen öröm és felszabadító érzés a főzés! Válaszd ki a konyhai gépeket úgy, hogy maximálisan a kényelmedet szolgálják, praktikusan belesimuljanak bútoraid közé, és illeszkedjenek a lakás stílusához! Hiszen a konyha otthonod legfontosabb helyisége, szokták mondani, hogy az élet ott zajlik. Talán belénk van ivódva, hogy a jó hangulatú beszélgetések, borozások, nevetések közösségi tere ez a helyiség a lakásunkban.

Már nagymamáink korában is a kiskonyha volt az egész napos élettér, de akkor még elég volt egy vájling, egy vödör víz és egy sparhelt a meghitt légkörhöz. Ma már az okoseszközök beköltöztek a konyhánkba is, így alapvető igényeink is megnőttek.

tovább bezár

Az egészséges étkezés és a homemade termékek napjainkra szinte divattá váltak, így jóval több időt töltünk főzéssel, mint korábban. 

Milyen szempontok alapján válassz konyhai gépeket?

Először is gondold végig, milyen berendezésre van szükséged. Mi az, ami hiányzik? Mit kell pótolnod? Egy új konyha esetén mindent be kell szerezned!

A konyhai készülékek terén minden bizonnyal a hűtőszekrény az egyik legfontosabb. Néhány szempont, amely alapján érdemes választanod: kialakítás, méret, vezérlés, hűtési technológia, energiaosztály, teljesítmény. Emellett végig kell gondolnod, szeretnél-e fagyasztóládát vagy fagyasztószekrényt. A fagyasztószekrényben polcos elrendezés van, így könnyebb a használata.

Ma már nélkülözhetetlen alapgép a mosogatógép. Nem kell részletezni, miért hasznos, hiszen mosogatni szinte senki sem szeret. Fontos szempont lehet az energiatakarékosság, a halk működés és a hatékony szárítás. Van már pult alá helyezhető, keskeny mosogatógép is, amely szinte észrevehetetlen.

Megkerülhetetlen háztartási gép a tűzhely. Ma már főzhetünk, grillezhetünk, süthetünk egyetlen készülékkel. A legfontosabb a praktikusság és az esztétikus elrendezés, így sokan választanak beépíthető sütőt és főzőlapot.

Fedezd fel páratlan kínálatunkat!

A konyhákban egy minőségi páraelszívó is nélkülözhetetlen. Először is, hiába van ablakunk, a főzéssel nem csak kellemes illatok és vízgőz jár. Bizony zsír- és olajmolekulák tömkelege kerül ilyenkor a levegőbe, ami előszeretettel csapódik le konyhabútorokon. A letakarításuk pedig sok időt és energiát vesz igénybe. 

Érdemes ellátogatnod weboldalunkra, ahol további konyhai gépeket is megtalálsz! Megvásárlásukkal felszerelésed teljessé válhat!