Egyenes törölközőszárító radiátor

A mindennapi használatban lévő törölközők higiénikus tárolása nem mindig könnyű feladat. Sok fürdőszobában nincs egyszerre elegendő hely a fűtésnek és a tárolásnak is. Az egyenes törölközőszárító radiátorok, amelyeket forgalmazunk, egy csapásra megoldják ezt a problémát. 


 


A fürdőszobai textíliák szárítása gyorsan és hatékonyan történik, így nem szaporodnak el bennük a kórokozók. Emellett nincs szükségünk egyéb törölközőtartó eszközre, mert a radiátoron ezt is megtehetjük. Kínálatunkban számos méretben és színben találsz törölközőszárítókat, nézz körül!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Minimal White egyenes törölközőszárító radiátorok

 

A Minimal White törölközőszárító radiátoraink nevei hűen tükrözik a modellek elegáns megjelenését. Az olasz Arezzo cég kifinomult ízléssel alkotta meg ezeket a praktikus és exkluzív fűtőtesteket. A csövek szögletes kialakítása és a tiszta, fehér szín csodásan illik a modern fürdőszobába

A Minimal White radiátorok központi fűtésre csatlakoztathatóak, és fűtőpatronnal is működtethetőek. Ha szeretnél egy sokoldalúan használható, különleges megjelenésű egyenes törölközőszárító radiátort, nálunk biztosan megtalálod!

 

Enix egyenes törölközőszárító radiátorok

 

Az Enix több egyenes törölközőszárító radiátorral is jelen van webáruházunk termékkínálatában. A BOSTON fűtőtest a hagyományos modellektől eltérően ritkább csövezéssel rendelkezik. Igazán dekoratív és egyedülálló eleme lehet a fürdőszobádnak. 

A HIACYNT törölközőszárító a minimalista helyiségek dísze lehet modern, lapos csöveivel. Központi fűtésről és elektromosan egyaránt működtethető ez a modell. Az Enix RAMA radiátora nem csak formájával, hanem színeivel is kitűnik a tömegből. Ha szeretnéd egyedivé varázsolni a fürdődet, válaszd az Enixet!

 

További egyenes törölközőszárító radiátoraink

 

Webáruházunk egyedülállóan széles termékkínálattal rendelkezik. Egyenes törölközőszárítós radiátoraink közt méretek és színek számos variációját fedezheted fel. Forgalmazunk termosztátos fűtőtesteket, krómozott radiátorokat vagy épp középső bekötésű modelleket. 

Ezeknek a radiátoroknak óriási előnye, hogy nem foglalnak helyet a fürdőszoba teréből. Szárítják nem csak a textilt, hanem a falat és a levegőt is. Ezáltal hatékonyan hozzájárulnak a penészedés megelőzéséhez is ezek a nagyon szép fűtőtestek.