Mosdó leeresztő

Egy elegáns mosdókagyló önmagában is csodás kiegészítője lehet a fürdőszobának, amely magára vonzza a tekintetünket. Egy stílusban hozzáillő, csillogó mosdóleeresztő pedig teljessé teszi a látványt. Nem beszélve a rendkívül fontos funkcióról, amelyet ez a kiegészítő ellát.


 


Termékeink között méretben, alakban és kivitelben is számos leeresztőt megtalálsz. Keresd meg azt a modellt, amely a mosdókagylódhoz leginkább illik, és rendeld házhoz még ma. Túlfolyós és anélküli, klik-klakos és hagyományos termékeket is forgalmazunk. Ne habozz, itt biztosan megtalálod, amit keresel!

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Mosdó leeresztő szín
Készletinformáció
További szűrők
8 db termék

Deante mosdóleeresztőink

 

A lengyel gyártó termékeit jó szívvel ajánljuk, számos kategóriában kínáljuk a kiváló minőségű Deante modelleket. A mosdóleeresztők között is olyan különlegességeket találsz, mint a szögletes fazon, klik-klak kialakításban. 

Nem csupán krómozott, hanem fekete színben is megrendelheted tőlünk a Deante egyes leeresztőit. Ezek a termékek biztosítják a megfelelő vízleeresztést a mosdókagylóban. A túlfolyóval ellátott modellek pedig azt hivatottak megakadályozni, hogy túltöltődjön a mosdó. Ha kiváló minőséget keresel a fürdődbe, a Deantét szívből ajánljuk.

 

Dalma klik-klakos mosdóleeresztő

 

A márvány elegáns megjelenése és csodás mintái remekül mutatnak a fürdőszobában, nem véletlenül használja az emberiség évszázadok óta. A Dalma mosdóleeresztőinek igazán exkluzív külsőt kölcsönöz a márvány dekoráció. A termékek gyártója, a Sapho megbízható partnerünk a fürdőszobai termékek piacán.

Ezek a klik-klakos, márvány lefolyós modellek gyönyörű kiegészítői lehetnek a mosdókagylódnak. A technológiának köszönhetően egy érintéssel nyitható és zárható a leeresztő. Három szemet gyönyörködtető árnyalatban kínáljuk a márvánnyal díszített Dalma modelleket. Neked melyik a kedvenced?

 

További fürdőszobai termékeink

 

A leeresztők mellé természetesen mosdókagyló is dukál, bőséges választékkal várunk ezekből a termékekből is. Emellett fürdőkádat, zuhanytálcákat, kádkabinokat és zuhanykabinokat is forgalmazunk.


Vásárold meg nálunk wc-kagylódat, bidédet, csaptelepeidet vagy a zuhanykabinod kiegészítőit. Görgőket, zuhanypaneleket és wellnesstermékeket is találsz. Böngéssz termékeink között, és győződj meg róla, hogy itt minden adott ahhoz, hogy megvalósíthasd az elképzeléseidet