Gyerekszőnyeg

Ez a kategória gyerekszőnyeg választékunkat tartalmazza, melyek színes, élénk mintákkal tarkítottak. A gyerekszoba berendezése különös odafigyelést és megfelelő tervezést igényel. Amellett, hogy vidámnak, játékosnak kell lennie, fontos, hogy biztonságosra és akadálymentesre alakítsuk az egész helyiséget. 

 

Jelentős szerepe van a gyerekszőnyegnek, hiszen befolyásolja a gyermek hangulatát, segíti a személyiségfejlődésben is. Az egész napos játék fő színtereként lényeges, hogy strapabíró, biztonságos, kényelmes szőnyeget válasszunk, melynek anyaga is gyermekbarát. Minél élénkebb, annál izgalmasabb lesz a gyermek számára.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
72 db termék
 

Egy gyerekszőnyeg mindenféle korosztály számára ideális, egészen kisbaba kortól kezdve, az óvodás és iskolás korszakig. Miközben a kisbabák ismerkednek a környezetükkel, a szőnyegen töltik idejük legnagyobb részét. Később pedig segít nekik a fantáziájuk fejlődésében is. 

 

Gyerekszőnyeg kínálatunk 

 

Webáruházunk gyerekbútor kategóriájában felfedezheted gyerekszőnyeg választékunkat. A gyerekeknél nagyobb figyelmet kell fordítani a szőnyeg anyagára, melynél alapvető elvárás, hogy egyszerűen takarítható, másrészt pedig strapabíró is legyen egyben. 

 

A megfelelő szőnyeg az egész szoba hangulatát meghatározza. A gyermekek egészsége, biztonsága elsődleges szempont, amelyhez hozzájárul egy jól megválasztott darab. 

 

Kínálatunkban többféle színvilágú szőnyeg érhető el. Megtalálható például a kék és a szürke árnyalatait tartalmazó modell, a lilás-rózsaszínes, vidám hangulatú szőnyeg és akad zöldes-szürkés darab is. 80x150-es, és 120x180-as méretű darabok közül válogathatsz. 

 

Merülj el választékunkban, és válaszd ki a legideálisabb szőnyeget, melyen gyermeked kedvére játszhat, és felfedezheti az őt körülölelő világot. 

 

Hogyan válasszunk gyerekszőnyeget? 

 

A méret szerepe jelentős, nem mindegy ugyanis, hogy mekkora a szőnyeg. A legideálisabb, ha bútorok nincsenek rajta, hiszen az nem volna biztonságos. Emellett a könnyű takaríthatóság szintén lényeges. 

 

A gyerekszőnyeg színének és mintájának gondos megválasztása sem elhanyagolandó szempont. A kicsik szeretik a színes, élénk színeket. Alapvető szabályként elmondhatjuk, hogy a letisztult, egyszerű bútorok mellé érdemes vidám, mintás szőnyeget választani, míg a színesebb bútorokhoz a kevésbé tarkák lesznek optimálisabbak. Például egy a kék árnyalataiban pompázó darab.

 

Reméljük segítettünk, és megkönnyítettük a választás folyamatát! Találd meg a gyerekszoba tökéletes kiegészítőit, és rendelj mihamarabb!