Függőfotel

Szereted a formabontó berendezési tárgyakat és a megszokottól eltérő megjelenésű bútorokat? Jó hírünk van! Nálunk nem csupán a lakásod belső tereit rendezheted be egyedülálló módon. Függőfoteleink, függőágyaink és hintáink a kertek, teraszok, balkonok kényelmes és stílusos kialakítására is lehetőséget adnak.

 

Állvánnyal együtt forgalmazott foteleket és kisebb helyigényű, plafonra függeszthető modelleket is találsz nálunk. Emellett természtesen klasszikus kerti garnitúrákat, sarokülőket és további kültéri kiegészítőket is rendelhetsz tőlünk. Nézz körül!

tovább bezár
Kampány típusa
Gyártó
Teherbírás
Ülőhelyek száma
Készletinformáció
További szűrők
61 db termék
 

Állványos függőfotelek

 

Ki ne szeretne egy olyan fotelben üldögélni, ami körülöleli, mint egy puha kagylóhéj? Állványos függőfotleinkben éppen ez az élmény vár! A különféle mintázatokkal készült, fonott kerettel rendelkező modellek nem csupán rendkívül kényelmesek. A megjelenésük is igazán stílusos, jól illenek mind a modern, mind a rusztikusabb külső terekhez.

 

Ezekhez a függőfotelekhez a gyártó az állványon és a kereten kívül ülő- és hátpárnákat is biztosít. Sőt, webáruházunk kínálatában akár külön is megvásárolható a fotelek állványa. S ha kettesben merülnétek el a kényelemben, kétszemélyes modellt is választhattok.

 

Mennyezetre függeszthető fotelek

 

Valóban nagyon stílusosak az állványra rögzíthető függőfoteleink, azonban előfordul, hogy nincs elég helyünk ezek számára. Ekkor sem kell lemondanunk a függőfotelekről, függőágyakról. A csodásabbnál csodásabb színekben pompázó szövött modellekben ringatózva igazi relaxáló élményben lehet részünk.

 

Nagyon szépek és természetes hatásúak a csomózott függőszékek és -fotelek. A 80 centiméter átmérőjű ülőfelületen kényelmesen elhelyezkedhetünk és élvezhetjük a jó időt a szabadban. A gyerekekről sem feledkeztünk ám meg, függőhintáinkat a család apraja is imádni fogja.

 

További kerti bútoraink

 

Tisztában vagyunk vele, hogy a szabadtéri időtöltés komfortjához elengedhetetlenek a minőségi kerti bútorok. Épp ezért ajánljuk figyelmedbe színes kínálatunkat. Komplett kerti garnitúráink kiváló ár-érték aránnyal várnak. 

 

Modern polyrattan és fém bútoraink mellett a naturális fa modelljeinket is megrendelheted. Nem csupán nagy teraszokat, hanem kis balkonokat is könnyedén berendezhetsz stílusosan és prakitkusan. Böngéssz webáruházunkban, és alakítsd ki velünk külső tereidet.