Swim Spa

Az otthoni wellness nem kiváltság többé! Webáruházunk minden igényt kielégítő swim spa medencéi aktív pihenést kínálnak neked a hosszú és fárasztó nap végén. A swim spa medencék magukban foglalják az úszómedencék és a jakuzzik áldásos tulajdonságait. Ahhoz, hogy relaxálj vagy sportolj, ki sem kell mozdulnod a kertedből.

 

Válogass különböző technológiával működő medencéink közül. Sőt, akár kombinált, dupla swim spa medencét is rendelhetsz tőlünk. Gyártóink széles termékkínálatával várunk téged, hogy otthon is bármikor kikapcsolhass vagy épp felpöröghess

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Turbine medencéink

 

A Turbine jelzésű swim spa medencéink energiatakarékos motorokkal működnek. Ez a berendezés biztosítja az ellenáramlást, akár órákon keresztül. Ennek köszönhetően aktív sportolásra alkalmasak a Turbine medencék. Nem csak úszhatsz, de akár evezhetsz is bennük. A motor mellett számos fúvóka biztosítja a lazítást, ha a tréning véget ért.

 

W-flow úszómedencéink

 

A W-flow technológia működésének hatékonysága eltér a Turbine úszómedencéktől. Ezekben az medencékben a motor kétszer annyi vizet képes megmozgatni, mint más swim spa medencék erőforrásai. Ráadásul a W-flow medencékben az edzéseidet teljesen személyre szabhatod. Így az állóképességednek megfelelő terheléssel végezheted a mozgást.

 

Dupla swim spa medencéink

 

Mind a W-flow, mint a Turbine medencéink elérhetőek kombinált formában is. A dupla medencéink egyik része egy prémiumminőségű jakuzzi. Az úszómedencék pedig az ellenáramoltatásnak köszönhetően a fizikai aktivitást biztosítják. A medencék félig süllyesztett kivitelben is elérhetőek, így a telepítésülhöz nincs szükség nagy munkálatokra.

 

Hasznos kiegészítők

 

Ahhoz, hogy tökéletesen kiélvezhessük a swim spa medencék áldásos hatásait, elengedhetetlen a jó vízminőség. A szűréshez, tisztításhoz szükséges minden eszközt megtalálsz webshopunkban. Az automata vegyszeradagolók kényelmessé és biztonságossá teszik a víz fertőtlenítését. Emellett biztonsági eszközöket is forgalmazunk; korlátok, belépők, melyek csökkentik a csúszásveszélyt a medence környékén. 

 

A thermotetők pedig segítenek megtartani a víz hőmérsékletét, ezzel is hozzájárulva a takarékos működtetéshez. Ha olyan medencét szeretnél otthonodba, melyben sportolni és lazítani is tudsz, akkor a swim spa medencéket neked találták ki.