TV állvány

Ebben a kategóriában a teljes tv-állvány kínálatunk vár, különféle igényekhez mérten, a falábú skandináv stílusútól kezdve a klasszikus darabokig. A nappali hangulatát jelentősen befolyásolja a médiatároló. 

Bármelyik stílust preferálod, az antik hatásút vagy épp a retro állványt, böngészd át kínálatunkat! Manapság kedvelt és mutatós megoldás, ha a tévét a falon rögzítik, alatta pedig egy, a tv kiegészítőit tartalmazó állvány foglal helyet. Mások pedig jobban szeretik, ha maga a készülék is az állványon van elhelyezve. Ezt a szoba összképéhez és a többi berendezéshez igazítva érdemes megválasztanod.

tovább bezár
Kampány kategória
Készletinformáció
További szűrők
44 db termék
 

Egy tévé éppoly fontos a nappaliban, mint maga a kényelmes kanapé. Ugyanakkor médiatároló bútor nélkül olyan, akár egy ablak függöny nélkül. Ennek a rendkívül lényeges bútorelemnek a kiválasztása alapos megfontolást igényel. 

Hogyan érdemes tv-állványt választani? 

Elsőként azt érdemes átgondolni, hogy mi az ideális magasság számodra a tévé esetében. A kényelmi szempontokat össze kell hangolni a kívánt megjelenéssel, hogy minél kényelmesebb legyen a szem számára. Ezen szempontok alapján kialakítható egy ideális tévézős zóna. 

A tv-állványok különböző típusai közül válogathatsz, mint a modern, a klasszikus, az antik, a retro, valamint a skandináv stílus. Igen népszerű a férfias, matt szürke, tölgy tv-asztal, fém kerettel. 

Anyaguk tekintetében fából, műanyagból, üvegből készült termékek közül szemezgethetsz. Álló, de falra szerelhető változatban is találsz bőséges választékot. Több polcos, fiókos típus javasolt, amennyiben DVD lemezeket is tárolnál. Mindegyik elegáns, mégis masszív, időtálló darab, évtizedeken át stabilan megőrzik minőségüket. Fedezd fel nappali bútoraink bőséges kínálatát is!

Az ideális állvány megrendelése 

A széles választékban könnyű elveszni, éppen ezért rengeteg segítséget adunk webáruházunk használatához. Ahhoz, hogy megleld a számodra legideálisabb tv-állványt, nem kell mást tenned, mint végigböngészni ezeknek a termékeknek a kategóriaoldalát, és beállítani a kívánt paramétereket a szűrőben. 

Ezután a listázott cikkek között kattints a számodra szimpatikusra, hogy láthasd a fontosabb információkat. A kosárhoz adás után, a megrendelés során az adataid megadásakor lesz lehetőséged kiválasztani a szállítási és a fizetési opciókat is. Ne késlekedj, hogy mihamarabb megérkezzen a választott állvány, és kialakíthasd az igazán otthonos tévézős sarkodat!