Fotel

Itt a fotel kategóriában megtalálhatod az olvasósarkod tökéletes elemét. Akkor lesz igazán kényelmes a nappalid, ha kialakítasz egy kis zugot, ahová elvonulhatsz és megpihenhetsz. Ehhez remek választás lehet egy hintaszék, babzsák vagy design fotel. 

Nincs többé megalkuvás, egyedül a saját preferenciáid alapján kell döntést hoznod. Ráadásul a foteled lehet eltérő az ülőgarnitúrától, csupán a nappali összképéhez kell passzolnia, hogy együtt harmonikus egészet alkossanak. A rendelkezésre álló hely méretét természetesen vedd figyelembe, hogy ideálisan el tudd helyezni a szobában.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
100 db termék
 

A tervezéshez segítség lehet, ha jegyzeteket készítesz a szóba jöhető bútordarabok jellegzetességeiről. Szín, forma, stílus, méret, valamint funkciók alapján. 

 

Melyik fotel szimpatikus számodra? 

A vidám cseppfotel vagy a designer patchwork mintával ellátott tetszik? A modern divatot kedveled? Ez esetben egy stílusos skandináv darabot javaslunk. Ellenben, ha rusztikusabb stílust preferálsz, akkor válaszd az elegáns kárpitozott bútort. Stresszes a munkád, valami különlegesre vágysz? Akkor a legtökéletesebb egy relax, masszázs fotel. A retró bútoroktól kezdve a párnázott fotelekig szinte végtelen a választék. 

Amennyiben nagyon tetszik egy termék, de formavilágában eltér a nappali stílusától, egy díszpárna a segítségedre lehet, így kicsit közelebb hozható a két világ egymáshoz. Apró trükkök segítségével nem kell lemondanod a régóta vágyott foteledről. A kiegészítők által egészen harmonikussá alakítható a nappali kinézete. Tekintsd meg a többi izgalmas nappali bútor kollekciónkat is!

 

Webáruházunk használata, a megrendelés folyamata

Konkrét elképzelés esetén, célirányosan, gyorsan megtalálhatod a szimpatikus fotelt. Azonban, ha még csak keresgélnél, ajánljuk a szűrésnél beállítható népszerűség szerinti listát! Emellett szintén érdemes átbogarászni a legfrissebben feltöltött termékeket is. 

A választott darabokat elegendő kosárhoz adni, majd a megrendeléshez kattintani. Természetesen lehetőséged van további bútorok közül válogatni, vagy befejezni a megrendelést. Ehhez a rendszer végigvezet a rendelési folyamaton, ahol az adataid megadása után elindul a feldolgozás. Innentől már tervezheted is az új bútorod helyét!

Alakítsd ki a tökéletes nappalid, szerezd be álmaid foteljét, hogy minél kényelmesebben olvashass, relaxálhass egy-egy fáradt nap végén!