Szauna kiegészítők

Láttad már egyedülállóan széles finnszauna-kínálatunkat? Még nem? Érdemes megnézni! A skandináv országokban nem véletlenül van évszázados hagyománya a szaunázásnak. Egyrészt rendkívül jót tesz egészségünknek a rendszeres szaunahasználat. Emellett társasági eseményként sem utolsó. A családi, baráti szaunázásokat követő hideg vizes merülés pedig kiválóan edzi az ereinket. Mindamellett, hogy nagyon jó szórakozás is. A szaunaélmény teljessé tételéhez különféle szaunakiegészítőket is forgalmazunk. Ha van egy talpalatnyi szabad hely a házban, legyen az a szauna helye.

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
7 db termék

A szaunázás jótékony hatásai

 

A finn szaunák egészségünkre gyakorolt hatásai már-már legendásak. A jótékony meleg felpörgeti az anyagcserénket. Testünk öntisztító folyamatai felgyorsulnak, ezáltal jóval több méreganyagtól szabadulhatunk meg. Az érfalakat ugyancsak erősíti a szaunázás, különösen, ha hideg vizes zuhany vagy merülés követi. 

 

Az immundenredszerünk ellenállóbbá válik a fertőzésekkel szemben, ha rendszeresn szaunázunk. Webáruházunk is minden igényt kielégítő otthoni szaunakínálattal vár, böngészd végig, és élvezd az otthoni wellnesst.

 

Szaunakiegészítők

 

A különböző növényi kivonatokkal évezredek óta gyógyítjuk szervezetünket. A szauna kiváló terep a különböző növényi illóolajok használatára. Néhány csepp aromát vízzel elkeverünk, a kövekre öntjük, és máris érezhetjük illatukat, hatásukat. 

 

Kínálatunkban megtalálhatóak a nyugodt pihenést, relaxálást segítő aromák, mint a levendula vagy a narancsvirág. Frissít, és növeli az agyi teljesítményünket a rozmaringaroma. Az eukaliptusz segít feloldani a légzőszervekben letapadt váladékot, és javít a közérzetünkön. Neked melyik lesz a kedvenced?

 

Ne hagyd ki a dézsazuhanyt!

 

A finn szaunák használata akkor lesz teljes, ha időről időre megszakítjuk a testünk hirtelen lehűtésével. Ehhez használhatunk merülőmedencét, de ha egyszerűbben szeretnénk megoldani, akkor dézsazuhannyal is kiváló. 

 

A falra rögzíthető fadézsából akár húsz liter hideg vizet is a nyakunkba zúdíthatunk. Ezáltal még tovább fokozhatjuk a szaunázás méregtelenítő hatását. Az érfalainkat edzésben tarthatjuk ezzel a módszerrel, megelőzve így az szív- és érrendszeri megbetegedéseket. Az otthoni szaunázás ma már elérhető lehetőség, érdemes élni vele, a szervezetünk meghálálja.