Legjobb fürdőszoba bútorok/ tippek/ top3

A fürdőszoba az a helyiség, ahol a napunk igazán elkezdődik majd, ahol este még egyedül tudunk lenni a gondolataink magányában. Tehát igazán fontos, hogy a fürdőszobánkat a saját ízlésünkre formáljuk. De hogyan is válasszuk ki a tökéletes fürdőszoba bútorokat? Az új és innovatív fürdőszoba bútorok rengeteg előnnyel járnak, amelyek között szerepel a vízállóság, a könnyű tisztíthatóság és a stílusos megjelenés. Talán álmodoztok egy elegáns mosdószekrényről, amely egyesíti a praktikumot és a divatot, vagy egy kompakt tükrös szekrényről, aminél öröm a reggeli sminkelés vagy borotválkozás.

Legjobb fürdőszoba bútorok/ tippek/ top3

Mielőtt vásároltok fontos, hogy alaposan megvizsgáljátok a méreteket, a tárolókapacitást, a színt, és a bútor kialakítását.

Ne izguljatok itt vagyunk elnavigáljunk a paraméter tengerben!

Először is: A fürdőszoba bútorok kiválasztásának szempontjai

Vízállóság: Az elsődleges szempont, amit figyelembe kell vennünk a fürdőszoba bútorok kiválasztásakor, az a vízzárás. A fürdőszoba egy nedves környezet, ezért fontos, hogy a bútorok vízállóak legyenek. Ellenőrizd, hogy a választott bútorok anyaga és felülete ellenáll-e a nedvességnek és a vízpermetnek.

A megfelelő méretek: A fürdőszobád mérete meghatározza, milyen méretű bútorokat választhatsz. Az ideális méretű fürdőszoba bútorok segítenek abban, hogy a fürdőszoba tágasabbnak és rendezettebbnek tűnjön. Ügyeljünk arra, hogy hagyjunk elegendő szabad teret a fürdőszoba központi területén, így könnyedén hozzáférhetünk a mosdóhoz vagy a zuhanyzóhoz.

A burkolat: A fürdőszoba bútorok kiválasztása során gyakran elfeledkezünk arról, hogy a bútorok burkolata mennyire fontos tényező. A fürdőszoba burkolatának kiválasztása nemcsak az esztétikai szempontokat, hanem a tisztántartást is befolyásolja. Olyan bútorokat érdemes választani, amelyek könnyen tisztíthatók és ellenállnak a nedvességnek, hiszen a fürdőszoba egy olyan hely, ahol gyakran van magas páratartalom és vízpermet.

Világítás: Választhatunk különböző fényforrásokat is a hangulat megteremtése érdekében. A meleg, kellemes fényforrások pihentető és meleg hangulatot teremthetnek, míg a hideg vagy erősebb fények inkább funkcionálisak lehetnek. Az intelligens világításrendszerek is egyre népszerűbbek a fürdőszobákban, mivel lehetővé teszik a fény hangulatának és erősségének szabályozását a személyes igényeknek megfelelően.

Tegyük fel a megfelelő kérdéseket: Hogyan válassz jól fürdőszobaszekrényt?

Mekkora szekrény fér el a helyiségbe? Mérjük le a fürdőszoba területét, és nézzük meg, mekkora hely áll rendelkezésre a bútorok számára. Így könnyebben meghatározhatjuk a megfelelő méretű szekrényt.

Mekkora tárolókapacitásra van szükségünk? Gondoljuk át, hogy mennyi tárolókapacitásra van szükségünk a fürdőszobában. Ha sok piperecikket vagy törölközőt kell tárolni, válasszunk olyan szekrényt, amelynek több polca és fiókja van.

Milyen legyen a bútor színe? A bútor színe jelentősen befolyásolja a fürdőszoba megjelenését. Válasszunk olyan színt, amely harmonizál a fürdőszoba burkolatával és a többi berendezéssel.

Milyen legyen a fürdőszoba szekrény kialakítása? A szekrény kialakítását is meg kell fontolnunk. Lehetőségünk van álló vagy felfüggesztett szekrények között választani. Az álló szekrények általában több polccal és fiókkal rendelkeznek. Ezek ideálisak olyan fürdőszobákba, ahol van elég hely a bútorok számára, és ahol szeretnénk sok tárolókapacitást. A felfüggesztett szekrények modern és stílusos megjelenésűek és alkalmasak kisebb fürdőszobákba is, mivel takarékosan használják a teret. ezek szekrények könnyedén tisztán tarthatók, mivel nincs talajkapcsolat, ami lehetővé teszi a fürdőszoba könnyebb takarítását.

Nézzük is meg milyen fürdőszoba bútor típusok közül válogathatunk!

Komplett fürdőszoba bútor: Ezek a bútorok egyesítik a mosdót, a tükröt és a tárolót egyetlen egységben. Ideálisak kisebb fürdőszobák számára, mivel kompakt megoldást kínálnak. Az ilyen típusú bútorok segítenek a terület hatékony kihasználásában, miközben minden fontos elem kéznél van.

Mosdószekrény: A mosdót is integráló bútorok, amelyek különböző méretekben és stílusokban elérhetők. Ezek a bútorok a mosdó alatt tárolóhelyet kínálnak, ami rendkívül praktikus a fürdőszobai kiegészítők, törölközők és piperecikkek számára. Választhatunk modern és klasszikus dizájnok közül is.

Álló fürdőszoba szekrény: Az álló szekrények általában tágas fiókokkal rendelkeznek, amelyekben számos fürdőszobai kiegészítőt és törölközőt tárolhatunk. Ezek a bútorok különböző méretekben és stílusokban elérhetők, így könnyedén megtalálhatjuk az otthonunkhoz legjobban illőt.

Fürdőszoba fali szekrény: A falra szerelhető szekrények extra tárolóhelyet biztosítanak. Ideálisak olyan fürdőszobákhoz, ahol a hely korlátozott, vagy ahol fontos a talaj szabadon maradjon. A falra szerelhető szekrények rendszerint rejtett tárolókkal rendelkeznek, amelyekben rendezetten tarthatjuk a fürdőszobai kiegészítőket.

Fürdőszoba tükrös szekrény: Ezek a bútorok praktikusan kombinálják a tükröt és a tárolót. A tükör előnye, hogy könnyedén használhatjuk a mindennapi teendők elvégzéséhez, miközben a belső tárolókban rendezetten tarthatjuk a személyes holmijainkat és piperecikkeinket. A tükrös szekrények a funkcionalitást és az esztétikát is egyesítik.

Fürdőszoba tükör polccal: Ezek a szekrények extra polccal vagy tárolóhellyel vannak ellátva a tükör körül. Ez további tárolókapacitást biztosít a fürdőszobai kiegészítőknek és segít a fürdőszoba rendben tartásában. A tükör polccal praktikus megoldás lehet, különösen akkor, ha nincs elég hely a falon más bútorok számára.

Várva várt dobogósaink, a top3 fürdőszoba bútor:

Bianca Plus 105 komplett fürdőszoba bútor magasfényű fehér

Ideális választás kisebb fürdőszobák számára is, kiválóan alkalmas panellakásokba. Magasfényű fehér színével és klasszikus vonalaival egyaránt praktikus és esztétikus megjelenést eredményez A bútorlapból készült korpusz és a MDF front vízálló, emellett beépített tükörrel és világítással lett ellátva. A termék jellemzői közé tartoznak az állítható ABS króm lábak, fém fióktest, és klasszikus stílusú fém fogók.

Porto 120 alsó fürdőszoba bútor mosdóval sonoma tölgy színben

A bútor négy tágas fiókkal rendelkezik, így kényelmesen tárolhatod a fürdőszobai pipere eszközöket. A magas minőségű bútorlapból készült bútor felfüggesztett kivitelben érkezik, és tartalmazza a méretben passzoló kerámia mosdót is. A mosdó mély, -dupa medencés, két csaptelepnek kialakított hellyel, ideális nagyobb családok számára. A Sonoma tölgy szín és a modern vonalak egyedivé varázsolják a fürdőszobát.

Luna 60 felső tükrös szekrény, tükörfényes fehér

Ez a bútor tágas pakoló résszel rendelkezik, ideális a fürdőszobai pipere eszközök tárolásához. Magas minőségű 18 mm vastag bútorlapból készül, és színben passzoló élzárókkal van ellátva. A bútor felfüggesztett és álló kivitelben is elérhető. A tükörfényes fehér szín és a modern vonalak stílust és harmóniát hoznak a fürdőszobába.

Az ideális fürdőszoba bútorok kiválasztása alapos tervezést igényel. Fontos a praktikum és esztétika összehangolása, hogy a fürdőszoba a reggeli és esti rutinokhoz ideális legyen. Ha további kérdéseid vannak, keresd ügyfélszolgálatunkat, akik szívesen segítenek a döntésben.

 

Blog

Ajánlott termékek