Napelemes kerti lámpa

Napelemes kerti lámpa 

 

Ez a kategória napelemes kerti lámpa kínálatunkat tartalmazza. Itt megtalálsz sokféle stílusú, formavilágú és kialakítású lámpát, amely még színesebbé, hangulatosabbá teheti kerted. LED füzéres, üveggömb kivitelezésű modell és állatfigurás termékek is beszerezhetők, például bagoly, csiga és béka. 

 

Speciális motívumokkal ellátott dekorációk is megtalálhatók webáruházunkban, kolibris, szitakötős, pillangós. A színváltós napelemes lámpáktól kezdve a szolidabb szolár mécsesekig, vegyes a paletta. Öltöztesd fényárba kerted, a természet erejével! A kedvenc motívumod megvilágítva egészen elképesztő hatást kölcsönöz otthonodnak.

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

A kert szépségét minden évszakban kiemelheted, mutatós kiegészítők segítségével! Ehhez nyújtunk ötleteket bőséges termékpalettánk révén. 

 

Keltsd életre kerted napelemes kerti lámpa által!

 

Webáruházunk világítás kategóriájában külön csoportba gyűjtöttük napelemes kerti dekorációinkat, szolár lámpáinkat. 

 

A színváltós modellek és a hagyományos típusok egyaránt helyet kaptak. Amennyiben még különlegesebbre vágysz, és eltérnél a megszokott változatoktól, ajánljuk LED füzérrel ellátott üveggömb lámpánkat. Mutatós és egyedi modell.

 

Inkább az állatfigurás termékeket kedveled? Ez esetben csiga, bagoly, de akár béka figurás kerti dekort is beszerezhetsz.

 

A közös kerti vacsorákhoz kisebb szolár mécsesek is rendelkezésedre állnak. Sőt, pillangós, szitakötős és kolibris napelemes dekoráció is. Válaszd ki a számodra legkedvesebb motívumot, és varázsold még hangulatosabbá a kertben töltött időszakot!

 

A napelemes kerti lámpák egészen megváltoztatják a megszokott környezetet. Remekül bevethetők közös családi összejövetelek esetén. A teraszról szemlélve a kis fényforrásokat csodálatos látványban lehet részed. Biztos lehetsz benne, hogy nem mindennapi élményt ajándékozol ezáltal szeretteidnek.

 

Hogyan válassz kerti lámpát?

 

A bőség tengerében időnként nehéz döntést hozni. Néhány szempont figyelembe vételével viszont leszűkíthető a kör. Gondold át, hogy a kerted mely területén helyeznéd el, és mennyire szeretnéd megvilágítani az adott szakaszt? Ez alapján megtervezheted, hogy hány darabra lesz szükséged. A forma, kialakítás terén érdemes a saját igényeid alapján meghozni a döntést. Melyik áll közelebb a szívedhez? A klasszikus modellek, esetleg az állatfigurásak, netán az üveggömb kivitelezésűek? Szimbólumos dekorációra vágysz? Dönts szíved szerint!