Medence

Már a kisebb kertekben is óriási élmény gyermeknek, felnőttnek egyaránt egy medence. Az utóbbi években az otthoni használatra gyártott medencék száma megsokszorozódott. Minden igényt kielégítő kínálatunk téged is vár. Nézz körül felfújható, merev falú és fémvázas medencéink között. Vásárolj téglalap alakú vagy körmedencét, kisebbet vagy nagyobbat!

 

A víz és a rendszer karbantartásához szükséges minden tartozékot forgalmazunk, így ezeket is megvásárolhatod. Ne habozz, rendeld meg most medencédet, hogy ha beköszönt a jó idő, rögtön csobbanhasson a család!

tovább bezár

Merev falú medencéink

 

A legkisebbekre is gondoltunk, így merev falú medencéink között babapancsolót is találsz. Emellett azonban professzionális, többrétegű merev medencéket forgalmazunk, melyekben élmény a fürdés. A medencék mellé a gyártó biztonsági létrát és homokszűrő berendezést is kínál. Ráadásul ezek a medencék akár arra is alkalmasak, hogy földbe süllyesztve élvezzük a hűsítő csobbanást.

 

Felfújható medencéink

 

Ebben a kategóriában a klasszikus, több bordás felfújható medencék mellett a vízmerevítésű, felfújható peremes medencéket is megismerheted. Családi pancsolásokhoz tökéletes élményt nyújtanak ezek a medencék. A telepítésük nagyon gyors és egyszerű, a többrétű vinyl pedig stabil tartást biztosít a víztömegnek. A felfújható medencékhez szükséges tisztító és karbantartó eszközöket megtalálod a webshopban.

 

Fémvázas medencéink

 

Professzionális fémvázas medencéink igazi strandélményt kínálnak a felnőtteknek is. Ezek a medencék méretüknél fogva minőségi vízi szórakozást biztosítanak a család apraja-nagyjának. Válogass kör alakú vagy épp szögletes fémvázas medencéink között. A kerti partik sikere garantált, és a hétköznapokon sem kell a strandon a tömegben megmártóznod.

 

A medencéket professzionális szűrő- és tisztítóberendezésekkel kínáljuk, sőt, kérésedre a beüzemeléskor is állunk rendelkezésedre. 

 

Kiegészítők medencékhez


Ahhoz, hogy a medencéket hosszú éveken át zavartalanul használhassa a család, rendszeres karbantartást igényelnek. Természetesen ezeket az eszközöket is megrendelheted tőlünk. Forgalmazunk medencetisztító eszközöket, takarófóliákat, medenceporszívókat. Emellett komplett téliesítő szettel, létrákkal és a napi higiéniához szükséges tisztítószerekkel is várunk