Vendéglátó bútorok

Stílusos és egyedi, de nagy bútort szeretnél az otthonodba vagy a kávézódba? Teraszbútorra, éttermi asztalra, székre, esetleg bárasztalra van szükséged? Bárszékben gondolkodsz, vagy sok az apróság, amit csak egy zsúrkocsira tudnál helyezni? Akkor jó helyen jársz! Webshopunkban hatalmas kínálatban találhatsz különböző vendéglátó bútorokat és kiegészítőket.

Legyen szó a már említett asztalokról és székekről, nálunk szinte minden megkaphatsz, amire neked vagy a vendéglátó egységednek szüksége van. Érdemes tehát körbenézni a hatalmas választékunkban!

tovább bezár

Vendéglátó bútorok

A vállalatunk szenvedélye minden, ami lakberendezéssel kapcsolatos. Külön örülünk, ha az adott termékeket a vendégek is megcsodálják, éppen ezért kínálunk eladásra nagyobb bútordarabokat is. Legfőbb célunk, hogy szolgáljuk a vásárlónk és a vendégeik kényelmét, így igyekeztünk a honlapunkat is ennek megfelelően kialakítani. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz! Legyen szó bárasztalról, teraszbútorszettről vagy éppen zsúrkocsiról, a választékunk hatalmas! 

Vendéglátó bútorok kínálata

Nemcsak a vendéglátó egységeknek van szükségük nagyobb bútordarabokra, hiszen sok családba érkezik rengeteg vendég. Természetesen nem mehetünk el szó nélkül azok mellett a kávézók mellett sem, ahol szükségét érzik egy jó minőségű teraszbútornak, egy éttermi asztalnak vagy éppen pár széknek. Ebben az esetben nyugodtan lehet válogatni a különböző gyártmányaink között, hiszen bárki találhat megfelelő terméket. 

A teraszbútorok kínálata rendkívül széles, ami nem véletlen van így. Egy olyan helynek, amely kinti résszel is rendelkezik, legyen az egy kisebb lakás vagy egy étterem, szüksége van egy tartós termékre. Ki ne szeretne kiülni a balkonra egy hosszú nyári estén? Ezek segítségével bárki kikapcsolódhat. A rattan és a polyrattan változatok jól bírják a nyári napsugárzást, az esőt, de még a havazást is. Nem szükséges őket beszedni a téli időszakban sem. 

Az éttermi asztalok és székek tervezésénél figyelmet szenteltek a formára, a színre és a méretre egyaránt. Így kicsik és nagyok is könnyedén fogyaszthatnak róla finom ételeket. A bárasztal és -székek jól jöhetnek kis hellyel rendelkező konyhákban vagy italozókban, így akár a pultnál is megehetjük a reggelinket. 

Ne feledkezzünk meg továbbá a praktikus zsúrkocsikról sem, amelyekből akár italtartós változatot is vásárolhatunk. Hasznosak kamra nélküli konyhákban és vendéglátó egységekben egyaránt.