Elektromos rovarcsapda

Az állatriasztók, állatcsapdák és így az elektromos rovarcsapda is az egyik leghasznosabb háztartási eszközök közé tartozik. Ahhoz, hogy a kertben élő kártékony és zavaró élőlényeket eltüntessük, nem lesz másra szükségünk, csak egy profi szerkezetre.

 

Webáruházunkban kielégítő kínálatot találsz elektromos rovarirtókból, amelyeknek köszönhetően zavartalanul, békésen telhet a kertben töltött idő. A rovarokon kívül más, kártékony állat is megbújhat kertünkben, ehhez nézz körül állatriasztóink és -csapdáink között is!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Miért fontos és hasznos egy elektromos rovarcsapda az otthonunkban?

 

Az elektromos rovarcsapda előnyei

 

A mai, modern háztartásokban egyre elterjedtebbek az elektronikai gépek, intelligens szerkezetek. Az új okosotthonokban már szinte mindennapinak mondható egy elektromos porszívó, wifi-s klímaberendezés vagy egy távirányítóval vezérelhető lámpa. Azonban nem szabad elfeledkeznünk családi házunk külteréről sem!

 

Egy impozáns kerti tér megteremtésének érdekében sok áldozatot kell hoznunk. Fűnyírás, takarítás, kerti bútorok beszerzése, ez mind semmi ahhoz képest, amit webáruházunk rovarcsapdái nyújtanak.

 

Elektromos rovarcsapdáinkkal megteremtheted azt a kellemes és otthonos légkört, amelyet többé nem ronthat el egy-egy viszkető szúnyogcsípés! Tekintsd meg további elektronikai termékeinket is a még kényelmesebb otthonért!

 

Hogyan működnek az elektromos rovarcsapdák?

 

Bizonyára nem egyszer előfordult már, hogy kint már besötétedett, de te még szívesen töltötted volna a szabadidőt a kertben, lágy lámpafény mellett. Ezeket a terveket majdnem minden alkalommal beárnyékolja a különböző, éjszakai bogarak érkezése. Rovarcsapdáinknak köszönhetően azonban nem kell tovább bajlódnod velük!

 

Ezek az okos kis szerkezetek UV fény segítségével magukhoz csalogatják a rovarokat, majd a nagyfeszültségen működő rácsok egy csapásra megölik őket. Varázsolj otthonodból bogármentes övezetet!

 

Elektromos rovarölőinkről

 

A rovarcsapdákat természetesen nem csak családi házakban alkalmazhatod. Kiteheted őket az erkélyre és kiegészítheted velük a nyaralót. Komolyabb munkálatoknál pedig panziókba, szállodákba egyaránt ajánlott.

 

Válassz elektromos rovarcsapdáink között, kattints a neked leginkább tetszőre, és rendelj tőlünk online!