Igneus Hemlock 2 személyes finn szauna

Termékverzió: Igneus Hemlock 2 személyes finn szauna
Cikkszám: WS00175
Tömeg: 190 kg/db
Garancia idő: 36 hónap
1 130 400 Ft
RRP: 1 349 900 Ft
Rendelhető
INGYEN szállítás
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 16900 Ft
66 000 Ft
13 000 Ft
9 500 Ft

Adatok

Gyártó
Wellis
Termékverzió
Igneus Hemlock 2 személyes finn szauna
Garancia idő
36 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

Mérete

150x105x190 cm

Anyagakanadai hemlock fenyő
ajtó,üvegek vastag8 mm
Finn szauna kályha4,5 kW/220 V

Termékleírás

A szauna magas hőmérséklete és a képződő gőz hatására fokozott izzadás lép fel, ami kitágítja a bőr pórusait. Az izzadás segítségével pedig a pórusokon át távoznak szervezeünkből a toxinok és más lerakódások. A szaunázók sokszor felfrissülést és egészségi állapotuk javulását tapasztalják, ami nem véletlen. Az izzadás által szervezetünk méregteleníti magát, izmaink ellazulnak, és általános közérzetünk emiatt jelentősen javul. A meleg gőz hatására a vérkeringés felfezsdül testünk minden porcikájában, beleértve az izmokat és az ízületeket is. Ennek hatására pedig javul az oxigénellátás, ami a sejtek regenerálódásához, képződéséhez létfontosságú. Sokan a szaunázást hatékonyabb súlycsökkentő módszernek tartják mint a sportokat. Tény, hogy a szauna pozitív hatással van a metabolizmusunkra - gyorsítja és fokozza a hatékonyságát, ami pedig súlycsökkenést eredményezhet. 15-20 perc szaunázás 1 óra tempós gyaloglással vagy könnyebb edzéssel ér fel!  A rendszeres szaunázás segít a feszültség oldásában. Az alvási nehézségekkel küszködők különösen kedvelik, mert a szaunázás mély és pihentető alvást vált ki. 

Igneus Hemlock finn szauna

A meleg gőz hatására a vérkeringés felfezsdül testünk minden porcikájában, beleértve az izmokat és az ízületeket is. Ennek hatására pedig javul az oxigénellátás, ami a sejtek regenerálódásához, képződéséhez létfontosságú.Sokan a szaunázást hatékonyabb súlycsökkentő módszernek tartják mint a sportokat. Tény, hogy a szauna pozitív hatással van a metabolizmusunkra - gyorsítja és fokozza a hatékonyságát, ami pedig súlycsökkenést eredményezhet. 15-20 perc szaunázás 1 óra tempós gyaloglással vagy könnyebb edzéssel ér fel!  A rendszeres szaunázás segít a feszültség oldásában. Az alvási nehézségekkel küszködők különösen kedvelik, mert a szaunázás mély és pihentető alvást vált ki. Faborítású hőálló világítótestel, szellőztető nyílással, hő és páramérővel, fadézsával , homokórával és lávakővel is rendelkezik. 2 személyes. Faborítású hőálló világítótestel, szellőztető nyílással, hő és páramérővel, fadézsával és homokórával is rendelkezik.

Hemlock fenyő szauna

hemlock fenyő Kanadából származik - az egyik legjobb alapanyag a szaunák gyártásához. Laza szálszerkezetének köszönhetően jól tűri a hőingadozást, így az infraszauna használata során nem reped meg. Színe egészen világos barna árnyalatú. 

Miért az Igneus Hemlock finn szaunát válassza?

A szauna amellett, hogy egy kellemes időtöltés, számos olyan hatása is van, amely jó szolgálatot tesz az egészségünk megőrzése érdekében. Minden wellness hotelben, vagy igényesebb uszodában megtalálható a finn szauna, de a jó hír az, hogy manapság már az otthonainkban is tudjuk élvezni áldásos hatásait.A szaunázás a bőrt is látványosan megszépíti. Ez részben az izzadással távozó méreganyagoknak köszönhető, és annak is, hogy ilyenkor a bőr elhalt, elszarusodott rétegei leválnak, ezáltal a bőr gyorsabban elkezd regenerálódni.A rendszeres szaunázás, nemcsak a bőrünk szépsége és az alakunk megőrzésében lehet segítségünkre hanem általa egészségesebbek is lehetünk, hiszen erősíti az immunrendszerünket is. A szaunázás amellett, hogy számtalan módon támogatja a szervezetünket, a hangulatunknak is jót tesz. Rendszeres használata segít a feszültség oldásában.

Vélemények

Igneus Hemlock 2 személyes finn szauna
Rendelhető
INGYEN szállítás
1 130 400 Ft
RRP: 1 349 900 Ft