Wellis

Egy minőségi szaniterekkel és kiegészítőkkel felszerelt fürdőszoba bármely lakás éke lehet. A harmonikus bútorválasztás, az összeillő fajanszok csodás hatást keltenek. Nem véletlen, hogy a Wellis az egyik legrégebben jelenlévő gyártó a magyar piacon. A magas minőségű termékek és az egyedülállóan széles választék igazán meggyőző.

 

Webáruházunkban is rendkívül színes termékskálával képviselteti magát a Wellis. Ha szeretnéd berendezni álmaid fürdőszobáját, az ő termékeikben nem fogsz csalódni. Csaptelepek, zuhanyszettek, bútorok és kiegészítők várnak rád.

tovább bezár

Wellis fürdőszobabútoraink

 

A fürdőszobai tárolásban ma már nem csak a prakitkum, hanem az esztétikum is szerepet játszik. A Wellis modelljei esetében ez hatványozottan így van. Szimpla és dupla mosdós kivitelben is elérhetőek elegáns alsó szekrényeik. A fiókok száma is variálható. Csak úgy, mint a bútorok korpuszának és frontjának csodás színei. 

 

Fogantyúval és fogantyú nélkül nyíló szekrényeket is rendelhetsz. Csak úgy, mint különálló tükröket vagy épp komplett fürdőszobabútort. Ha valami különlegesre vágysz, nézd meg a Wellis termékeit.

 

Wellis zuhanykabinjaink

 

A zuhanykabinok nagy előnye, hogy a legkisebb fürdőszobákban is találhatunk számukra helyet. A Wellis igazán változatos modelleket kínál, amelyek elegáns és kifinomult megjelenést adnak a fürdőszobának. Megvásárolhatod az íves és a szögletes alakú zuhanytálcáikhoz illő kabinokat. Szimmetrikus és asszimetrikus kivitelben is választhatóak, minden csak a fürdőd adta lehetőségektől függ. 

 

A Wellis zuhanykabinok fala és ajtajai 6-8 mm vastag biztonsági üvegből készülnek. Az üvegeket vízlepergető, könnyen tisztítható védőréteggel vonják be, így nem kell tartanod a vízkövesedéstől. A kabinokat igény esetén beüzemeljük, és minden modellünket ingyen szállítjuk házhoz.

 

Wellis fürdőszobai kiegészítők

 

A jó ízléssel kialakított fürdőszobát az apró kiegészítők teszik teljessé. Az olyan praktikus eszközök, mint a wc-papír-, vagy épp kefetartó ugyancsak emelheti a helyiség fényét. 


A Wellis fürdőszoba-kiegészítői kivétel nélkül minőségi és stílusos darabok. Termékeik között megtalálod a törölközőtartókat, a szappanadagolót vagy épp a pohártartót. Krómozott vagy fekete színben akasztókat és polcokat is rendelhetsz tőlünk. Minőség és elegancia, ezzel vár a Wellis, ne hagyd ki!