Fejzuhany

A víz éltető eleme a szervezetünknek, és nagyban hozzájárulhat kiegyensúlyozott lelkiállapotunkhoz. Nem kell a tengerpartra mennünk, hogy a víz ellazítson vagy épp felfrissítsen minket. Elég, ha van egy kiváló minőségű, kényeztető fejzuhany a fürdőszobánkban.


 


Webáruházunkban számos, mennyezetre rögzíthető fejzuhany és zuhanyfej közül válogathatsz. Tekintsd meg kínálatunkat, és válassz a klasszikus kerek vonalvezetés vagy a modern, négyszögletű formák közül. Minden gyártónk időtálló, magas minőségben kivitelezett és nagyon szép modellekkel vár.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Arezzo fejzuhanyok

 

Az Arezzo olasz gyártó fejzuhanyai egyszerű, elegáns kialakításuknak köszönhetően minden fürdőszoba stílusába harmonikusan belesimulnak. Az Arezzo minden vásárolói igénynek igyekszik megfelelni. Kínálatunkban épp ezért található meg a finomabb kialakítású kerek alakú fejzuhany és a minimalista négyszögletű modell is.

 

Mindkét terméket szabvány csatlakozóval látta el a gyártó. Ráadásul az Arezzo fejzuhanyok, különleges bevonatuknak köszönhetően könnyen tisztíthatóak.

 

Divido fejzuhany

 

Ha valami igazán különlegesre vágysz, ismerkedj meg Divido fejzuhanyunkkal. A rozsdamentes acélkivitelnek köszönhetően igazán időtálló termékről van szó. Ez a fejzuhany két funkcióval rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a kényelmedhez. A fejzuhanyok klasszikus esőztető funkciója mellett vízesés módba is állíthatjuk a Divido zuhanyát. Ezáltal még inkább élvezhetjük a víz pozitív és relaxáló hatásait. 

 

A Divido fejzuhany esőztetőjének átmérője húsz centiméter, így nagy felületről zuhanyoztat. Ennek a fejzuhanynak a rögzítése, szemben a legtöbb modellel, nem a mennyezeten történik. A fejzuhany igazán elegánsan szerelhető fel a falra.

 

FLOKS fejzuhanyok

 

A FLOKS minőségi zuhanykiegészítőit azoknak ajánljuk, akik át akarják élni a trópusi eső élményét. Kerek és négyzet alakú fejzuhanyaik figyelemre méltó méretekkel rendelkeznek. A 25 centiméter átmérőjű, kör alakú fejzuhany cseppmentes kivitelben, vízkőtaszító felületbevonattal készült. A 25 x 25 centiméteres négyzet alakú fejzuhany ugyancsak nagy felületről bocsátja ránk a vizet. 

 

Ha a te zuhanykabinod kisebb, a FLOKS termékek közt akkor is találsz neked való darabot. A 20 x 20 centiméteres fejzuhany ugyancsak vízkőtaszító rozsdamentes acélból készült. Melyik illik a te fürdőszobádba?