Zuhanyfej tartó

A harmonikus fürdőszobát esztétikailag és kényelmi szempontból is a kiegészítők teszik teljessé. A burkolatokhoz, szaniterekhez illő csaptelepek, pohártartók, wc-kefe és papírtartók vagy épp a zuhanyfej tartója.


 


Webáruházunk épp ezért számos fazonú, méretű és színű zuhanyfejtartóval áll rendelkezésedre, hogy a tusolás kényelmesebb legyen. Akár zuhanykabinról, akár fürdőkád melletti csaptelepről van szó, a zuhanyfejtartó elengedhetetlen. Ha te is szeretnél felszabadultan zuhanyozni, ráadásul egy esztétikus és praktikus zuhanyfejtartó segítségével, itt a helyed!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Tapadókorongos zuhanyfejtartó

 

A különböző, falra rögzíthető fürdőszobakiegészítők esetén át kell fúrnunk a csempéket is. Ez maradandó lyukakkal jár, amelyek később gondot jelenthetnek. Kiváló megoldással szolgál a problémára a tapadókorongos módszer. 

 

A zuhanyfejtartóink között is több olyan modellt találhatsz, amelyet nem szükséges csavarral rögzíteni. A tapadókorong által képzett vákuum rögzíti a helyén a zuhanytartót. Ezek a kiegészítők stabilan tartják meg a tusolófejet, neked csak élvezned kell a vizet. Ha te sem szeretnél a fürdőben fúrni-faragni, válaszd a tapadókorongos zuhanyfejtartót.

 

Springfield zuhanytartóink

 

A minimalista kialakítású, szögletes vonalvezetésű fürdőszobák tökéletes kiegészítői lehetnek a Springfield zuhanyfejtartói. Webshopunkban több modellel várunk. Az egyik króm bevonatú, sárgaréz tartó, amelyet gégecső csatlakozóval látott el az olasz gyártó, az Arezzo. A másik zuhanytartó igazán praktikus, fémhatású műanyagból készült, gégecső csatlakozó nélkül. 

 

Mindkét termékünk modern kialakítású, határozott, szögletes megjelenésű. Ha a fürdőszobádat modern szellemiségben alakítottad ki, a Springfield zuhanytartóit számodra tervezték.

 

További zuhanyfejtartóink

 

Kínálatunkban a fentiek mellett számos zuhanyfejtartó típust találhatsz. Ha kedveled a retró tárgyakat, tőlünk megrendelheted a nagymama régi típusú zuhanytartóját. Kerek és szögletes formák változatos skálájával várunk. Krómozott és fekete fém, valamint műanyag zuhanyfejtartóinkat egyaránt megvásárolhatod. 

 

Igyekszünk minden elképzelést megvalósítani, épp ezért ilyen széles a választékunk. Ha épp építkezel vagy felújítasz, ne hagyd ki fürdőszobakiegészítőink egyedülállóan széles kínálatát!