Pedálós járművek

A mai gyerekeket nagyon nehéz a szabadba csábítani, hiszen a legtöbbjük inkább a mobiltelefonhoz, a tablethez vagy esetleg a notebookhoz nyúl, ha szórakozni szeretne. Pedig a kicsik számára még nagyon fontos lenne, hogy sok időt töltsenek a friss levegő, és ne a képernyőt bámulják órákon keresztül. Éppen ezért tartunk a webáruházunkban számos kültéri járgányt, köztük például a pedálos járműveket, amikkel akár órákon keresztül el tudják tölteni az időt.


 


Ezeket a típusokat nagyon könnyedén lehet használni, hiszen pedállal hajthatóak, így még mozognak is közben.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
7 db termék

A kültéri járművek gyermekek számára

 

A mai társadalomban szinte nincsen gyermek, aki ne tudná használni a különféle elektronikai eszközöket. Azonban érdemes odafigyelni arra, hogy ne kizárólag a telefonnal és a tablettel töltsenek időt, hanem küldjük ki őket a szabadba szórakozni. A legkisebbeket talán még előbb rá lehet venni arra, hogy kültéren játszanak, azonban egy bizonyos kor után már nehezebb a dolgunk. Éppen ezért remek találmányok a pedálos járművek, amelyek a webshopunkban is megtalálhatóak. 

 

A pedállal hajtható gokartokat a lurkók a saját lábukkal tudják működésbe hozni, így még az izmaik is erősödnek. A pedálozó mozgás és a kormányozás ráadásul fejleszti az idegrendszert, ami szintén hatalmas érv a kültéri járgányok mellett. Ezeket a modelleket többféle vagány színben be lehet szerezni, amikkel öröm lesz a kinti játék.

 

Pedálos járművek palettája

 

A webáruházunkban kapható Hecht Mercedes Benz pedálos darabja egy 25 kilogramm súlyig használható típus, amelynek tömege alig több mint 13 kilogramm. A modern kialakítású modell minőségi anyag használattal rendelkezik, remek gokart gyermekek számára. A fémszerkezet precíz kidolgozású, a kerekeket pedig kézifék állítja meg. Az ülés magas támlája garantálja, hogy a lurkók biztonságosan tudnak vele játszani. Ezzel a típussal előre és hátra egyaránt lehet közlekedni, amit a kicsik 3 és 7 éves kor között használhatnak. 

 

Másik remek választás a 3-6 éves lányok és fiúk számára ajánlott, akik szeretik a színes dizájnt és a vonzó kialakítást. A hüvelyt tartós műanyagból készítették, amit acélcsövekkel kombináltak, így garantáltan tartós darabra teszünk szert, ha ezt választjuk. Ugyanúgy biztonságosan és kényelmesen lehet vele játszani, ez az összes járgányunkról elmondható. Érdemes tehát alaposan körbenézni a széles kínálatban és megrendelni a megfelelő pedálos járművet.