Hamuporszívó

A hamuporszívók különösen hasznosak lehetnek azok számára, akik rendszeresen használnak szilárd tüzelésű kályhát,  kandallót, és szeretnék megkönnyíteni a tisztítási folyamatot. Ezek a készülékek kifejezetten arra lettek tervezve, hogy a hamu és korom eltávolítása gyors és hatékony legyen, anélkül, hogy a finom por a lakótérbe kerülne.

Válaszd a hamuporszívót, ha szeretnél egy megbízható, hatékony és biztonságos megoldást a fűtőberendezéseid tisztán tartására. 

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

A hamuporszívók olyan eszközök, amelyeket sokan használnak a fűtési szezonban a kandallók, cserépkályhák vagy más hamuval és korommal járó fűtésberendezések tisztítására. Emellett hasznosak lehetnek a nyári grillezések során is. A hamuporszívók elérhetők meleg és hideg hamuhoz tervezve. A magánhasználatra szánt változatok általában hideg hamuporszívók, de például asztalosüzemekben vagy barkács helyiségekben is hasznosak lehetnek a finom szemcséjű fűrészpor eltávolításához. A meleg hamuporszívók akár 40, vagy akár 60 Celsius fokig is ellenállnak a meleg, langyos hamunak, de fontos figyelni arra, hogy ne legyen túl forró a környezetük, mielőtt elkezdenénk porszívózni.

Amikor hamuporszívót választunk, érdemes figyelembe venni a teljesítményét és a tartály méretét. Fontos megfontolni, hogy milyen gyakran és milyen területen fogjuk használni az eszközt, és mekkora kapacitásra van szükségünk a kényelmes használathoz. Ha a hamuporszívó tartálya könnyen tisztítható, akkor sok kellemetlenségtől óvjuk meg magunkat.