Wellness & spa

Hasznos és praktikus wellness & spa kiegészítőket keresel, amelyek nemcsak pihentető kikapcsolódást nyújtanak, de még jól is néznek ki? Finn, kültéri vagy infraszaunára van szükséged, esetleg jakuzziban gondolkodsz? Akkor jó helyen jársz!

Webshopunkban hatalmas választékban találhatsz különböző wellness & spa kiegészítőket. Legyen szó felfújható masszázsmedencéről, dézsáról vagy éppen szaunakellékekről, nálunk szinte mindent megkaphatsz, amire csak szükséged van. Érdemes tehát körbenézni a hatalmas kínálatunkban! 

tovább bezár

Wellness & Spa

A cégünk nagy szenvedélye minden, ami lakberendezéssel és otthoni kikapcsolódással kapcsolatos, éppen ezért tartunk a választékunkban wellnesskiegészítőket is. Fő célunk, hogy 100%-ban szolgáljuk a vásárlóink kényelmét, így próbáltuk ennek megfelelően kialakítani a webáruházunk felületét is. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz, legyen szó háromszemélyes infraszaunáról, medencékhez szükséges kiegészítőről vagy éppen jakuzzikellékről egyaránt. 

Wellness & Spa termékek kínálata

Először is tisztáznod kell magadban, hogy mire is van szükséged pontosan. Elfér egy szauna az otthonod egyik szegletében? Esetleg csak egy dézsának van elegendő helyed? Mindent figyelembe kell venni, amikor a wellness & spa termékek kínálatában nézelődsz.

A finn és az infraszaunáink között találhatsz két-, négy-, de még öt- és hatszemélyes változatot is. Ki ne szeretné élvezni egy pörgős hétköznap után a gőzös párával ellátott eszköz kényelmét? Egy jó finn szaunához manapság már kizmodulni sem szükséges az otthonunkból, hiszen egy nálunk is megvásárolható termékkel a lakásban is használatba tudjuk venni. A jótékony hatásai senki számára nem ismeretlenek. A gyakori igénybevétellel felgyorsul az anyagcsere, megemelkedik a pulzus, a bőr pedig felpuhul, amelynek hatására távoznak a szervezet méreganyagai. 

Választhatsz azonban jakuzzit is, amely remekül mutat a teraszon, illetve erkélyen egyaránt. Az egyes változatokat megrendelheted a beüzemelési szolgáltatásunkkal együtt. A nagyobb méretű jakuzzik esetében beépítésre került az Aquasoul Pro hangrendszer is, amely kellemes időtöltés garantál a medence tulajdonosa és társasága számára.

Amennyiben pedig beszereztél egy szaunát, egy jakuzzit, esetleg egy felfújható medencét, ne feledkezz meg a különböző kiegészítőkről sem. Szükséged lesz vegyszerekre, aromákra, egyéb tisztító felszerelésekre, amelyekkel megfelelő karban tudod tartani akár a webáruházunkban megvásárolt dézsádat is.