Kutyaház

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap, hogy házi kedvenceinkről felelős állattartókként gondoskodjunk. Magas minőségű állattartási termékeinkkel ehhez szeretnénk számodra segítséget nyújtani. Kutyaházunkban a család kedvence kényelmes és biztonságos menedékre talál.

 

Jogszabályban került lefektetésre, hogy melyek azok a körülmények, amelyeket kötelesek vagyunk az állatok számára biztosítani. Ha szeretnél te is mindent megtenni házi- és haszonállataid kényelméért, böngészd végig kínálatunkat. Különféle méretű ketrecekkel és házakkal várunk téged és kedvenceidet.

tovább bezár
Gyártó
Méret
Készletinformáció
További szűrők
5 db termék

Az állattartási eszközök minősége

 

Legyen szó haszonállatok ketrecéről vagy a családi kutyus játékairól, nagyon fontos az alapanyagok minősége. A fából készült termékeket különféle festékekkel, lakkokkal kezelik. Ezeknek mindenképpen, az egészségre ártalmatlan anyagokat kell tartalmazniuk, ugyanis az állatok megnyalhatják, megrághatják őket. 

 

Ha textilből készült termékeket, például kutya- vagy cicafekhelyet vásárolunk, masszívnak kell lennie a huzatnak. A töltet sem lehet káros az állatok számára, hiszen előfordulhat, hogy ez is a szájba kerül. A kültéri ketreceknek, ólaknak biztonságot kell nyújtani a kisebb állatok számára a ragadozókkal szemben. Webáruházunk állattartáshoz kapcsolódó kínálatában csak prémiumminőségű termékek várják az állatokat. 

 

Hecht Mikesd kutyaház

 

A Hecht nem véletlenül található meg számos termékkategóriánkban. Első osztályú kivitelezés és precizitás jellemzi a német gyártót. A Hecht Mikesd kutyaház is ennek jegyében készült. Rögtön felkelti a figyelmünket a ház csodás megjelenése, amellyel még szebbé tehetjük a kertünket, teraszunkat. A masszív fenyőfaszerkezet és a zsindelyes tető emellett tökéletesen ellenáll a csapadéknak és a szélnek.

 

A külcsín mellett a Hecht kutyaháza olyan belső értékeket rejt, mint a levegőkeringető rendszer. Ez megakadályozza, hogy melegben a kutyusnak fülledt légtérbe kelljen elbújnia a napsugarak elől. Azonban mivel egy mozdulattal elzárható a légszelep, eső esetén nem ázik be a kutyaház. Ha a legjobb barátodat mindig szeretnéd biztonságban tudni, rendeld meg a Mikesd házat, és mi ingyen kiszállítjuk hozzád.

 

További állattartási termékeink

 

Nem csupán a kutyusok, hanem a baromfik és a nyuszik tartásához is forgalmazunk eszközöket. Ketreceink bőséges mozgásteret és kuckót adnak állataidnak.