Mosogatótálca

A konyha felújításában gondolkodsz? Szeretnéd kicsit modernebbé és különlegesebbé varázsolni a helyiséget? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban megannyi dizájnos kiegészítő közül válogathatsz. Legyen szó alsószekrényről, felső változatról, esetleg mosogatótálcáról egyaránt, nálunk szinte mindent beszerezhetsz, amire szükséged lehet. 

 

Utóbbiak kapcsán a kínálatunkban tartunk gránit, kerámia, de még rozsdamentes mosogatót is. Nézz körbe tehát még ma a széles választékunkban, és rendeld meg a számodra legmegfelelőbb típust!

tovább bezár

Hogyan válassz mosogatótálcát?

 

Amikor konyhai berendezések vásárlására kerül sor, akkor nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos ezek minősége. Ahhoz, hogy ne kelljen évente cserélni őket, nem árt prémium anyagból gyártott típust választani. Ezzel rengeteg fejtörtéstől óvhatod meg magad, főleg hosszabb távon. Nincs ez másként például a mosogatótálcák esetében, amelyek kapcsán nem árt átgondolni, hogy például csepegtetős, kétmedencés vagy egy nagyobb típusra van-e szükséged otthon. A tervezést minden esetben úgy végezd el, hogy a végeredménye egy kellemes összhatású helyiség legyen. Nem véletlenül kínálunk eladásra kerámia mosogatótálcákat, illetve rozsdamentes és gránit típusokat egyaránt. 

 

A mosogatótálcák típusai

 

Azért sem mindegy, hogy milyen fajtát választasz, hiszen amennyiben például mosogatógéped is van, esetleg nem főzöl túl gyakran, akkor bőven megteszi egy kisebb méret is. A gránit mosogatótálcáink között például olyan különlegességeket találhatsz, mint a Terra Round egymedencés bézs kivitel. A kézi leeresztővel ellátott darab még egy kisebb lakás konyhájában is megállja a helyét. Létezik belőle azonban csepegtetőrésszel ellátott kivitel is, amely praktikus megoldás lehet abban az esetben, ha sok étel készül a konyhádban. 

 

Természetesen semmi esetre sem szabad megfeledkezni a minőségi rozsdamentes mosogatókról sem. Az Aqualine tálca egy átlagos méretekkel rendelkező modell, amely hagyományos kinézete miatt, bármely otthonban megállja a helyét. A beszerelését felülről lehet megtenni, rendkívül egyszerűen. Ennél sem szükséges aggódni a túlfolyás miatt, hiszen ott van az erre szolgáló folyóka, ami megakadályozza, hogy a víz elárassza az egész konyhát.

 

Nézz körbe nálunk tehát még ma, és válassz egy, az igényeidhez legközelebb álló mosogatótálcát!