Kerti kiegészítők

A tavasz nem csupán a kültéri szabadidős tevékenységek, hanem a kerti munkálatok kezdetének ideje is. Ahhoz, hogy a kerted jól ápolt legyen, számos kerti kiegészítőre lesz szükséged. Webáruházunk termékei között mindent megtalálsz, ami a hatékony és fenntartható kültéri munkálatokhoz elengedhetetlen.

 

Spórolj a vízzel, és vásárolj nálunk esővízgyűjtő tartályt. Komposztálóink ugyancsak igazán hasznos kerti kiegészítők. Ha védekeznél az UV-sugarak ellen, napellenzőinkkel megteheted. Nézz körül kínálatunkban, és rendeld házhoz még ma praktikus kerti kellékeinket!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
12 db termék

Kerti kiegészítők a fenntarthatóságért - komposztálóink

 

Tavasszal és ősszel a metszéseknek, a pázsit szellőztetésének köszönhetően az átlagostól több kerti hulladék keletkezik. Emellett természetesen a fűnyírás egész nyáron termeli a kezelendő nyesedéket. A komposztáló az egyik legegyszerűbb, mégis legkorszerűbb kerti kiegészítő.

 

Nálunk is megtalálod a rendkívül időtálló, műanyagból készült komposztgyűjtőket. S hogy miért érdemes így gyűjteni a növényi eredetű hulladékot? Mert kiváló minőségű szerves adalék lesz belőle a termőföld számára. Ráadásul nagyban megkönnyíti a fűnyírás, a levélhullás, a metszés melléktermékeinek kezelését is.

 

Kerti napellenzőink

 

Akármennyire is élvezzük a tavaszi, nyári napsütést, elengedhetetlen, hogy védekezzünk is ellene. Szinte mindennapos nyaranta az extrém UV-sugárzás. Webshopunk kínálatában épp ezért számos napellenző elérhető. 

 

Kerti kiegészítőink között oldal napellenzőket találsz, amelyek igazán praktikusak a teraszon vagy az erkélyeken. Az UV-szűrő tulajdonságokkal rendelkező, poliuretán bevonattal ellátott poliészter hatékonyan véd a káros napsugaraktól. S hogy eleget tehessünk a vásárlói igényeknek, többféle árnyalatban is forgalmazzuk ezeket a hasznos kerti kiegészítőket.

 

Kerti esővízgyűjtő tartályaink

 

Mivel egyre szárazabbak a nyarak, jelentős figyelmet kell fordítanunk az öntözésre. Ez a környezetünket is megterheli, de nem akkor, ha esővízgyűjtőket használunk. Üzletünkben is kapható kemény műanyag vagy PVC-fóliából készült vízgyűjtő tartály.

 

Használjuk ki az esős napokat, és gyűjtsük össze a nyári locsolóvizet. Így sokkal gazdaságosabban és környezettudatosabban gondozhatjuk a kertünket. Böngészd végig színes termékpalettánkat, várjuk megrendelésed.