Fürdőszoba polc

Nem találod a helyüket az apróságoknak a fürdőszobában? Nem tudod hova tenni a hajkefét, a pipere kellékeket, esetleg ide is elhelyeznél egy virágot, de az már nem fér el? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban számos egyedi fürdőszobai polc közül választhatod ki azt, amelyik a legjobban passzol az otthonodba.


 


Ezek a kiegészítők örök és időtálló részét képezhetik a helyiségnek. Segítségükkel további területeket nyerhetsz, hiszen egy üvegpolc nemcsak esztétikus, hanem praktikus is, hiszen az itt elhelyezett dolgok nem foglalják majd a helyet a szekrényekben.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Fürdőszobai kiegészítők

 

Ki ne vágyna egy rendezett és esztétikusan kialakított fürdőszobára? Ez azonban sok esetben szinte megvalósíthatatlan, hiszen a helyiség híres arról, hogy a sok apróság miatt káoszos. Pedig nem lehetetlen rendet teremteni itt sem, csak pár fürdőszobai kiegészítőre lesz szükséged. Legyen szó egy egyszerű szemetesről, szennyestartóról, esetleg plusz terek nyerésére alkalmas polcokról egyaránt. 

 

Egy egyszerű változat nemcsak elegáns, hanem praktikus is egyben, hiszen a tárolási képessége mellett még jól is tud mutatni például egy hagyományos üvegpolc. Létezik továbbá törölközőtartós, króm, de még fa változat is. 

 

A fürdőszobai polcok kínálata

 

A webáruházunkban számos egyedi fürdőszobai polcot találhatsz, amelyek között biztosan lesz olyan darab, amit te is szívesen felszerelsz az otthonodban. Az egyszerű Alfa üvegpolc egy Bemeta gyártmány, ami nagyon letisztult, méretének köszönhetően pedig szinte bárhol megállja a helyét. 

 

Jó választás lehet továbbá egy zuhanyzóba helyezhető dupla modell is, ami nem rozsdásodik, ráadásul szinte minden tusfürdő és sampon elfér rajta. A CYTRO gyártmánnyal tehát vége a zuhanyzás közbeni káosznak, hiszen még hajmosás közben is rendet tarthatunk. 

 

Ha pedig egy nagyobb, többfunkciós darabra vágysz, akkor nézd meg az ARVEN, illetve az ALASKA modelljeinket. Előbbi egy fehér/natúr, fa színű változat, amin három szinten helyezheted el az apróságokat. Utóbbi pedig már egy négyszintes kivitel, ami nagyon masszív, jól bírja a nagyobb terhelést is. A modern dizájn és a praktikus kivitel pedig gondoskodik arról, hogy már soha ne kelljen aggódnod a rendetlenség miatt. 

 

Nézz körbe webshopunkban még ma, és válaszd ki az otthonodhoz legjobban passzoló fürdőszobai polcot!