Sarokszelep

Fürdőszoba-felújításban gondolkodsz? Majdnem minden szükséges berendezést beszereztél? Van már bútor, zuhanyzó, fürdőkád, de már a zuhanyfejre sem kell pénzt költened? Ez azonban általában nem azt jelenti, hogy több dolgod már nincs, hiszen olyan alapvető dolgok is elmaradhatnak a felsorolásból, mint a sarokszelep, amit aztán utólag kell beszerezni. 


 


Webáruházunkban szerencsére számos márka többféle termékét megtalálhatod, amelyek tökéletes és megbízható kiegészítői lehetnek az otthonodnak. Nézz körbe tehát a fürdőszoba-kiegészítőink között még ma!

tovább bezár
Kampány kategória
Készletinformáció
További szűrők
8 db termék

A fürdőszoba felújításához szükséges kiegészítők

 

Amikor fürdőszoba átalakítására kerül sor, valószínűleg az elsők között a csempét, a kádat, illetve a bútort választod ki. Később azonban rájössz, hogy bizony itt sokkal több mindent be kell szerezni, mint azt először gondoltad. A fürdőszobai kiegészítők szerencsére széles skálán mozognak, így például nálunk sarokszelepeket is beszerezhetsz. Legyen szó króm, de akár retro réz termékről egyaránt, mindegyikből lehetőséged van válogatni. 

 

A sarokszelepek kínálata

 

A webáruházunkból beszerezhető típusok között számos minőségi és tartós változatot találhatsz. Ott van például a Deante kerek sarokszelep, amely remek kiegészítője lehet otthonodnak. A gyártó olyannyira biztos a sikerben, hogy egy év teljes körű garanciát vállal erre a termékre. Ez a verzió egy 90 fokot bíró, 10 bar nyomásos kivitel, amit szűrővel szereltek fel. Nincs ez másként a szögletes formájú darabbal sem, amely ugyanezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik. Modern fürdőszobába azonban talán ez lehet a szebb megoldás. 

 

Ne feledkezzünk meg a Kerra által piacra dobott szögletes króm modellről sem, amely egy 5 centiméteres magasságú, illetve 7,5 centiméteres mélységű kivitel. Ennél azonban a megengedett nyomás csak 6 bar, így választás során ezt érdemes lehet figyelembe venned. A maximális üzemi hőmérséklete szintén valamivel kisebb, mint a Deante termékeké, hiszen ez 75 fokot bír el. 

 

Különleges hatást kelt azonban a Lux retro stílusú sarokszelep, amelyet antik rézből gyártottak le. A kerámia betéttel ellátott, 10,5 centiméter mély és 7,5 centiméter magas termék gyűrűje 53 milliméter átmérőjű. A maximális üzemi hőmérséklet itt is 75 fok, ahogy a nyomás is hasonlóan 6 bar, mint az előző esetében. 

 

Érdemes tehát szétnézni a széles termékpalettánkon és kiválasztani a stílushoz legjobban passzoló, minőségi sarokszelepet.