Pohártartó

A fürdőszoba átalakítása során sokan nem is gondolnak olyan kisebb kiegészítőkre, mint például a pohártartó. Pedig ez a kellék rendkívül hasznos lehet bármely helyiségbe, legyen szó egy lakásról, egy hotelszobáról vagy éppen egy mosdóról.


 


Webáruházunkban számos kivitelből válogathatsz, amik között szimpla és dupla, illetve retro modellt is találhatsz. Legyen szó krómprofillal rendelkező, fémből készült vagy éppen dupla bronz gyártmányról, nálunk szinte bármit beszerezhetsz, amire csak szükséged van. Nézz körbe, és válaszd ki a stílusodhoz legközelebb álló darabot!

tovább bezár
Kampány típusa
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
13 db termék

Pohártartó

 

A pohártatók tényleg apró kis kellékek, mégis rendkívül hasznosak és stílusosak. Manapság szerencsére számos egyedi és elegáns darab közül választhatod ki a tökéletes darabot. Szerelheted őket a falra, de remekül mutatnak a mosdókagyló mellett is. Ehhez persze arra van szükség, hogy valóban egy dekoratív modellt válassz az otthonodba. 

 

Pohártartó kínálat

 

A fürdőszobai kiegészítő lehet üveg, illetve üveghatású is, a műanyag már nem igazán állja meg a helyét a mai modern világban. Most már a fogmosó pohárnak sem szükséges a polcon foglalnia a helyet, hogy aztán vízkőfoltot hagyjon maga után. Egy mindent elrejtő szekrénnyel például könnyedén eltüntethetjük a kíváncsi szemek elől. A rejtett és rendkívül praktikus tárolók megjelenésükkel nem törik meg az egységet, ám mégis nagyon hasznosnak bizonyulhatnak. 

 

A pohártartók tervezésénél ügyeltek arra, hogy minden esetben beilleszthetőek legyenek a különböző stílusú helyiségekbe. A kínálatunkban megtalálhatóak egyszerű henger formájú, szögletes kivitelű, de még krómprofillal rendelkező darabok is. 

 

A különleges Sapho Diamond dupla bronz tartó például egy roppant egyedi modell, amely remekül passzol a retro és vintage fürdőszobákba. A krómozott réznek köszönhetően a minőség is garantált, ráadásul a felszerelése sem igényel különösebb szaktudást. 

 

Ott van továbbá a szögletes Bemeta Via, illetve a Sanotechnik Julia verzió is. Utóbbira a gyártó egy év garanciát vállal, amelynek köszönhetően bízhatunk abban, hogy prémium terméket vásárolunk meg. Ne feledkezzünk meg továbbá a márka Stefania króm kiviteléről sem, ami szintén rendkívül szépen mutat a különböző stílusú terek esetén. 

 

A kategóriákon belül beszerezhetsz továbbá igazán egyedi Bemeta Dark fogkefetartót is, amelyre hét év a garancia. Kinek ne lenne szüksége egy minimál kinézetű darabra, amit festett rézből készítettek el?