Zuhanykabin ülőke

Egy nehezen mozgó embernek, egy idős személynek, de akár egy gyermek esetében is szükség lehet egy ülőalkalmatosságra, a zuhanykabin használata ugyanis sok esetben veszélyeket rejt magában. Amennyiben zuhanykabin-ülőkére lenne szükséged, nézz körbe a webáruházunkban, hiszen nálunk számos egyedi és tartós darab között válogathatsz.


 


Legyen szó falra szerelhető műanyag kivitelről, átlátszó verzióról, felhajtható fahatású gyártmányról, esetleg kádperemre akasztható Vital fürdőszobai ülőkéről egyaránt. Nálunk szinte bármit megkaphatsz, amire csak szükséged van.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Zuhanykabin-ülőke

 

A biztonság érdekében egy nehezen mozgó személy részére érdemes beruházni egy zuhanykabin-ülőkére. A leghatékonyabb megoldás walk in zuhanykabin, ami egy perem nélküli gyártmány, ide jóval könnyebb belépni és tisztálkodni. Ehhez azonban javasolt valamilyen kapaszkodó, illetve valamilyen szék is, amit be tudunk építeni. Ezzel sokkal kényelmesebbé és egyszerűbbé válik majd a mosakodás akár az idősebb korosztály számára is. A fürdőszobában amúgy is nagy jelentősége van a balesetmegelőzésnek. 

 

Zuhanyülőke kínálat

 

A fürdőszobai kiegészítő egyik legpraktikusabb darabja a stabilan a falra szerelhető lehajtható zuhanyülőke. Nemcsak helyet takaríthatunk meg vele, de hasznos és kényelmes megoldás, legyen szó bármilyen helyiségről. Ma már számos olyan modell kapható, ami a fürdőszoba stílusába is könnyedén beilleszthető. A kínálatunkban található fa, fém, műanyag és akril kivitel is, de létezik üveghatású verzió is. Ezek jól mutatnak ovális formában, ahol érdemes megemlíteni, hogy még ebben a változatban is ugyanolyan funkcionálisak. 

 

A Deante Vital fali összecsukható zuhanyülőke barna színben rendkívül elegáns megoldás egy modern és stílusos helyiségbe. A termék szélessége és hosszúsága 30 centiméter, aminek köszönhetően passzol még egy kisebb fürdőszobába. A szék teherbírása 130 kilogramm, így akár a család nagyobb férfi tagja is használni tudja. A gyártmányt kompozit fából és műanyagból készítették, amelynek köszönhetően rendkívül tartós és kényelmes darab. 

 

Ott van továbbá a fürdőszobai ülőke is, amire a gyártó két év garanciát vállal. A fehér szín rendkívül dizájnos és esztétikus megjelenést kölcsönöz a fürdőszobai kiegészítő számára. Az acélból és műanyagból tervezett terméket akár a kád peremére is helyezheted, így jóval kisebb helyet foglal el a helyiségben. A félig átlátszó falra szerelhető kivitelünk pedig javítja a zuhanyzó élményét.