Egyszemélyes ágy

Szeretsz egyedül aludni? Egy praktikus, hasznos és stílusban megfelelő egyszemélyes ágyat keresel, amely nemcsak jól néz ki, de kényelmes is? Magadnak, a gyermekednek, esetleg a vendégek számára keresel egyszemélyes ágyat? Akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban hatalmas kínálatban találhatsz különböző változatokat.

Legyen szó Tidy, Cassandra vagy éppen Goreta kinyitható változatról, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van a hálószobában. Érdemes tehát jól körbenézni a széles választékunkban és kiválasztani a megfelelő darabot.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Egyszemélyes ágyak

A vállalatunk legnagyobb szenvedélye minden, ami pihenéssel, kényelemmel és lakberendezéssel kapcsolatos. Éppen ezért tartunk a választékunkban számos hálószobai kiegészítőt és bútordarabot egyaránt, amelyeket bárki könnyedén megvásárolhat. Legfőbb célunk, hogy teljes mértékben kiszolgáljuk a vevőink kényelmét, így ennek megfelelően alakított ki a webshopunk felületét is. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz, legyen szó hálószobabútorról, ágyneműtartós franciaágyakról vagy éppen egyszemélyes változatokról. 

 

Egyszemélyes ágyak kínálata

Miután a napunk egy nagy részét az ágyban töltjük, így nagyon nem mindegy, hogy milyen kényelmes is az adott bútor. Érdemes tehát olyan terméket vásárolni, amelynek minősége, anyaga és mérete is megfelelőnek bizonyul az otthonunkba. Ezek a szempontok nemcsak az egyszemélyes verziók esetén érvényesek, hanem bármilyen másik ágy megvétele során.

Egy alvóhely esetében nem szabad csak a kinézetre hagyatkozni. Persze fontos, hogy illeszkedjen a helyiség stílusába, de az említett három másik tulajdonság is rendkívül fontos. Szerencsére nemcsak többszemélyes ágyak léteznek, amelyeknek változatos a kialakításuk. Az egyszemélyes verziók ugyanolyan praktikusak és kényelmesek, mint francia társaik. 

Jó választásnak bizonyulhatnak az egyszerű és letisztult faszínű bútorok, amelyekhez egy jó matracot társítva biztosak lehetünk a kényelmes alvásban. Ha azonban fiókkal vagy ágyneműtartóval rendelkező keretet szerzünk be, akkor még a helykihasználáson is segíthetünk.


Az Arkona ágyrács egy rendkívül esztétikus és stílusos darabunk, amely a modern hálószobák gyöngyszeme lehet. Ezzel szemben a Michigan típusok inkább a praktikusságra mennek rá, hiszen számos tárolóhellyel rendelkeznek. A Tidy változatunkat pedig inkább az egyszerűség jellemzi, hiszen rács vagy támla nem tartozik hozzá.