Franciaágy

Szereted a kényelmes bútorokat? Stílusos és egyedi franciaágyak között nézelődnél, amelyek nemcsak jól néznek ki, hanem még az egészségednek is jót tesznek? Ágyneműtartós, esetleg anélküli változatra van szükséged? Akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban hatalmas kínálatban találhatsz különböző franciaágyakat! 

Legyen szó Elena, Karola vagy éppen Nola sötétzöld termékről, nálunk szinte mindent azonnal megtalálhatsz, amire csak szükséged van a hálószobába. Érdemes tehát jól körbenézni a széles választékunkban, hogy megtalálhasd az igényeidhez legközelebb álló darabot.

tovább bezár

Franciágyak

A vállalatunk hatalmas szenvedélye minden, ami pihenéssel, kényelemmel és lakberendezéssel kapcsolatos. Éppen ezért tartunk a választékunkban számos hálószobai kiegészítőt és bútordarabot is, amelyeket bárki könnyedén megvásárolhat. Legfőbb célunk, hogy teljes mértékben kiszolgáljuk a vevőink kényelmét, így ennek megfelelően alakítottuk ki a webshopunk felületét is. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz, legyen szó lakberendezési tárgyakról vagy éppen hálószobabútorokról. 

 

Franciaágyak kínálata

Vintage, modern, esetleg glamour alvóhelyiségben gondolkodsz? Szükséged van pár kiegészítőre, amivel feldobhatod a teret? Esetleg körbenéznél az ágyneműtartós franciaágyak kínálatában? Nálunk számos változat közül választhatod ki a hálóba legjobban illeszkedő darabot. 

Mindenki szeret pihenni, a nap végén kikapcsolódni és olvasni egyet a kényelmes és puha ágyban. Ehhez azonban szükség van egy magas minőségű és tartós ágykeretre, esetleg egy ágyneműtartós változatra. A választásnál érdemes figyelembe venni a termék méretét, az anyagát és persze nem utolsósorban annak stílusát is. 

Nálunk vásárolhatsz például ágyneműtartó nélküli franciaágyat, mint a Balder lécezett verzió, amely több méretben érhető el és lapra szerelve szállítunk házhoz. Ezen egészségesen és nyugodtan alhatunk, amely csökkenti a stresszt és feltölt energiával. A Balder ágy minden tekintetben kényeztetni fog téged, a csodálatos színeinek köszönhetően pedig nyugodtságot és harmóniát is visz a hálószobába. A termék nagy előnye, hogy ágyrácsot is tartalmaz, így azt már nem szükséges külön beszerezned. 


Ha az elegáns és modern stílust részesíted előnyben, akkor nézd meg például a Karola, a Java, a Fantasy New vagy éppen a Carisa változatokat.