Elemes konyhabútor

A konyhai felszereléseket az ember valószínűleg nem évente cseréli, hiszen az sem anyagilag, sem pedig idegileg nem túl kellemes. Éppen ezért, ha végül eljön a csere ideje, akkor érdemes alaposan körbejárni a témát, mielőtt elemes konyhabútort választasz.

 

Ahhoz, hogy megtaláld a tökéletes megoldást, érdemes elgondolkodni a termék színén, stílusán és természetesen a méretén egyaránt. Ezek mind hatással lesznek az összképre, így a döntést egyáltalán sem szabad elhamarkodni. Nálunk azonban többféle dizájnos és méretben passzoló modell közül választhatod ki álmaid berendezését!

tovább bezár
Gyártó
Konyhabútor szélesség
Készletinformáció
További szűrők
625 db termék
 

Mit érdemes tudni az elemes konyhabútorokról?

 

Az elemes megoldások olyan helyzetben jöhetnek jól, ahol számolgatásra van szükség. A legtöbb otthonban a konyhák ugyanis nem szabványméretekkel rendelkeznek, így muszáj kompromisszumot kötni, ha nem tudjuk egy tervező segítségét kérni. A legtöbb nagy bútorbolt és barkácsbolt kínálatában is megtalálható típusokat sokkal egyszerűbben rendelheted meg tőlünk. A darabokban szállítható, lapra szerelt modellek színeit és stílusait egyaránt kombinálhatod. Nemcsak olcsó, hanem gyors megoldásnak is számítanak, hiszen ezeknek köszönhetően a konyha szinte azonnal berendezhető.

 

Az elemek nagysága 30 centimétertől egészen a 100 centiméteres kivitelig terjed. Éppen ezért jöhetnek jól egy olyan konyhában, ahol akad még egy kis hely, amit ki lehetne használni, de egy hagyományos mérettel rendelkező elem már nem férne el. 

 

Az elemes konyhabútorok típusai

 

A webáruházunkból beszerezhető konyhabútorok között tehát nem véletlenül találhatsz ennyiféle stílusú, árnyalatú és anyagú kivitelt. Ott van például a méltán híres New Klasik termékcsalád, amelyből választhatsz konyhai szekrényt jobbos kivitelben, felső részt, de akár fiókos megoldást egyaránt. A klasszikus divatot kedvelők számára biztosan tökéletes konyhabútor lesz ez az égerfa árnyalatban tündöklő darab.

 

Természetesen készleten tartjuk a krémszínű, magas fényű elemeket is. A Prado termékcsalád tagja az egyajtós és kétajtós alsó szekrény, illetve a fiókos szürke kiegészítő. Ezt bátran ki lehet egészíteni számos polccal, felső résszel, amikkel a konyhát igazán egyedivé lehet varázsolni. 

 

Nézz körbe webáruházunkban még ma, és válaszd ki az igényeidhez legjobban passzoló elemes konyhabútort!