Számítógépasztal

Sokat dolgozol otthonról? A gyermeknek van szüksége egy helyre, ahol tanulhat vagy alkothat? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban számos otthoni kiegészítőt találhatsz, amelyek biztosan haszonosak lesznek a számodra. A kínálatunkban szereplő számítógépasztalokkal végre vége a kényelmetlen munkavégzésnek és a hálószobai káosznak.

 

Legyen szó egy sima laptopállványról, egy könyvespolcos megoldásról, esetleg egy sarokasztalról, nálunk szinte bármit beszerezhetsz, amire szükséged van. Nézz szét a termékpalettánkon még ma, és válassz egy minőségi darabot!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
7 db termék

Milyen számítógépasztalt érdemes választani otthonra?

 

Amikor számítógépasztalra van szükség, több kérdés is felmerülhet benned, amiket nem árt még előtte letisztázni. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen méretű, anyagú, típusú berendezést szerzel be, hiszen a kiegészítőnek tökéletesen kell passzolnia a kiválasztott helyre. Lehetséges, hogy neked csak egy laptopasztalra van szükséged, amin könnyedén tárolhatod az eszközödet, ebben az esetben például bőven megteszi egy kisebb darab is. 

 

Ha azonban asztali géppel rendelkezel, esetleg több monitoron dolgozol, akkor mindenképpen a nagyobb méretű és strapabíró típusok között érdemes válogatnod. Nem mindegy persze az sem, hogy naponta több órát ülsz-e az asztalnál, esetleg csak esténként használod az adott bútort. Szintén másra van szüksége egy gamernek, esetleg egy videókészítő személynek. Nézzük, hogy milyen minőségi irodabútorok között találhatod meg a tökéletes darabot!

 

A számítógépasztalok kínálata

 

A webáruházunk választékában számos változat közül rendelheted meg az igényeidnek legmegfelelőbb számítógépasztalt. A B14 laptopállvány például egy laminált MDF-ből gyártott, porszórt acélvázzal kiegészített típus, amelynek magasságát szükség szerint tudod állítani. Emellett nagy előnye, hogy a munkalapjának dőlésszöge is bármikor megváltoztatható. 

 

Ne feledkezzünk meg továbbá a praktikus NOE NEW sonoma íróasztalról sem, amelynek rengeteg tárolóhelye van. A két részre osztható változaton dolgozhatsz és pakolászhatsz is, ami nagyban megkönnyítheti az otthoni munkádat. Az egyajtós szekrénnyel ellátott, fiókos és polcos berendezés DTD laminált bútorlapból készült, ami a sonoma tölgy mellett egy kis fehér árnyalatot is kapott. 

 

Nézz körbe még ma, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb számítógépasztalt!