Öntött márvány mosdó

A fürdőszobánk egyik meghatározó berendezési tárgya a mosdókagyló. Egyrészt esztétikai szempontból is fontos, hogy milyen típust választunk, másrészt funkció tekintetében is. Öntött márvány mosdóink között klasszikus és modern kialakítású modelleket is találsz.


 


Forgalmazunk márvány és műmárvány darabokat is, mindkét alapanyag csodásan mutat a fürdőszobában. A márvány az elegancia és a minőség szimbóluma az építészetben, méltán ilyen népszerű évezredek óta. Válogass öntött márvány mosdókagylóink között, és tedd páratlanul széppé a fürdőszobádat.

tovább bezár
Méret
Készletinformáció
További szűrők
19 db termék
 

Almeria öntött műmárvány mosdók

 

A Wellis az egyik legjelentősebb gyártó a fürdőszobai termékek piacán, webshopunkban is számos termékkel képviselteti magát. Almeria öntött márvány mosdókagylóik egyszerű és letisztult modellek. A kerekdedebb, klasszikusabb formák kedvelői is találnak Almeria mosdót az otthonukba.

Ha te inkább a szögletesebb, modern fazont kedveled, a Wellis akkor is kínál számodra márvány mosdót. Az Almeria dupla és szimpla kivitelben is elérhető. Ennek köszönhetően az egész nagy és a kisebb fürdőkben is helyet kaphat. Ha minőségi és időtálló mosdókagylót szeretnél kapni a pénzedért, az Almeriában nem fogsz csalódni.

 

Tokyo Sun öntött márvány mosdó

 

Igaz ugyan, hogy a mai modern építészetet inkább az éles szögek és a minimalizmus uralja. Azonban a Leziter ovális alakú öntött márvány mosdókagylója az innovatív fürdőkben is csodásan mutat.

A Tokyo Sun szilárdsága csakúgy, mint a többi márvány mosdóé, jóval nagyobb, mint a kerámiából készült modelleké. A gyártó egy év garanciát vállal a Tokyo Sun mosdókra, mi pedig akár prémium házhoz szállítással is eljuttatjuk hozzád. Sőt, ha szeretnéd, a beüzemelésben is segítünk.

 

További fürdőszobai mosdókagylóink

 

Webáruházunk termékkategóriáit böngészve láthatod, hogy igyekszünk a lehető legszínesebb palettát összeállítani. A mosdókagylók esetében is így van, annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a tökéletes darabot.

Méretek, stílusok, alapanyagok széles tárházával várjuk minden vásárlónkat. Süllyeszthető és ráépíthető kagylókat is forgalmazunk, kerámiából és márványból egyaránt. Sőt olyan fürdőszobai szekrényt is vásárolhatsz nálunk, amelybe integrálásra került a mosdókagyló. Bármelyik fazont is válaszd, üzletünkben magas minőség és megbízható termékek várnak.