Sövényvágó

A sövényvágó kiemelt szereppel rendelkezik a legtöbb kert gondozásában, hiszen a bokrok formázására és a vékonyabb gallyak metszésére is kiválóan alkalmas. A hagyományos, benzines sövényvágó mellett ma már az elektromos és az akkumulátoros modellek is a kínálat részét képezik. 

 

Egy néhány bokrot tartalmazó kisebb kertben bőven elegendő egy sövényvágó olló a repertoárba. Ha azonban méretes cserjékkel és fákkal is rendelkezel, szükséged lesz egy minőségi, nyüstölhető sövényvágóra. Webáruházunkban számos típusú és márkájú készülékkel készültünk, érdemes megismerkedni a kínálattal!

tovább bezár

A ház körüli munkákat számos kerti gép segíti: a fűnyíró, az ágdaráló, a gyepszellőztető és a láncfűrész alapdarabok ugyanúgy, ahogy a sövényvágó is. Ezeken kívül számos további kiegészítő és kellék is elérhető, ami megkönnyíti a kert karbantartását, szépítését.

 

Sövényvágó: melyik típust válasszam?

 

A sövényvágó vásárlása előtt állókban minden bizonnyal megfogalmazódik a fenti kérdés. Néhány szempont mérlegelésével azonban nem is olyan nehéz a döntéshozatal. A benzines sövényvágók rendelkeznek a legnagyobb teljesítménnyel, ráadásul korlátlan ideig használhatóak (legalábbis amíg rendelkezésre áll a benzin), ugyanakkor használatuk során égéstermék jut a levegőbe. 

 

Az elektromos sövényvágók lehetnek kábelesek vagy akkumulátorosak is. Utóbbi használata helyben nem korlátozott, időben ugyanakkor igen, az akkumulátor kapacitása miatt. A kábelesek árammal működnek, ám munka közben kerülgetni kell a vezetéket. 

 

Webshopunkban megtalálhatod mindhárom típus képviselőit termékeink között. 5 benzines sövényvágó gépünk a Hecht és az sbA márkák által gyártottak, az elektromos kivitelezésűek között is többnyire a méltán híres Hecht termékeit fedezhetjük fel, de HT és Multipool gépekkel is találkozhatunk. Az akkumulátoros fajták között az eddig megismert márkák mellett a HTA és a Power Flex darabjai is felbukkannak.

 

Sövényformázás a Homelux termékeivel

 

Nem könnyű letenni a voksot egy konkrét sövényvágó mellett, ahogy egyetlen kerti gép mellett sem. Hiszen annyi szempontot kell mérlegelni. A kiváló minőség azonban nem kérdés, így bármelyiket is választod, nem járhatsz rosszul.

 

A megvásárolni kívánt terméket rakd a kosárba, majd add meg a szükséges adatokat, és válaszd ki a számodra megfelelő szállítási és fizetési módot! Ne feledd, most még alacsonyabb árakkal és akciókkal is várunk! Fedezd fel széles kínálatunkat!