Elektromos sövényvágó

Az elektromos sövényvágó a kis kerttel rendelkezők egyik legjobb barátja. A nem túl bozótos, könnyen kezelhető dzsungelt könnyedén irtja ki, és megszabadítja a bokrokat a fiatal, gyenge hajtásoktól. Könnyűszerrel rendezett, szép összhatást varázsolhatsz vele.


 


Megfizethető, kis súlyú és könnyen kezelhető, így sokak kedvence ez a típusú sövényvágó. Ha egy egyszerű, de nagyszerű alapdarabra vágysz, vagy csak most vágsz bele a kertészkedésbe, érdemes beszerezni egy ilyet! Nézd meg kínálatunkat, amelybe a legjobb minőségű gépeket válogattuk össze neked!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők

Webáruházunk kerti gép kínálatát igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a kezdők, a haladók és a profik is megtalálják a számukra megfelelő szintű felszereléseket. Így sövényvágó gépeink között is fellelhető az akkumulátoros sövényvágó és a benzines típus is, az elektromos sövényvágó mellett.

 

Ezért hasznos az elektromos sövényvágó

 

Az elektromos sövényvágó a legköltséghatékonyabban beszerezhető, legkönnyebben kezelhető és karbantartható típus. További előnye, hogy halkan működik, és kis súlya miatt nem megterhelő a használata. Az áramforráshoz való csatlakoztatást követően már működik is, és korlátlan ideig használható. Ráadásul a benzines gépekre jellemző, káros kipufogógáztól sem kell tartanod alkalmazás közben. 

 

Az innovatív, elektromos sövényvágó gépek már teljesítményben is képesek felvenni a versenyt egy benzines modellel. Egyedüli hátrányuk, hogy térben csak bizonyos távolságig használhatóak, így az áramforrás helye és a vezeték hossza behatárolja a lehetőségeket.

 

Mintegy 14 elektromos sövényvágóval várunk webáruházunkban. A megfizethető ár ellenére termékeink mindegyike kiváló márkáktól származik, így a kiemelkedő minőség megkérdőjelezhetetlen. A Hecht, a HT és a Multicool alapszintű és fejlettebb készülékei is a kínálat részét képezik, amelyek képesek kielégíteni a legkülönbözőbb igényeket is. Egy csinos kis kert hasznos szolgálója lehet egy elektromos sövényvágó.

 

Termékbeszerzés könnyedén

 

Van egy jó hírünk! A szállítás számos elektromos sövényvágó esetén ingyenes, így a postázási költségek miatt sem kell aggódnod! Ha megvan a kiválasztott termék, helyezd a kosárba, add meg a szükséges adatokat! Döntsd el, hogyan szeretnéd átvenni a terméket, és kiegyenlíteni a rendelés összegét, majd add fel a rendelést! 

 

Igyekszünk azt a lehető leggyorsabban teljesíteni számodra, hogy mihamarabb belevághass a sövénybe és minden másba is! Légy Te is elégedett vásárlóink egyike!