Ágvágó

Az ágak rövidebbre szabására vagy eltávolítására számos eszköz áll rendelkezésre, ám egy ágvágó gép könnyíti meg a leginkább a műveletet. A magasan elhelyezkedő ágakat fűrésszel, létráról vagy a fára mászva is le lehetne szedni, ez azonban nemcsak veszélyes, de nehezen kivitelezhető mutatvány is egyben. 

 

A vékonyabb, 4 cm-nél kisebb átmérőjű ágak ugyan eltávolíthatóak egy szimpla, kézi (teleszkópos) vágóeszközzel is, de az ennél vastagabb ágakat már kétségtelenül fűrészelni kell. A multifunkciós, többféle kivitelezésben elérhető ágvágó készülékek ezeknek az ágaknak az eltávolítására nyújtanak hathatós megoldást.

tovább bezár

A ház körüli munkák biztonságos, körültekintő elvégzésében számos kerti gép és kellék áll rendelkezésedre, amelyek nagy része webáruházunkban is elérhető. A kert szebbé tételét egyéb kiegészítőkkel, bútorokkal és dekorációs termékekkel is segítjük.

 

Ezek az ágvágó típusai

 

A vastag ágak biztonságos eltávolításában egy jól működő ágvágó lehet segítségedre. Ma már elektromos, akkumulátorral és benzinnel működő gépek is elérhetőek, amelyeknek egy része a cserélhető fejeknek hála képes ellátni a kerti feladatok nagy részét. 

 

Webáruházunkban mintegy 9 készülék elérhető. A termékek között benzines ágvágó, akkumulátoros ágvágó és elektromos modell is található, amelyeket a Hecht, a CSA és a HS márka termékeiből állítottunk össze. Ezek mindegyike magas színvonalat képvisel és hibátlan működésüknek hála hosszú időn keresztül lesznek hű társaid a kertszépítésben.

 

Egyszerű rendelés, gyors szállítás

 

A különböző típusú ágvágók közül személyes igényeidnek és kerted adottságainak megfelelően érdemes kiválasztani a legjobbat. Ha sikerült letenni a voksot egy bizonyos termék mellett, nincs más hátra, minthogy a kosárba helyezd, és véglegesítsd a rendelést! Ehhez elsőként add meg személyes adataidat, majd nevezd meg a szállítási címet! Ezt követően már csak a szállítási és a fizetési lehetőségek közül kell választanod. 

 

Webáruházunkban számos lehetőséggel készültünk annak érdekében, hogy minden kedves vásárlónk megtalálja a számára megfelelőt. A fizetés történhet bankkártyával, utánvéttel és előre utalással is. A szállítás általában futárszolgálat igénybevételével történik, de üzletünkben a megrendelt termékek személyes átvételére is van lehetőség. Hiányzik még valami az otthonodba? Tekintsd meg egyéb termékkategóriáinkat is!