Akkumulátoros ágvágó

A hordozható kerti gépek - amilyen az akkumulátoros ágvágó is - jelentik a leginkább környezetbarát megoldást a ház körüli munkák elvégzésére. Előnyük, hogy mobilak, bárhol és bármikor használhatóak, egyedül a töltöttségi idő korlátozhatja az alkalmazásukat. 


 


Az akkumulátoros gépek teljesítménye ma már felveszi a versenyt elektromos társaival, abszolút megbízhatóak, egyszerűen használhatóak és könnyűek is. Remek alternatívái a benzines, az elektromos és a kézzel működtethető eszközöknek is.

tovább bezár
Kampány kategória
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Webáruházunk, a Homelux igazi szerelemprojekt. Keretében már több, mint 10 éve segítjük az embereket abban, hogy megvalósítsák álmaik otthonát. Kerti termékeink pedig a csodás környezet kialakítását szolgálják. Bármilyen berendezési tárgyra, kellékre is vágysz, nálunk biztosan megtalálod! Az ágvágóknak is minden típusát szerepeltetjük kínálatunkban!

 

Az akkumulátoros ágvágó előnyei

 

Kínálatunkban 4 db akkumulátoros ágvágó elérhető, amelyek a Hecht, a HS és a CSA termékei. Megfizethető áron, 20 és 40 ezer forint között teszik lehetővé a professzionális átvágást. Az állítható, teleszkópos nyéllel rendelkező termékek képesek felérni még a legmagasabban ülő ágakhoz is. 

 

Használatuk biztonságos, hiszen rendkívül stabilak. Az alkalmazást a különböző beépített elemek és funkciók pedig még egyszerűbbé teszik. Az akkumulátoros ágvágóval kapcsolatban említést érdemel, hogy a töltő és az akkumulátor általában nem tartozéka a gépnek, azt külön szükséges megvásárolni. Az azonos márkákhoz tartozó kerti gépek azonban sokszor működnek ugyanazzal az akkumulátorral is, amely nagyban segíti a vásárlókat. Gazdaságossági és környezetvédelmi szempontból is remek megoldás.

 

Végezd el velünk a kerti munkákat!

 

Rengeteg termékkel segítjük kerted rendbe tételét, gondozását. A legnagyobb márkák legjobb minőségű termékeivel várunk, hogy hosszú időn keresztül legyenek segítségedre. Válaszd ki, mire van szükséged, majd helyezd azt webáruházunk virtuális kosarába! Ezt követően add meg személyes adataidat, a szállítási címet, és rendelkezz a fizetési, illetve a szállítási módokról! Mindenre számos lehetőség áll a rendelkezésedre, hogy biztosan kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbbet. Úgy érzed, elakadtál a választásban? Fordulj hozzánk bizalommal!