Állatriasztók, állatcsapdák

Bármennyire is igyekszel rendet és tisztaságot tartani a házon belül és a kertben, a kis betolakodók ezt bizony nem tisztelik. Előbb-utóbb biztosan megjelennek majd a vakondok a kertben, hogy feltúrják a földet, a rovarok pedig tönkretesznek egy nyáresti bulit vagy vacsorát is. Hogy ne okozzanak többé bosszúságot a kéretlen vendégek, alkalmazd a Somogyi Elektronic által gyártott állatriasztókat és állatcsapdákat.

 

Kategóriánkban vakondriasztóval és rovarcsapdával is várunk, amelyek jó szolgálatot tehetnek a legmelegebb évszakban is!

tovább bezár

A Somogyi Elektronic egy magyar márka, amely kiváló minőségű elektronikai termékekkel látja el a vásárlókat. A teljes kényelem érdekében számos, kültéren és beltéren használható eszközzel, szerszámmal és barkácskellékkel készültek, amelyek rendkívül hasznosak minden háztartásban. 

 

Somogyi Elektronic állatriasztók, állatcsapdák minden otthonba

 

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor egy gondozott, esztétikus kertet a vakondok tönkretesznek, nem tisztelve a kertszépítésbe fektetett energiát. Ha ezt szeretnéd elkerülni, alkalmazd a Somogyi Elektronic napelemes vakondriasztóját, amely nemcsak jól funkcionál, de még jól is néz ki. 

 

A karó bizonyos időközönként rezgéseket bocsát ki magából, távol tartva ezzel a vakondokat. A szár felső részében LED világítás kapott helyet, amely napelemmel üzemel, így áramforrás sem szükséges a működtetéséhez. Napelemes vakondriasztó több méretben is kapható webáruházunkban. 

 

Rovarriasztó beltérre

 

A vakondoknál már csak a legyek és a szúnyogok zavaróbbak, hiszen míg a szúnyog kellemetlen csípéseket okoz, a légy mindent összepiszkít és tönkreteszi a szabadon hagyott ételeket. Nem beszélve arról, hogy veszélyes megbetegedéseket, fertőzéseket is terjesztenek. Hogy távol tartsd őket, vesd be beltéri elektromos rovarriasztó készülékünket. 

 

Webáruházunkban 4 és 6 W-os teljesítményű rovarriasztó kapható, amelyek 20, illetve 30 négyzetméteres körzetben képesek hatni. Tisztítása rendkívül egyszerű mindkét típus esetében, hiszen csupán ki kell szedni belőlük a rovargyűjtő kosarat és kiönteni az elpusztult állatkákat. Ha szeretnéd, hogy az állatok távol tartsák magukat otthonodtól és a kerttől, szerezd be állatriasztóinkat és állatcsapdáinkat!