Lombszívó

Minőségi lombszívóra vágysz? Olyan eszközt szereznél be, amellyel megkönnyítheted a mindennapos kinti munkát? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban számos kerti gépből választhatod ki azokat a darabokat, amikre az otthonod körül szükséged lehet. Legyen szó benzinmotoros, elektromos, esetleg akkumulátoros típusról egyaránt, nálunk mindegyikből bőven találhatsz különböző kivitelt.

 

Érdemes tehát körbenézni a széles kínálatunkban és beszerezni egy minőségi Hecht, esetleg egy prémium Al-Ko modellt. Ezáltal végre megszabadulhatsz az idő- és energiaigényes kerti munkáktól.

tovább bezár

A lombszívók hasznossága

 

Mivel a kerti munkák nagy része sok időt és energiát igényel, így biztosan Te is igyekszel olyan megoldásokban gondolkodni, amivel végre lecsökkentheted ezeket a számokat. Szerencsére ma már számos lehetőség van arra, hogy sokkal kevesebbet kelljen foglalkoznod a kinti tevékenységekkel. Így több időd jut majd a kikapcsolódásra és a virágokban való gyönyörködésre egyaránt. 

 

A minőségi benzinmotoros lombszívók mellett nálunk kaphatsz elektromos, illetve akkumulátoros változatot is. Hasznos kiegészítője lehet az otthonodnak, hiszen egyes időszakokban, amikor a fák elkezdik lehullajtani a leveleiket, akkor ember nincs, aki azt folyamatosan össze tudja szedni. 

 

A lombszívók választéka

 

A webáruházunkban tehát nem véletlenül találhatóak meg ilyen széles termékpalettán ezek a kerti eszközök. A minőségi darabok között vannak Hecht, illetve Al-Ko gyártmányok egyaránt, ezáltal mindenki beszerezheti a kívánt modellt. 

 

Az elektromos lombszívók például jól jöhetnek olyan területeken, amelyek közel esnek a házhoz, így azokat könnyedén be tudod dugni. Hasznos választás lehet a hölgyek számára, hiszen ezek jóval kisebb súlyt nyomnak, mint a benzines társaik. Természetesen választható akkumulátoros modell is, amely megoldást jelent a lehullott falevelekkel szemben. Hiába van otthon lombseprű, ha azzal sem férsz hozzá a nehezen elérhető helyekre.

 

Az akkumulátoros lombszívók nagy segítséget jelenthetnek az udvaron, nem véletlen, hiszen mivel nem szükséges őket bedugni, így még a kert legtávolabbi pontján is használható darabok. Nem rossz kerti eszköz például az Al-Ko Easy Flex, amire a gyártó három év garanciát vállal. Fő tulajdonsága a csekély súly és a 20 perces üzemidő. 

 

Nézz körbe tehát nálunk még ma, és válassz egyet a prémium kerti gépek közül!