Fürdőszoba fogas akasztó

Gondot okoz a törölközők, a köntösök és egyéb fürdőszobai kiegészítők tárolása? Szeretnél egy olyan fürdőszobai fogast, akasztót, ami nem rozsdásodik, tartós, és hosszú ideig a helyén marad? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban szinte mindent megtalálhatsz, amire a helyiségben szükséged lehet.


 


Legyen szó bármilyen fürdőszobai kiegészítőről, szimpla vagy dupla, esetleg tripla fogasról, a kategórián belül többféle megoldásból is házhoz rendelhetsz. A színválasztékra sem lehet panasz, tartunk ezüst és matt fekete árnyalatban is belőlük. Nézz körül még ma!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
6 db termék

Milyen fürdőszobai kiegészítőkre van szükség otthon?

 

A tisztálkodóhelyiség nagyon sokféle lehet, mind méretben, mind kialakításban, mint stílusban. Ugyanez elmondható a különböző kiegészítőkről is, amiket ide szerezhetsz be az üzletekből és a webshopokból. A fogasok például többféle áron kerülnek a boltok polcaira, pedig az öntapadós műanyag változaton túl is van élet. Sokkal elegánsabb és strapabíróbb egy minőségi és dizájnos fürdőszobai fogas, akasztó, amelynek segítségével sokkal könnyebben tárolhatod a köntöst vagy a törölközőt. Egy időtálló modellt hosszú időre választunk, így érdemes prémium anyaghasználatú típust rendelni.

 

A fürdőszobai fogasok, akasztók kínálata

 

Webáruházunk termékpalettáján nem véletlenül van ennyiféle megoldással tervezett darab. Az elegancia a letisztult megjelenésben és persze a prémium minőségben is ott rejlik. A fogasok esetében nem a harsány színek a fontosak, hanem a funkcionalitás és az időtállóság. Ott van például a rendkívül egyszerű Alfa változat, ami a Bemeta gyártótól került hozzánk. Ők annyira biztosak a strapabíróságban, hogy 12 év garanciát vállalnak rá. Kell ennél több?

 

Lehetséges, hiszen akadnak olyan háztartások, ahol jóval több tartóra is szükség van. Ebben az esetben jó megoldást jelenthet a Beta dupla fogas, illetve a tripla, forgatható modell is. A különlegességeket kedvelők számára ott van a Mamba akasztó, matt fekete kivitelben, illetve a Montana dupla fa típus is, ami rendkívül dizájnos, kicsit retro eszköz.

 

Választhatsz továbbá Sissi bronz fogast is, aminek nemcsak a színe, hanem a formája is rendkívül egyedülálló. A kis csigában végződő apróság tökéletes és hasznos kiegészítője lehet az otthonod ezen részének. Ami pedig a praktikusságot illeti, a legjobb, ha beszerzel pár dupla fogast is egyenes és íves radiátorokhoz, amik tuti nem foglalnak sok helyet.