Blog

Ebben a bejegyzésben a kerti tárolóláda hasznosságát nézzük meg. Nagyszüleink korában a kert a család megélhetését biztosította, itt volt a baromfiudvar, itt legelésztek a juhok, kecskék, itt volt a veteményes kert, ahová csak ki kellett lépni, és máris a kezükben volt az ebédhez szükséges zöldség vagy gyümölcs. 

 

Ez kivételesen jó megoldás volt és olcsó, hiszen szinte mindent megtermeltek maguknak, volt tej, tojás, hús, zöldségek, szinte boltba nem is kellett menniük. Nem vegyszereztek, nem kellett nagy tömegben termelni, nem kellett nagy távolságokra szállítani az élelmiszereket, így a környezetüket is kímélték.

A fürdőszoba minden lakásban fontos és forgalmas helyiségnek számít, általában nem túl nagy a mérete, ezért igazán fontos, hogy jó legyen a helykihasználása. Ennek megvalósításához szeretnénk felhívni a figyelmedet egy új és praktikus megoldásra, a walk in zuhanyfalra, melynek beszerelése gyorsan és könnyen megoldható.

A családtagok nagyon fogják szeretni és örömmel használják majd, és miután kiváló minőségű anyagokból készül, biztos, hogy sokáig megoldást jelent a fürdőszoba berendezésében.

Amikor közeledik a tél, sok családban elkezdenek azon gondolkodni, hogyan lehetne csökkenteni a fűtés költségeit. Ez nagyon is érthető, hiszen a téli hónapokban - bármivel is fűtesz, akár vízteres kályhával - lényegesen több rezsit kell fizetned, mint nyáron.

 

Megoldást jelenthet a ház, lakás hőszigetelése, ha még nem történt meg, ez nagy munka és nagy költség, de nagyon sokáig megoldja a problémát, és még környezetkímélő is. Ha a szigetelés már rendben van, a következő megoldás lehet a fűtőegységek, fűtésrendszer korszerűsítése.

A kényelem a zuhanyzó használata során is elsődleges szempont. Olyan apróságok, mint például a zuhanykabin görgő, teszik igazán komfortossá a mindennapi tisztálkodást. A zuhanykabinok ajtajának csendes, gördülékeny elhúzásáért felelős szerkezet hiánya azonnal érezhetővé válik.

 

Egy új zuhanyfülke kiválasztásakor fontos szempont a méret meghatározása és az ajtó nyílásának módja. Ha kevés hellyel rendelkezünk, akkor választhatunk egymásra csúszó üveglapos változatot, melyben fontos szerepet kapnak a zuhanykabin görgői. Ezeken a kis alkatrészeken múlik, hogy könnyedén tudjuk-e mozgatni a zuhanykabin ajtaját. 

 

Áruházunk kínálatában különböző méretű, formájú zuhanykabin közül válogathatnak vásárlóink. Ezek a fürdőszobai berendezések már összeszerelt állapotban kaphatóak, így a zuhanykabin görgők az ajtókban fixen megtalálhatóak. 

Itt az ősz, a nyaralási időszak után újra be kell kapcsolnod a rakétákat és turbó fokozatra kapcsolnod, hogy újult energiával és lendülettel vághass bele az utolsó negyedév munkájába. Ha lelkes “home office ninjaként” keresed a kenyered, olyan gyorsasággal és ügyességgel csapsz bele a feladatokba, mint egy igazi harcos, akkor végre a dolgozósarkot is saját magadhoz kellene igazítanod… A régi irodabútor, az elnyűtt rendszerezők és az unalmas környezet kombója előbb-utóbb a munkádra is rányomhatja a bélyegét. A sivár dolgozószoba látványa unottá tehet, sőt a kiégés veszélye is fenyegethet. Töltsd meg élettel a home office sarkodat, hogy extra produktív és hatékony lehess a munkában!

Ebben a cikkben a fürdőszobai fali szekrény kerül a középpontba. A lakás egyik legforgalmasabb és legjobban igénybevett helyisége a fürdőszoba. Munkába, iskolába, óvodába indulás előtt minden reggel itt kezdjük a napot, és este hazaérkezve egy kellemes fürdővel itt frissülünk fel.

 

Általában ezek a helyiségek nincsenek túlméretezve, sőt, inkább a kisebbek közé tartoznak. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a rendelkezésre álló helyet a lehető legjobban használd ki. Ebben nyújt segítséget áruházunk széles fürdőszobabútor kínálata.

A zuhanyfüggöny tartó egy elengedhetetlen tartozék zuhanyfüggöny vásárlásakor. Amennyiben úgy döntesz, hogy szükséged van egy ilyen dekoratív és mégis hasznos szerepet betöltő fürdőszobai kiegészítőre, ne feledkezz meg a megfelelő tartó beszerzéséről sem!

Ránk bármikor számíthatsz, ha lakásfelújításról, lakberendezésről vagy egyéb, otthonodat érintő kérdésről van szó. Webáruházunkban széles termékkínálattal találhatod magad szembe, amelyek között élmény válogatni, ráadásul megrendelésük és házhoz szállításuk is kényelmes, személyre szabott!

Legyen az akár egy, a legújabb trendeknek megfelelő bútordarab, stílusodhoz passzoló dekorációs elem, mindennapjaidat megkönnyítő, praktikus háztartási gép, nálunk mindenre találsz megoldást! Főoldalunkra látogatva minden nap értesülhetsz populáris és aktuális termékeinkről, újdonságainkról és akcióinkról!

A fürdőszoba felújításakor vagy berendezésekor a tipikus használati tárgyakon kívül gondolnunk kell a dekorációra és a helyiség kompakt felszerelésére is. Egy zuhanyfüggöny például azonnal feldobhatja fürdőszobád hangulatát, illetve praktikus kiegészítőként is szolgál. Ahhoz azonban, hogy a zuhanyfüggönynek helye legyen a helyiségben, mindenképp szükséged van a megfelelő zuhanyfüggöny tartóra is, amelyek közül kedvedre válogathatsz nálunk!

Lakásépítés, -felújítás közben figyelmet kell fordítanod a fürdőszoba berendezésére is. Kiváló és rendkívül széles választékát találhatod meg ezeknek a termékeknek webáruházunk honlapján. Ezek a fürdőszobabútorok különböző anyagból, gyönyörű színekben, sokféle változatban készülnek, a helyiség méreteihez, stílusához alkalmazhatók.

Az ideális fürdőszobabútor mindenben kiszolgálja az igényeidet, és megfelel a mai kor követelményeinek is. A döntésnél fontos szempont lehet még a bútor praktikussága, hogy viszonylag kis helyet foglalva nagy tárolófelülettel rendelkezzen és esztétikus, szép legyen.

A fürdőszobában minden tisztálkodással kapcsolatos tevékenység lezajlik, ezért olyan berendezési tárgyakra van szükséged, amelyek nem áznak át, könnyen tisztán tarthatók, és jól bírják a mindennapi használatot is. Áruházunk nagy választékot kínál a komplett fürdőszobabútorokból, az egyedi, önállóan vásárolható kisbútorokból és a fürdőszobai kiegészítőkből is.

A lakásfelújítás egyik legfontosabb és legnehezebb kérdése: Milyen legyen a padlóburkolat? A padlózat anyaga alapjaiban meghatározza az egész helyiség, lakás atmoszféráját, a stílusát és a benne elhelyezhető bútorokat, kiegészítőket is meghatározhatja. Nem érdemes hát elhamarkodottan döntened! Olvasd el cikkünket, most kicsit boncolgatjuk a parketta és laminált padló kérdését!

2022.09.07 11:40

Fürdőszobánk elengedhetetlen kelléke a megfelelő zuhanykabin. Ez a rendszeresen használt berendezés rendkívül fontos mindennapjainkban, ezért is érdemes körültekintően és tudatosan kiválasztani a helyiségbe és igényeinkhez leginkább illő modellt. Webáruházunkban a lakberendezés, lakásfelújítás, háztartásvezetés és egyéb otthoni teendők területein nyújt kiemelkedő segítséget. Széles termékkínálattal várunk mindenkit, aki új bútorokat, a mai trendeknek megfelelő dekorációkat, hasznos és praktikus háztartási gépeket, szerszámokat és egyéb felszereléseket keres. A főoldalunkra látogatva minden nap értesülhetsz aktuális termékeinkről, újdonságainkról és akcióinkról!

 

Az egyik, naponta legtöbbet látogatott helyiség otthonunkban a fürdőszoba. Az esti relaxálás, pihenés, a reggeli mosakodás és készülődés szentélye ez a terület. Ahhoz azonban, hogy maradéktalan és állandó élményt nyújthasson a fürdőszoba, a megfelelő felszerelésekre lesz szükséged! Egy ilyen helyiségben a legfontosabb berendezések egyértelműen a wc, mosdókagyló és a kád vagy zuhanykabin. Az azonban, hogy ezeket milyen szempontok alapján választjuk ki, nagyon is fontos.

Webáruházunk kiemelt választékot kínál a zuhanykabinok területén. Miért olyan fontos egy jó zuhanykabin kiválasztása? Milyen típusok közül válogathatunk, és milyen modelleket találsz webáruházunkban?

Egy műanyag kerti tároló mindig jól jön kertünkbe vagy teraszunkra. Praktikus és kényelmes megoldás, hiszen alkalmazható tárolóként és ülő alkalmatosságként is a legtöbb esetben. Szeretjük meglepetésekkel megajándékozni vásárlóinkat, mellyel mosolyt csalhatunk arcukra, de ez sok esetben fordítva is igaz. Kedves vásárlónk kihasználta kreatív fantáziáját és Hollywood kerti tárolónk funkcionalitásának egy teljesen másikk oldalát mutatta be nekünk.

A zuhanykabin tisztítása, bár rendkívül energia- és időigényes folyamat, az egyik legfontosabb háztartási teendőink közé tartozik. Számos trükk és otthoni praktika létezik a kabinok helyes és hatékony tisztítására. Természetesen az sem hátrány, ha olyan zuhanykabint választasz, amely könnyen tisztán tartható.

 

Az egyik legfontosabb helyiség otthonunkban a fürdőszoba, amelyet naponta többször is használ a család minden tagja, így a tisztasága kulcsfontosságú, takarítása minden egyes nap ad feladatot.

 

Amikor azonban már tényleg ráfér a fürdőszobára egy alapos nagytakarítás, mindig kezdd a zuhanykabinnal! Ebben a blogbejegyzésünkben olyan tippeket olvashatsz, amelyek megkönnyítik a kabin tisztítását. Sajátíts el egyéni módszereket ahelyett, hogy felesleges tisztítószerekre fecsérled a pénzt!

A nappali otthonunk legfontosabb részét képezi. Itt töltjük a legtöbb időt: egy hosszú munkanap után a kényelmes kanapén összekucorodhatunk a szeretteinkkel, miközben a kedvenc filmünket nézzük, és a közös baráti találkozók is itt zajlanak le. Nem csak a társasági események központjáról van szó: ha nyugalomra vágyunk, ebben a helyiségben olvasgathatjuk kedvenc könyvünket, sőt, ha elég ínyencek vagyunk, saját wellness- részlegünk is lehet! Na de hogyan is érhetjük el mindezt? A webshopunkban böngészve minden igényedre megoldást találhatsz!

Minden családi házban előnyt jelent egy tágas, kerti tárolóház. Különböző, éppen nem használt kerti eszközeinknek tökéletes tárolóhelyet biztosít. Megvédi őket az időjárás viszontagságaitól és helyet szabadít fel otthonunkban. Kis és nagy  modellek széles választéka áll a Te rendelkezésedre is!

2022.08.25 15:10

Egyszerű és népszerű megoldás fürdőszobákba a monoblokkos wc. Könnyen kezelhető, használható és stílusos berendezés, amely kiegészíti és teljessé teszi az egyik legtöbbet használt otthoni helyiséget. Praktikus és megbízható megoldás minden háztartásba! Webáruházunkban a lakberendezéshez, lakásfelújításhoz és az otthoni háztartásvezetés megkönnyítéséhez böngészhetsz kiterjedt termékkínálat között. A Homeluxnál minőségi bútorokat, dekorációt, háztartási gépeket, kültéri és beltéri berendezéseket is találhatsz. A főoldalra látogatva mindig értesülhetsz az aktuális trendekről, újdonságokról és akcióinkról! 

Amikor a fürdőszoba kerül terítékre otthonunk berendezésekor, fontos, hogy a lehető legalaposabb munkát végezzük. Ez a helyiség a mindennapi használatnak van kitéve, így minőségi, strapabíró, mégis kényelmes berendezésekre van szükségünk. A monoblokkos wc-vel mindez elérhető! A tusoló és a mosdókagyló körülményes kiválasztása után nem lőhetsz mellé egy ilyen típusú toalettel. Hatékony, egyszerűen kezelhető, tisztítható és egyben stílusos kiegészítője lesz fürdőszobádnak!

Olvass tovább cikkünkben, hogy megtudd, miért olyan fontos a fürdőszobai berendezések helyes kiválasztása, továbbá, hogy miért tökéletes választás a monoblokkos wc. Azt is kiderítheted, milyen modellek közül válogathatsz nálunk!

Alakítsd fürdőszobád igényeid szerint és relaxálj a Wellis kád segítségével. A stílus, a minőség és a praktikum elegáns ötvözete jelenik meg a márka termékeiben. A megbízható és időtálló fürdőszobai berendezésekért böngészd át kínálatunkat! Kezdd a Wellis fürdőkádjaival! Webáruházunk a lakberendezés, a lakásfelújítás és az egyéb háztartási teendők oszlopos támogatója. Kiterjedt termékkínálattal rendelkezünk, amelynek segítségével a mai trendeknek megfelelő bútorokat és dekorációkat, hasznos berendezéseket és használati tárgyakat találhatsz. Főoldalunkra látogatva informálódhatsz mindig az aktuális termékeinkről, újdonságainkról és akcióinkról.

Nem számít, hogy egy vadonatúj fürdőszoba berendezéséről, vagy netán csak a régi felújításáról van is szó, a cél mindig egy komplett és teljesen felszerelt helyiség kialakítása. Ehhez elengedhetetlenek az olyan berendezések, mint a toalett, a mosdókagyló, különböző háztartási gépek, no meg persze a tusoló és/vagy a fürdőkád. A Wellis kádjai például minden helyiségben megállják helyüket, ahol a hosszú, éjszakába nyúló és relaxáló fürdőzéseket részesítik előnyben, és ahol a szoba mérete is lehetővé teszi azt.

Mire kell figyelnünk fürdőszobánk berendezésekor? Miért praktikus döntés a Wellis kád beszerzése? Milyen kínálat közül választhatsz?

A mosogató csaptelep kiválasztása ezentúl egyszerű feladat lesz, hiszen számos modell áll rendelkezésedre. Minden igényt kielégítő darabok széles választéka várja az érdeklődőket. A praktikum és a stílus harmonikus kombinációja most minden konyhába színt és életet varázsol! Webáruházunkban a lakberendezéssel és a lakásfelújítással, valamint az otthoni háztartás megkönnyítésével kapcsolatos termékeket találhatsz. Minden helyiségbe igényeidnek megfelelő bútorokat és berendezéseket szerezhetsz be. Hogy mivel kezdd el?

 

A háló, fürdőszoba és a nappali mellett kiemelt figyelmet kell fordítanod a konyha berendezésére is. Itt történnek a fontos családi ebédek és ünnepi vacsorák, itt zajlanak a családi társasjáték estek, a közös főzőcskézések, és még sorolhatnánk. A konyha teljes felszereltségéhez például szükségünk van mosogató csaptelepreA minőségi, könnyen kezelhető és tisztítható darabokkal seperc alatt végezhetsz az elmosásra váró tányérokkal! Na de milyen pontosan egy jó mosogató csaptelep? Milyen tulajdonságokra kell odafigyelnünk és milyen termékeket találhatsz meg nálunk? A komplett és tökéletes konyhához válaszd ki a megfelelő mosogató csaptelepet!

Az esőztető zuhany a relaxáló és minden igényt kielégítő tusolásokhoz ajánlott. Segítségével kiélvezheted a zuhanyzás nyújtotta megnyugtató pillanatokat és egyben hatékonyan, szempillantás alatt végezhetsz a hajmosással is. Élj át zivatarra emlékeztető pillanatokat saját fürdőszobádban! Webáruházunk elsősorban a lakberendezés, lakásfelújítás és a háztartásvezetés területein nyújt kiemelt segítséget. Számos praktikus és a mai trendeknek megfelelő bútorral, dekorációkkal, hasznos háztartási gépekkel, szerszámokkal és egyéb kiegészítőkkel is találkozhatsz nálunk. A Homelux főoldalán értesülhetsz a mindig aktuális termékkínálatunkról, akciókról és újdonságokról.

 

Amennyiben fürdőszobád berendezéséről van szó, az egyik elsődleges berendezés, amely beszerzésre vár, a zuhanyzó és a zuhanyrózsa. Az esőztető zuhany rengeteg pozitívummal rendelkezik. Egyrészt kényelmes és kielégítő zuhanyzást ígér, másrészt megkönnyíti a tisztálkodást. Ez a típusú zuhany a zuhanyfejjel és a többi kiegészítővel együtt is vásárolható, sőt, a gyors és egyszerű beüzemelésért érdemes szettben gondolkodni.

Az üveg zuhanyfal a praktikum és a trendi helykihasználás képviselője. Minőségi és strapabíró modellek várnak mindenkit, aki a fürdőszoba berendezésén vagy felújításán gondolkodik. A kényelmes fürdőzések és a komplett, teljesen felszerelt fürdőszoba elengedhetetlen kellékei az üveg zuhanyfalak! Webáruházunk a lakberendezés, lakásfelújítás, valamint az otthoni háztartás területein nyújt kiemelt segítséget. Nem számít, hogy a megfelelő bútorokat, háztartási gépeket, esetleg barkácsszerszámokat vagy kerti gépeket keresed, széles választék között mazsolázgathatsz! Látogass el főoldalunkra, hogy mindig azonnal értesülhess akcióinkról és újdonságainkról!

 

Lakásod fürdőszobájának felújításán töröd a fejed? Nem tudod eldönteni, milyen bútorokkal tedd kényelmesebbé a mindennapokat? Hogyan üthetsz két legyet egy csapásra praktikus és stílusos berendezésekkel? Egyszerű a válasz: szerezd be saját, üveg zuhanyfal modelled! Amikor a fürdőszoba berendezése kerül sorra, az egyik elsődleges szempont a tusoló és annak kellékeinek kiválasztása. Milyen érvek szólnak a zuhanyfalak mellett? Megbízhatsz-e az üveg kivitelben, és milyen modellek közül válogathatsz?

Találj választ a kérdéseidre blogbejegyzésünkben!

Minden fürdőszoba fontos kiegészítője a WC-csésze, melyet oly sokféleképpen választhatunk ki. Például a funkciója, dizájnja, mérete és kialakítása alapján. Sőt, ha bidét is választasz, a kényelemről sem kell lemondanod! Webáruházunkban a lakberendezés és lakásfelújítás területein kaphatsz segítséget, hiszen nálunk praktikus és trendi bútorokat és használati tárgyakat szerezhetsz be. Amennyiben a fürdőszoba felújításán van a sor, mindenképpen érdemes az alapvető berendezésekkel kezdened.

 

Ilyen például a tusoló, a mosdókagyló, különböző háztartási gépek, valamint a toalett. WC-csésze kínálatunkban bárki megtalálja az ideális modellt. Na de mi alapján válasszunk wc-t? Milyen lehetőségeink vannak, ha online vásárolunk?Számos szempontot figyelembe kell vennünk, amikor wc-t vásárolunk. Egyrészt vegyük figyelembe a méretet és a kialakítást. Továbbá, különösen fontos a funkciók csekkolása, valamint a kényelmi igények kielégítése.

 

Egy WC-csészét általában nem esztétikai szempontok, hanem praktikum alapján választunk, ám webáruházunk kínálatában biztosan találsz olyan modellt, amely jól mutat majd fürdőszobádban!

A medenceporszívó az egyik legfontosabb kiegészítő berendezés otthoni pancsolások alkalmával. Amikor a kerti medence karbantartása kerül szóba, a porszívó garantáltan tökéletes társsá válik a takarításnak. Lényeges és hatékony teljesítmény egy apró szerkezetben! A nyári időszakban mindenkinek jólesik a víz mellett pihengetni, néha-néha csobbanni egyet a hőség enyhítésére. Szerezz be otthonra te is egy kerti medencét, amely nyaranta hatalmas szolgálatot tesz majd az egész családnak.

 

Ahhoz azonban, hogy az élvezeti faktor a lehető legmagasabb lehessen, külön ügyelnünk kell a tisztaságra is. Senki sem szeret koszos, bogarakkal, növényi hulladékokkal teli vízben pancsolni. Amikor medencét vásárolunk, az egyik elsődleges és hasznos kiegészítő berendezés a medenceporszívóMegszabadít a nem kívánatos piszoktól, és élvezhetőbbé teszi a fürdést is. Hogyan működik egy medenceporszívó, és miért érdemes egy ilyen szerkezetet beszerezni? Mire kell figyelnünk medence vásárlásakor, és milyen porszívók közül válogathatunk?


Webáruházunk széles termékkínálatot mutat be lakberendezéshez, lakásfelújításhoz és otthonteremtéshez. A főoldalunkra látogatva mindig naprakész lehetsz az újdonságokkal és akciókkal kapcsolatban.

A medenceszűrő minden otthoni kerti élvezetek elengedhetetlen tartozéka. A zavartalan nyári pancsolásokért mindenképp biztosítsd a medencéhez megfelelő kiegészítőket. Tisztasági, higiéniai és egészségügyi szempontból is előnyös vásárlás a medenceszűrő. Amennyiben az élvezetes és egyben tiszta otthoni fürdőzésekre vágysz, mindenképp vess egy pillantást medenceszűrő kínálatunkra. Segítségünkkel minden típusú és méretű berendezéshez megtalálhatod a megfelelő terméket. A medence tisztán tartásához és fertőtlenítéséhez, valamint az egészségünk megőrzéséhez érdemes egy ilyen készülékre beruházni.

 

Webáruházunkban a lakásfelújításhoz, lakberendezéshez és a praktikus, no meg stílusos otthon tervezéséhez találod meg a tökéletes alapdarabokat. Legyen szó akár bútorokról, dekorációról, háztartási gépekről vagy egyéb kiegészítőkről, most kiemelt választék között válogathatsz. Ha pedig tágas vagy kisebb méretű kertedbe keresel termékeket, ne habozz felfedezni kerti kínálatunkat sem. A legkülönfélébb szerszámokkal és kültéri gépekkel könnyítjük meg mindennapjaidat. Nézz körül főoldalunkon, hogy mindig naprakészen tájékozódhass legújabb és legnépszerűbb termékeinkről, valamint akcióinkról!

Ha a megfelelő hálószobai kiegészítőn töröd a fejed, amely kényelmet és egyben pihentető alvást is biztosít, tégy próbát a memóriahabos matrac beszerzésével. Kiknek ajánlott a memóriahabos matrac, és miért jó a rendszeres használata?

 

Webáruházunk a stílusos lakberendezés, hatékony és gyors lakásfelújítás és a háztartásvezetés lelkes támogatója. Széles termékkínálatunk segít otthonod modernizálásában, okosotthonná való átalakításában vagy szimplán csak mindennapjaid megkönnyítésében. Webshopunk főoldalán kiemelt termékek között válogathatsz, valamint mindig értesülhetsz a népszerű és akciós darabokról. A hálószoba az egyik legfontosabb helyiség lakásunkban. Itt kerül sor az esti pihenésre, és a fontosabb, otthoni teendőkre. Ezért is elengedhetetlen, hogy a helyiséget igényeinkhez mérten alakítsuk ki.

 

Gondolunk itt például annak kényelmére. Egy franciaágy és egy meleg fényű lámpa például sokat adhat a pozitív hangulathoz. Azonban ne felejtsük el, hogy a zavartalan alvás érdekében mindenképpen szükségünk van egy megfelelő matracra is. A memóriahabos matraccal pedig sosem lőhetünk mellé. Miért is érdemes egy ilyen matracot beszereznünk, és elsősorban kiknek ajánlott ez a komfortos használati cikk?

A konyha a ház ékessége, ezért fontos, hogy nagy figyelmet szenteljünk a kinézetére. Nehéz annál szívet melengetőbb családi élményt elképzelni, mint a közös vacsorákat a frissen készített ételekkel körülvéve. A mai napig emlékezhetünk a sütemény illatára, ami belengte a házat, mikor a nagymamánk a konyhában sürgött-forgott. Ezek a szép emlékek
és érzések mind a konyhából indultak, ezért is fontos, hogy időt szenteljünk a berendezésére. Amellett, hogy hogyan néz ki a konyhabútor, fontos, hogy az általunk választott konyhablokk praktikus is legyen. Olvass tovább, eláruljuk hogyan rendezheted be az álomkonyhádat a tökéletes konyhablokkokkal!

A medencetakaró minden kerti medencének tökéletes védőburkot alkot, amely véd a kosztól és a szennyeződésektől is. Medencetakaró fóliát az inaktív medencehasználat alkalmával érdemes felszerelni. Optimális megoldás nyáron, kis és nagy medencék számára is.

A Homelux webáruház a lakberendezéshez, lakásfelújításhoz és az ingatlanfenntartáshoz ajánl kiemelt segítséget. Széles termékkínálat áll rendelkezésére a vásárlónak, legyen szó akár háztartási gépekről, bútorokról, dekorációs kiegészítőkről, alapberendezésekről és egyéb háztartási cikkekről. Webáruházunk főoldalán mindig értesülhetsz aktuális akcióinkról és újdonságainkról! Nálunk akkor is megtalálod, amit keresel, ha panel- vagy családi ház berendezésére adod a fejed. Kertes ház szempontjából pedig nagyszerű választékát találod kerti bútoroknak, kerti gépeknek és egyéb berendezéseknek is.

A kerti medencék például minden családi házban felbukkannak valamilyen formában. A nyári hőségben szinte már elengedhetetlen kelléke az otthoni hűsölésnek. Amikor pedig medencét választasz, mindenképpen nagy figyelmet kell fordítanod annak karbantartására is. A medencefólia tökéletes megoldás medencéd tisztán tartására! Védd a medencéd a kórokozóktól és a piszoktól hatékonyan, fólia segítségével!

Egy fürdőszoba felújításakor vagy berendezésekor az egyik elsődleges berendezés, amelyre gondolnod kell, a mosdó csaptelep. Az egyik legfontosabb fürdőszobai kiegészítő, amely nélkül a helyiség szinte elveszti funkcionalitását. Válaszd ki a tökéletes mosdó csaptelepet nálunk! A harmonikus és jól felszerelt fürdőszoba egyik titka a megfelelő mosdó csaptelep. Ahhoz, hogy egy maximális teljesítményű és praktikus helyiséget kapjunk, elengedhetetlen a kézmosó eszköz beszerzése.

 

Szerencsére kínálatunkban minden fürdőszobába megtalálod majd a tökéletes modellt, hiszen széles választék áll rendelkezésedre. Ha pedig egyéb bútorokkal és berendezésekkel egészítenéd ki otthonod egyik legfontosabb helyiségét, nézz körül egyéb fürdőszobai termékeink között is! A Homelux webáruháza lakberendezés, lakásfelújítás és a háztartásvezetés lelkes támogatója. Weboldalunk főoldalán megtalálhatod kiemelt termékkínálatunkat, akciókat és újdonságokat is. Amennyiben azonban a mosdó csaptelep fontosságáról olvasnál többet, maradj velünk és böngészd át blogbejegyzésünket!

Miért elsődleges választás a mosdó csaptelep? Hogyan és mi alapján válaszd ki a tökéletes darabot? Mik a jól felszerelt fürdőszoba alapismérvei? Lássuk!

Elérkezett a jó idő! Ideje végre kimozdulni a négy fal fogságából az ébredező természetbe! Ha már unod, hogy a fél életedet a reggeli, délutáni dugóban töltöd, vagy eleged van a tömegközlekedés kényelmetlenségéből, ideje más megoldást keresned! Ha általában nem teszel meg nagy, több kilométeres távolságokat városon belül, rengeteg időt és pénzt spórolhatsz meg egy elektromos bicikli vagy elektromos roller beszerzésével. Na de pontosan milyen előnyökkel is járnak ezek az eszközök? Olvas tovább!

A nyári úticél már biztos megvan, talán már a bőröndöd is indulásra készen áll. A városnézés és túrázás mellett a vízpartok rajongója is vagy? Tudunk valamit, amivel ki kell egészítened az utazó pakkodat! Az idei nyár egyik legnagyobb slágerei a SUP deszkák, az őrületes mértékű érdeklődés pedig nem hiábavaló. A SUP egy igazi
vadító, pezsgő vízisport, nem csak múló trend lesz a használatuk. A felfújható deszkák “nagy bummja” pár éve történt, azóta pedig töretlen népszerűségnek örvendenek. Olvasd el SUP-kisokosunkat és lovagold meg SUP deszka kínálatunkat!

A 80x80 cm-es zuhanytálca a kis és helytakarékos fürdőszobákba ajánlott kiegészítő berendezés. Amikor nincs elég nagy helyed egy komplett zuhanykabint beszerezni, válassz zuhanytálcát! A 80x80-as méret tökéletes megoldás a szűk helyekre is. A zuhanytálca minden fürdőszobába elengedhetetlen kiegészítő. Amikor beépített zuhanykabin helyett egy alternatív megoldásra vágynál, a zuhanyzó elemenkénti beépítése a valaha volt legjobb ötlet lehet. Nem kell más, mint pár zuhanyfal és egy megbízható zuhanytálca.

Webáruházunk zuhanytálca kínálata a legtökéletesebb modelleket kínálja kis és nagy fürdőszobákba is. A 80x80-as modellek remekül kiegészítik a szűkebb helyiségeket is, ráadásul elegendő helyet biztosítanak a biztonságos zuhanyzáshoz. Ahhoz, hogy a megfelelő fürdőszobai zuhanytálcát tudhasd magadénak, mindenképp vedd figyelembe a helyiség összetételét, stílusát és méretét. Webáruházunkban igényeidhez mérten találsz megfelelő zuhanytálca modelleket, legyen szó akár akril, márvány, lemez vagy egyéb modellről. 

Amennyiben kisebb fürdőszobát tudhatsz otthonodban, válaszd a 80x80-as zuhanytálcákat a megbízható helyért és biztonságos fürdőzésekért.

Mint tudjátok nem régiben ünnepeltük Homelux Áruházunk 4. születésnapját. Számos szuper emberrel élhettük át ezt a fantasztikus napot. Programokkal és nyereményjátékokkal készültünk a résztvevőknek, a gyermekeknek pedig különböző játékokkal és finom jégkásával kedveskedtünk. Érkeztünk nektek egy kis ízelítővel eme fantasztikus nap emlékére. Bízunk benne, hogy mosolyt csalhatunk arcotokra ezzel a kis rövd beszámolóval.

Gránit mosogatótálca választásakor nem csupán praktikumot, de minőséget és stílust is vihetünk a konyhába! Ezek a prémium modellek otthonod elengedhetetlen elemeivé válnak. A mosogatótálca kiválasztása körülményes és időigényes feladat lehet. A nem megfelelő minőség sokat ronthat a hatékonyságon is. A gránit mosogató és mosogatótálca azonban garantált és maximális teljesítményt biztosít.

 

A gránit strapabíró és megbízható anyagnak számít, amelyet nemcsak építkezéseken, de már lakberendezési tárgyakhoz és dekoratív elemként is használnak. A gránit mosogatótálca ezért nem csupán praktikus választás, de meseszép kiegészítőként is jelen van konyhádban.

 

Otthonunk tatarozásánál és felújításánál a konyha központi helyiségnek számít, ezért is fontos a megfelelő berendezési tárgyak kiválasztása. A mosogatótálca az egyik legfontosabb kiegészítő, ezért is széles kínálat közül válogathatsz. Igényeidnek megfelelően kis és nagy, csepegtetős, egy- vagy kétmedencés modellek állnak rendelkezésedre. A gránit mosogatótálcával nem lőhetsz mellé, hiszen minden elvárásodnak garantáltan megfelel majd!

A mosógép szekrény a fürdőszobában nemcsak esztétikai, de helytakarékossági és egyéb praktikus funkciókat is betölthet. A fürdőszoba berendezése és felújítása során, a szekrények és tárolópolcok beszerzésekor gondoljunk mosógépünkre is!

 

Ahhoz, hogy minden személyes és nélkülözhetetlen fürdőszobai holminknak biztos, rendszerezett helye legyen, feltétlenül szükségesek a fürdőszobai szekrények. A falra szerelhető változatok mellett pedig az álló fürdőszobai szekrények örvendenek kiemelt népszerűségnek. Egyrészt, mivel kitűnő kiegészítőként szolgálnak minden fürdőszobába, másrészt mert praktikus tárolóként funkcionálnak. Harmadrészt pedig, mert némelyik álló szekrény beépített mosógépnek való hellyel rendelkezik.

 

Rendszeresen útban van a mosógép a fürdőszobában? Valahogy nem találsz neki megfelelő helyet? Bárhová teszed, csak a helyet foglalja? Egy mosógép szekrény beszerzésével többé nem fog fájni a fejed! A maximális helykihasználás, a praktikum és a stílus remek ötvözete ez az egyszerűen hasznos bútor. A kis és nagy helyiségekbe egyaránt ajánlott mosógép szekrény egyszerre könnyíti meg a tárolást, teremt hozzáférhetőséget és extra helyet fürdőszobádban.

Végre visszavonhatatlanul megérkezett a tavasz, így előkerülhetnek a kerti bútorok a teraszokon és a balkonokon. Nincs is jobb egy fárasztó hét után, mint elnyúlni a napozóágyon és élvezni a napsütést. Ahogy a belső terek kialakításánál, úgy vannak bizonyos szempontok a kertek, erkélyek berendezésénél is. Emellett nem hanyagolhatjuk el a kerti bútorainkat sem, ha szeretnénk hosszú éveken át élvezni a komfortjukat.

 

Ha vásárlás előtt állunk, nem könnyű a dolgunk, hiszen a napozóágyak, asztalok, székek választéka igen széles. Nem érdemes azonban elkapkodni a döntést, vegyünk figyelembe néhány tényezőt, hogy biztosan elégedettek legyünk. S hogy mik ezek a szempontok? Tekintsük át, hogy a vásárlás pillanatában már ne legyen kérdés, hogy melyik a nekünk való modell.

A hosszú tél után pillanatok alatt robban be a jó idő, így egyre többet vagyunk a szabadban. Már akár májusban megkezdődhet a strandszezon, amit a saját kertünkben is élvezhetünk. A merev falú medencék felállítása egyszerű és gyors, ezért óriási népszerűségnek örvendenek. 

 

Fontos, hogy nem csupán a felnőttek igényeire figyeljünk, amikor medencét vásárolunk. A gyerekek számára talán még nagyobb élményt jelent az otthoni pancsolás.

 

A kültéri medencék választéka rendkívül változatos, így van ez üzletünkben is. Nem könnyű a választás, azonban áttekintünk néhány alapvető szempontot, amellyel megkönnyíthetjük a döntést. Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk vele, a medencék karbantartást igényelnek. Ha betartunk néhány szabályt, éveken át tölthetünk gondtalan nyarakat a saját kertünkben.

Otthonunk stílusának és hangulatának kialakításában nagyon fontos szerep jut a bútoroknak. Azonban gondosan meg kell válogatnunk azokat a szereket és eszközöket, amelyekkel karbantartjuk berendezési tárgyainkat. A fa vagy épp a magasfényű bútor tisztítására speciális kellékeket kell választanunk.

 

Számos törlőkendő és kemikália érhető el az áruházak polcain. Sőt, egyre elterjedtebbek az organikus eredetű, teljesen természetes tisztítószerek is. Ha szeretnénk hosszú időn át megőrizni bútoraink fényét és felületének épségét, ne vegyük félvállról a takarítást. Ez különösen igaz a magasfényű bútorok esetében, amelyeknek a megszokottnál kényesebb a felülete.

A hálószobánk a saját kis birodalmunk. Éljünk akár egyedül, akár párban, ez a legprivátabb helyisége az otthonunknak. Azonban ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne szemet gyönyörködtető a berendezése. A modern hálószobabútorok tökéletesen alkalmasak arra, hogy segítségükkel saját ízlésünkre formáljuk ezt a fontos helyiséget. Legyen szó bármely berendezési tárgyról, harmonikusan vonulhat végig a bútorokon a letisztult stílus.

 

S hogy milyen a jól berendezett hálószoba? Kényelmes, praktikus és nyugalmat áraszt. Kiemelt szerepe van az ágyunknak, és ajánlott a tárolást is rendszerezetten megoldani. Jól mutatnak és jó szolgálatot tesznek a különféle kiegészítők is. Egy tükör, egy éjjeliszekrény teljessé teheti a szobánk kialakítását. Egy következetesen berendezett, minimalista dizájnnal bíró hálóban öröm lesz álomra hajtani a fejünket.

A gránit mosogató nem csak, hogy hatékony segítséget nyújt a mindennapokban, de stílusos kiegészítője is lesz a konyhádnak! A népszerű anyag konyhapult, csaptelep, és ezúttal mosogató formájában mutatkozik meg. A stílus és a praktikum ötvözete tökéletes egyensúlyt alkot minden konyhában!

 

Amennyiben a konyha felújításán vagy a mosogató lecserélésén töröd a fejed, nézz körül gránit mosogató kínálatunkban! Többféle szín, stílus és alakzat közül választhatsz, így garantáltan megtalálod a konyhádba leginkább passzoló darabot! Varázsold konyhádat egyedivé és esztétikussá, miközben nem feledkezel meg a minőségről sem!

A hidromasszázs kád elűzi a mindennapi stresszt, és biztos támaszt nyújt egy-egy megerőltető nap után. Az esti fürdőzések kiemelt ajánlatai ezek az extravagáns és minden igényt kielégítő fürdőkádak, amelyek garantáltan napod csúcspontjává válnak majd!A fürdőszoba minden lakás úgymond nem hivatalos szentélye. Az esti rutinnak, a fürdőkádban való lazításnak vagy a reggeli gyors tusolásoknak ad helyet. Amikor legszívesebben elmenekülnénk egy fárasztó nap elől, nincs is jobb érzés, mint egy frissítő és relaxáló habfürdőt venni.

 

A hidromasszázs kád segítségével egy igazi édenkertet varázsolhatsz a fürdőszobádból, anélkül, hogy különböző wellnesstermékekre adnád a pénzt. Elég egy hosszú, csendes pihenés ebben a kádban, és búcsút mondhatsz a görcsös izmoknak és a stressznek. Webáruházunkban kedvedre válogathatsz széles hidromasszázs kád kínálatunkban. Esztétikailag és praktikum szempontjából is megtalálhatod a fürdőszobádba és az igényeidhez legjobban passzoló modellt!Tedd az estéket felejthetetlenné, lazítsd el a fájó izmokat, és élvezd az extrém fürdőkádak nyújtotta extra funkciókat és a varázslatos élményt!

A fürdőszoba elengedhetetlen kelléke lesz a törölközőszárító radiátor. Egyrészt praktikus, mindenki által használható berendezés, másrészt pedig dizájnos külsőt kölcsönöz a helyiségnek. Többféle kialakítás közül választhatunk, így minden fürdőszobába garantáltan megtalálod te is a tökéletes modellt. Webáruházunk kimondottan lakberendezési tárgyakra, háztartási eszközökre és praktikus, de dizájnos termékekre koncentrál, amelyek megszépítik és modernizálják otthonodat. Amennyiben egy tágabb képet szeretnél kapni termékkínálatunkról, webshopunk főoldalán kedvedre böngészhetsz új és akciós termékeink között.

 

A fürdőszoba felújításakor az elsődleges dolgunk mindig a zuhanykabin, zuhanytálca, mosdókagyló, wc kiválasztása. Az alapbútorok megvásárlása és beszerelése után pedig jöhetnek a kisebb, de hatékony felszerelések is. Ilyen a szinte már minden fürdőszobában megtalálható törölközőszárító radiátor, amelyet egyértelmű funkciója mellett másra is felhasználhatsz. Ez a hasznos kiegészítő azonban nem csak praktikus felhasználásával nyeri el a vásárlók tetszését. Egy fürdőszoba kialakításánál nehéz dolgunk van. A gyárilag egyszerű, minimalista berendezések kombinációjából kell egy harmonikus, stílusos helyiséget varázsolnunk. A törölközőszárító radiátorral például egy kis dizájnt és érdekességet csempészhetünk a fürdőszoba falára.

Nem számít, hogy munka vagy tanulás miatt van rá szükséged, egy számítógépasztal elengedhetetlen kellék minden gyerek és felnőtt hálószobába. Igényeidhez mérten kicsi, nagy, fiókos, polcos, modern és egyszerű darabokkal is találkozhatsz. A te hálószobád stílusához melyik passzol leginkább?

 

A Homelux webáruháza széles választékát kínálja lakberendezési tárgyaknak, amelyeknek kiválasztása lakásfelújítás vagy költözés esetén nagy dilemmával járhat. Egy gyerek, tinédzser vagy felnőtt hálószoba berendezésénél elsődleges figyelmet érdemel az ágy és a ruhásszekrény beszerzése.

 

Ezek után azonban a legalapvetőbb bútorok közé sorolhatjuk a számítógépasztalokat, amelyek ha nem az irodában, a hálószobában kaphatnak helyet. Számítógépasztal kínálatunkban mindenki megtalálja a saját elvárásaihoz leginkább illő modellt. Minden hálószobába és irodába kötelező bútordarab egy számítógépasztal!

Fűnyíró traktor segítségével könnyen és gyorsan végezhető a kerti munka. Ezek az egyszerű, mégis hatékony szerkezetek elengedhetetlen kiegészítői lesznek a háztartásnak. Amint megtapasztalod a velük való gördülékeny munkát, többé nem akarsz majd megválni tőlük!

 

Vége az órákig tartó, gyötrelmes fűnyírásoknak! Könnyíts mindennapjaidon fűnyíró traktor kínálatunk között válogatva! Nincs több fel-le sétálgatás, felesleges idő- és energiabefektetés, és búcsút mondhatsz a nehezen irányítható fűnyíróknak is!

 

Ha tágas udvarodban elszabadultak a nemkívánatos gazok, és túlnőtt a szép, zöld gyep is, mindenképp érdemes beruháznod egy megbízható fűnyíró szerkezetre!

A jó idő elérkeztével mi sem lehetne kellemesebb, mint a kerti pavilon árnyékában ücsörögni az udvaron. Ezek a stílusos és egyben praktikus pergolák nemcsak, hogy hamar kerted ékeivé válnak, de megfelelő védelmet is nyújtanak a napsugarak ellen.Egy családi ház felújítása és berendezése alkalmával a belső tereken kívül kiemelt figyelmet kell fordítanunk a kertre is. Ez az a hely, ahol a baráti grillpartik, családi összejövetelek és délutáni pihenések kapnak helyet, különösen, ha már az időjárás is úgy akarja.

 

Ahhoz pedig, hogy a maximumot hozzuk ki a kerti kényelemből, a pavilonok, pergolák és sátortetők tökéletes segítséget nyújtanak. Varázsolj egy igazi édenkertet otthonodban, és közben rejtőzz el a hőség és tűző napsugarak elől!Amennyiben te is szívesen egészítenéd ki kertedet egy dizájnos, óriás sátorral, nézz körül kerti pavilon kínálatunkban! Garantáltan megtalálod a kertedhez méretben, színben és stílusban passzoló modellt!

Amennyiben praktikus, minőségi, igényes és elegáns fürdőszobát álmodtál meg, a Wellis zuhanykabin garantáltan kielégíti igényeidet! A Wellis kifinomult és egyben hasznos fürdőszoba-berendezésekkel örvendeztet meg, így érdemes áttekinteni a márka egyéb termékeit is!

 

A fürdőszoba felújítása és bútorozása esetén a megfelelő zuhanykabin kiválasztása az egyik legfontosabb teendőnk. Ilyenkor a funkcionalitáson és hatékonyságon kívül nem szabad megfeledkeznünk a dizájnról és az esztétikumról sem. A Wellis zuhanykabinjaival ötvözheted az eleganciát és a minőséget, miközben egy kényelmes és hangulatos fürdőszobát alakíthatsz ki!

A zuhanyfal üvegből a fürdőszobai tusoló elengedhetetlen tartozéka! Lakásfelújítások és lakberendezések során az egyik elsődleges szempont a fürdőszoba kialakításakor a tökéletes tusoló felkutatása. Ahhoz, hogy megfelelő zuhanykabint választhass, mindenképpen érdemes először a zuhanyfal üvegről dönteni.

 

Webáruházunkban kisebb-nagyobb, dizájnos, praktikus és valódi kényelmet biztosító zuhanyfalak közül válogathatsz! A fürdőszobai kényelem és a hatékony helykihasználás koronázatlan királya az üveg zuhanyfal, amely bármely fürdőszobatípushoz kiválóan alkalmazkodik!

A teraszunk stílusos és komfortos megjelenése épp olyan fontos, mint otthonunk többi szobájának berendezése. Egyik kedves vásárlónk is így gondolta ezért gondoskodott is róla, hogy megteremtse azt a légkört teraszán amit megálmodott magának Salvador műrattan kerti bútor garnitúránkkal. Egyszerű formája és színe rendkívül elegáns megjelenést teremt.

A nedves törölköző az elektromos törölközőszárító segítségével már a múlté! Ezek a hatékony szerkezetek lassan lekörözik a törölközőszárító radiátorokat is. Könnyen kezelhetőek és beüzemelhetőek, kompakt méretüknek köszönhetően helytakarékosak. Egyszóval: minden fürdőszoba álma!

 

A nedves törölköző egy visszatérő probléma a fürdőszobákban. Előfordul, hogy az egyszerű törölközőszárító radiátor már nehezebben varázsolja szárazzá a mindennap használt darabokat. Ebben nyújt kiemelkedő segítséget az új, elektromos törölközőszárító!

 

Amennyiben te magad is a lassan száradó törölközőkkel küzdesz, mindenképpen nézz körül elektromos törölközőszárítóink között! Böngészd át kínálatunkat és válassz kedvedre!

 

A műrattan kerti bútor stílust és kényelmet csempész otthonunkba, feldobja és kiegészíti kertünket. Ez az elegáns, mégis otthonos, pozitív hangulatot sugárzó bútortípus bármely családi ház udvarában megállja a helyét! Minőség és trend egy helyen!

 

A kert és terasz egy olyan fontos helyet tölt be otthonunkban, ahol a pihenés, a nyugalom és vidámság uralkodik! A megfelelő kerti bútorok vagy bútorszettek beszerzésével garantáltan az egyik kedvenc helyiségünk lesz a házban!

 

A műrattan kerti bútorokkal nem lőhetsz mellé, hiszen mind dizájnban, mind minőségben, mind praktikumban megmutatkozik egyediségük. Azonban, ha másfajta kültéri bútorok iránt érdeklődsz, nézz körül kerti szettjeink között, és válaszd a neked leginkább tetszőt!

Egy jó zuhanykabin ajtó ismérve a könnyű kezelhetőség, a praktikum és a strapabíró, erős kivitel. Amikor zuhanyajtót választasz, mindenképpen vedd figyelembe fürdőszobád felépítését, stílusát, és jól figyelj a méretekre!

 

Zuhanykabinodhoz leginkább illő egyszárnyú, kétszárnyú vagy harmonika zuhanyajtók közül választhatsz. Többféle méret, dizájn és funkció áll rendelkezésedre, így garantáltan megtalálod a tökéletes modellt!

Ismerd meg a relax fotelt, amely egyszerre hoz kényelmet és stílust otthonodba! Egy hosszú, fárasztó munkanap után nincs is jobb, mint egy pihentető lazítás a nappalinkban. Ehhez pedig a legmegfelelőbb társat ma, a különböző, modern funkciókkal ellátott relax fotelek nyújtják!Ezek a korszerű bútordarabok kifejezetten a békés, csendes pillanatokra specializálódtak. Nem számít, hogy olvasáshoz keresel egy háborítatlan sarkot, esetleg kedvenc sorozatodat néznéd a TV-ben, mindezt most a legnagyobb kényelemből teheted!

 

Relaxálj a legmodernebb hintaszékben, varázsolj üdülő édent nappalidból egy masszázsfotellel, vagy dobd fel otthonod egy igazán trendi székkel! Legyen az bármi, kivételes relax fotel választékunkban garantáltan megtalálod, amit keresel!Na de honnan tudjuk, melyik fotelt érdemes választanunk és milyen szempontokat vegyünk figyelembe a vásárlásnál? Legyen praktikus a kiválasztott bútordarab, de passzoljon is a lakás összképéhez? Mutatunk pár olyan ötletet, amelyekkel lecserélheted régi, elnyűtt ülőgarnitúráidat!

 

Az otthonunk kellemes hangulatához hozzátartozik, hogy mennyire rendezetten tároljuk a használati tárgyainkat. Nem kell steril, múzeumi környezetet teremtenünk, hiszen ez nem otthonos. Azonban jó, ha csak azt tartjuk szem előtt, ami hozzájárul a komfortérzetünkhöz. A fürdőszobában egy stílusos mosdó alatti szekrénnyel hatékonyan és esztétikusan alakíthatunk ki tárolóhelyeket.

 

Ez a helyiség több szempontból is speciális szerepet tölt be a lakásban. Egyrészt a fokozott vízhasználat miatt más berendezésre van szükségünk a fürdőben. Másrészt olyan, sok esetben intim holmikat tárolunk itt, amelyeket rendszerint nem teszünk közszemlére. Ráadásul ha nem zsúfoljuk tele a kád szélét vagy a tükrös polcot a piperetermékeinkkel, sokkal inkább érvényesül a fürdő szépsége. 

 

A nagy gonddal kiválasztott hálószoba garnitúra az első lépés a harmonikusan berendezett otthonért! Ha gondban vagy a megfelelő szín, dizájn és kompozíció kiválasztásával, ezek a változatos, egyben praktikus bútorszettek garantáltan a segítségedre lesznek!

 

A választott modern, klasszikus vagy naturális stílus remekül illeszkedik bármilyen enteriőrbe. A szettek hagyományos és jól bevált alapdarabokat tartalmaznak, amelyek minden hálószoba elemét képezik!

 

Kellemes, lágy színek, látványos vagy egészen minimalista kivitel, bármi is legyen az ízlésed, ideje a hálószobád is megújítani vele! Amennyiben új hálószobabútort keresel, nézz körül és válassz a neked tetsző garnitúráink közül!

Zuhanytálca méreteket tekintve nem mindegy, hogy milyet választunk. A tusolótálcák mindennapjaink fontos részét képezik, ezért is fontos, hogy fürdőszobánkba megtaláljuk a megfelelő darabot!

 

Nem számít, hogy kis vagy nagy, esetleg káddal rendelkező és wc nélküli fürdőszobád van, mert könnyen megtalálhatod a tökéletes tálcát. Ehhez csupán az első számú szabályt kell betartanod, ami pedig a megfelelő méret kiválasztása!


Amennyiben további kérdéseid akadnának a zuhanytálcák méreteiről, és tanácsot kérnél, bátran lépj velünk kapcsolatba!

Nyakunkon a jó idő és bizony a nyárral együtt jár a vágy, hogy több időt töltsünk a szabadban. A városi lakásokban élők számára egy saját kültéri terület olyan, mint egy álom. Sokuknak még egy kis erkély is áldás. Manapság a legtöbben otthonról dolgoznak, ezért fárasztó lehet egész nap a különböző eszközeink képernyőjét bámulni. Egy nyitott terület kicsit elviselhetőbbé teszi a munkánkat, igaz? Az erkélyre való menekülés jelenti az egyetlen megnyugvást. Egy kis életet elcsípni a befalazott szobáinkon kívül, könyvet olvasni a szellős estéken, forró kávét inni egy hideg reggelen – az erkély olyan boldog pillanatokat ad nekünk, mint a lakásunk egyetlen része sem. Te is megteremtheted magadnak az álom-erkélyt! Olvass tovább, szuper tippeket adunk, hogy a Te erkélyed legyen a leghangulatosabb a környéken!

Sokunk számára jól ismertek a felfújható karimájú, puhafalú medencék, amik a legtöbb családi ház udvarán ékeskednek a meleg nyári napokon. Ezek a medencék kiválóak az otthoni strandolásra, azonban viszonylag sérülékenyebbek, hiszen puha faluk könnyebben kilyukad. Ebből kifolyólag egyre kedveltebbek a fémvázas medencék, melyeket akár földbe süllyesztve is alkalmazhatunk.

Magyarország egyik ismert boxoloja közé tartozik Gálos Róland magyar ökölvívó, olimpikon akinek a neve sokunk számára ismerős lehet, sőt vannak köztünk olyanok is akik gyakorlatilag rajonganak munkásságáért. A sportoló karrierje 2013 óta folyamatosan fejlődik. Együttműködésünk során volt szerencsénk támogatni Olimpiai felkészülésébe is, mely nagy megtiszteltés volt számunkra.

A nappali általában egy olyan közös helyiség otthonunkban, ahol a családi játékestek, filmezések, baráti összejövetelek és beszélgetések zajlanak. A szoba központi részét képezi legtöbbször az ülőgarnitúra, a kávézóasztal, a TV, és így a nappali szekrénysor is. Nem csoda hát, ha több időt és energiát fektetnénk a tökéletes szekrénysor kiválasztásába, hiszen nagyban hozzájárulhat a kellemes környezethez!


Természetesen a nappalinkon kívül egyéb helyiségekben lévő modern bútorokkal is feldobhatjuk otthonunkat és megkönnyíthetjük a mindennapjainkat. A webáruházunk főoldalán pedig egy átfogóbb képet kaphatsz termékeinkről!

Az esős tavaszi napokon a borús hangulatodat a legkönnyebben egy jó könyv olvasásával tudod orvosolni. A tökéletes olvasás-élményhez azonban ki kell alakítanod a Te birodalmad, a saját olvasósarkodat. Ennek a helynek varázsereje lesz, kényelemben, nyugalomban, egy könyvvel a kezedben pihenheted ki a nap fáradalmait. Egy ilyen kis olvasó zug azon túl, hogy a nyugalom szigeteként funkcionál, modern megjelenést és meghitt hangulatot kölcsönöz a szobának. Az olvasósarok lesz az a hely, ahol “felrakhatod magad tölteni”. Na de mi minden szükséges a tökélete olvasósarok kialakításához? Olvass tovább!

Egy zuhanykabinba szerelhető felhajtható ülőke mindig jól jön fürdőszobánkba. Praktikus és kényelmes megoldás mozgássérült, idős vagy akár gyermekek számára is. Szeretjük meglepetésekkel megajándékozni vásárlóinkat, mellyel mosolyt csalhatunk arcukra, de ez sok esetben fordítva is igaz. 2 kedves vásárlónk kihasználta kreatív fantáziáját és tovább vitte a felhajtható ülőke használatát.

A megfelelő vízellátás természetesnek tűnik a mindennapjainkban. Azonban ahhoz, hogy kényelmesen és gazdaságosan sáfárkodhassunk a vízzel, megfelelő csaptelepekre is szükségünk van. Hiszen nem csupán bosszúságot és magasabb vízszámlát okoz egy csöpögő vagy épp stílusidegen csap. Környezetvédelmi szempontból sem mindegy, hogy mennyi vizet használunk, és mennyire tudunk spórolni. Ahhoz, hogy a pazarlást elkerüljük, tökéletesen záró modellekre van szükségünk.

 

Emellett, mivel a fürdőszoba kiemelt szerepet tölt be az otthonunkban és a külleme is különleges, fontos a berendezés harmóniája. Ehhez a csaptelepek is hozzájárulnak. A gyártók és az üzletek épp ezért rendkívül széles kínálattal várják a vásárlókat. A mi webáruházunkban sincs ez másként, színek, formák, fazonok színes skáláját találják meg nálunk az építkezők és felújítók.

Az Elisa modern megjelenésű és rendkívül kényelmes szék. A profilos háttámla és az ülés, valamint a puha, lekerekített kartámasz a termék valódi előnye. Könnyen tisztítható és egymásra rakható. Ideális beltéri és kültéri használatra is egyaránt. Cserna étterem élve a lehetőséggel, színesebbé varázsolta vendéglátói helyiségét Elisa kerti székeinkkel.  

Mindenki várja a tavaszt és a napsütést, rajtad pedig eluralkodott a tavaszi fáradtság és nem tudod, hogy mit lehetne tenni ellene? Ne ess kétségbe! Gondolj bele, milyen érzés lehet egy hosszú nap után hazaérni, és testileg-lelkileg felfrissülni az otthonodban. Ugye, milyen csodás? Otthon is átélheted a luxus pihenést szaunák, jakuzzik, felfújható masszázsmedencék és Swim Spa medencék segítségével. Olvasd el cikkünket, szerezd be az otthonod új kiegészítőjét és legyél Te a környék legmenőbb házigazdája!

Legyen szó ruhákról, használati vagy dísztárgyakról, esetleg munkaeszközökről, a rendezett tárolás több szempontból is fontos. Egy tölgy sarokszekrény helytakarékosan ad lehetőséget arra, hogy tudjuk, mit hova helyeztünk el. Ezzel jóval gyorsabban és könnyebben megtaláljuk azt, amit éppen keresünk. Ez egyrészt számos bosszantó pillanattól megkímél minket, másrészt a közérzetünknek is jót tesz.

 

Hiszen mennyivel jobban érezzük magunkat egy szép és tágas, rendetlenségtől mentes környezetben, mint a káoszban! Azonban számos lakásban vagy irodában a helyszűke miatt nem olyan egyszerű a rendezett tárolás. Érdemes ezért olyan praktikus megoldásokat keresni, amelyek kisebb helyiségekben is lehetővé teszik a holmijaink elhelyezését. A sarokszekrény egy igazán célszerű és helytakarékos bútor, amely nagy kapacitással bír.

Otthonunk méretétől függetlenűl a fürdőszoba kiemelt szerepet kap. Mindannyiunk életét kényelmesebbé teszi egy jól felszerelt fürdőhelyiség. Reggeli közérzetünkön rendkívűl sokat segít fürdőszobánk megjelenése és kényelme, hiszen minden nap itt kezdjük és zárjuk napjainkat. Pál Bianka influencerünk is hasonlóképp gondolkozott pontosan ezért törekedett arra, hogy a lehető legkomfortosabb és stílusához közel álló kiegészítőkkel rendezze be új otthonuk fürdőszobáját. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ebben minket választott.

Az Olga Black szögletes zuhanykabin kevés helyet foglal viszont maximális wellness környezetet teremt minden fürdőszobában. Kevés helyigénye miatt kisebb fürdőszobák esetében is alkalmas. A zuhanykabin 4 mm edzett biztonsági üveggel van ellátva. Emellett dupla  tolóajtóval és alumínium-fekete profillal rendelkezik. Egy szóval tökéletes választás bármilyen fürdőszobába!

Az ételeink előkészítése, főzése, sütése és tálalása a leghétköznapibb tevékenységeink közé tartozik. Nem véletlen, hogy a konyhabútor mosogatóval és gépekkel felszerelve lesz teljes. Hiszen az edényeket, evőeszközöket és konyhai kellékeket meg kell tisztítanunk. Igaz, hogy egyre több háztartásban számít alapfelszereltségnek a mosogatógép, azonban egy minőségi mosogatótálca csappal elengedhetetlen a konyhában.

Számos variáció létezik a piacon, ami a mosogatótálcákat és ezek tartozékait illeti. Méretek, elosztások végtelen tárháza, alapanyagok széles választéka vár felfedezésre. Mivel nagyon különbözőek a vásárlói igények, szerencse, hogy ilyen színes a termékpaletta. De mitől lesz egy konyha elrendezése praktikus és költséghatékony? Lássuk hát!

Az otthonunk színei, a harmonikus elrendezése, a barátságos légköre alapvetően meghatározza, hogyan érezzük magunkat a lakásban. Ez a saját, privát szféránk, fontos, hogy kellemes legyen számunkra az atmoszféra. A konyha központi szerepet tölt be az életünkben, ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítani a berendezésére. Egy szürke-fehér konyhabútor, egy jól megkomponált világítási rendszer és praktikus kialakítás - ezzel nem lőhetünk bakot.

Nem csupán azért érdemes gondosan megtervezni a konyhát, mert itt készülnek az ételeink. Azért is ajánlott megfontoltan kiválasztani a bútorokat, mert a konyha egyben közösségi tér is. Vagyis itt gyűlik össze a család, ha ünnepelünk, és a barátaink is itt kötnek ki a buli előrehaladtával. Egy formabontó és stílusos konyhabútor az egész otthonunkat feldobhatja.

A MANOR szerszámos ház szolid szerkezete még a legigényesebb felhasználót is lenyűgözi. A dupla falak és a szolid szerkezet hosszú élettartamot garantál. A beépített szellőzőrendszer állandó friss levegőt biztosít, megvédve a belteret a nedvesség káros hatásától. Bármilyen környezetben remekül megállja a helyét, amit vásárlónk kreatívan ki is használt.

Ha kiakpcsolódásra vágyunk és keressük a számunkra megfelelő üdülőhelyet első amit figyelmbe veszünk,hogy a hely berendezése megfelel e igényeinknek. Egyik kedves vásárlónk gondoskodott a tökéletes felszerelésről a Jaipur nyugágy és Rosario asztal segítésgével, mely biztosan kielégíti minden vendég igényét.

A fürdőszoba berendezésekor figyelemmel kell lennünk többek között a helyiség alapterületére, a vízvezeték elhelyezkedésére. Ha szeretnénk nagyban leegyszerűsíteni és meggyorsítani a munkálatokat a fürdőben, válasszunk hátfalas zuhanykabint. Ezeknek a kabinoknak mind a négy oldala teljesen zárt. Vásárlónik túlnyomó részének kedvenc típusa.

 

Épphogy kibújtak az első tavaszi napsugarak a felhők mögül, de Te már a nyári terveidet szövögeted, a nyaralás úticélját tervezgeted? Biztosak vagyunk abban, hogy ezzel nem vagy egyedül! Ha a hétvégék és a nyári szabadságok terve elkészült, nem árt a hétköznapokra is gondolni! Minden álmod, hogy egy nehéz munkanap után egy medence hűsítő vizében pihend ki a fáradalmakat? Na de várjunk csak… Ez nem is lehetetlen! Olvasd el medence ajánlatainkat és valósítsd meg az álmod!

A kerti szerszámos házak nagyszerű megoldások a kertben. Arra szolgálnak, hogy kerti szerszámaid/gépeid rendezetten egy helyen legyenek megkönnyítve ezzel a dolgodat, hiszen így nem kell órákat töltened keresgéléssel. Egyre több vásárlónk veszi igénybe kerti szerszámos házaink szolgáltatásait a jó idő beérkeztével, melyek maximálisan kielégítik elvárásaikat. Kertünk rendezettsége és jó megjelenése épp olyan fontos, mint otthonunk belső tereinek konfortos megjelenése. 

Az előszoba stílusos megjelenése épp olyan fontos, mint otthonunk többi szobájának berendezése. Egyik kedves vásárlónk is így gondolta ezért gondoskodott is róla, hogy megteremtse azt a légkört előszobájába amit megálmodott magának bútorainkkal. A Sonoma tölgy és fehér szín kombinációja rendkívül elegáns megjelenést teremt.

A legapróbb belvárosi lakásoktól elkezdve a tágas, több száz négyzetméteres családi házakig a fürdőszoba kiemelt szerepet kap. Mindannyiunk életét kényelmesebbé teszi ugyanis egy jól felszerelt fürdőhelyiség. Hiszen reggelenként itt kezdjük a napunkat, itt alakítjuk ki megjelenésünket és gondoskodunk a higiéniáról. Esténként pedig itt lazulunk el egy nagy kád forró vízben vagy a tusoló vízsugarai alatt.

Épp amiatt, hogy a fürdőszobát mindenki rendszeresen használja, fontos annak berendezése és kialakítása. Ráadásul a célszerűség mellett a fürdő esztétikuma is sokat hozzátesz az otthonunkhoz. Az alábbiakban adunk néhány tippet, hogy mérettől függetlenül mindenki úgy tervezehesse meg a fürdőszobáját, hogy az valódi ékszerdobozzá váljon a lakásban. Ezzel az esetlegesen eladásra kerülő lakóingatlanok értékét és kelendőségét is megnövelhetjük.

Igaz ugyan, hogy ebben az évben nagyon lassan akar ideérni a tavasz, de most már tagadhatatlanul itt van a küszöbön. Ez pedig azt jelenti, hogy elkezdődik a kerti bulik, a napernyő alatti hosszú, teraszos beszélgetések időszaka. Ahhoz azonban, hogy kényelemben tölthessük el az időnket odakint, minőségi kerti bútorokra van szükségünk. Nem könnyű azonban a széles termékkínálatból kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb darabot.

Mind alapanyagukat, mind méretüket vagy stílusukat tekintve változatos modellekkel várja vásárlóit webáruházunk. Ez nem csoda, hiszen az otthonunk külső tereinek berendezése épp olyan fontos, mint a belső helyiségeké. Épp ezért ilyen gazdag a választékunk, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő kültéri bútorokat. Az alábbiakban néhány szempont áttekintésével igyekszünk megkönnyíteni a választást.

A tisztálkodási szokásaink meglehetősen különbözőek lehetnek, még akár családon belül is. Van, aki minden este képes sokáig ücsörögni a fürdőkádban. Szép számmal vannak azonban olyanok is, akik a zuhanykabinban állva élvezik a vízsugarakat. A fürdőszobai termékek piaca, így webáruházunk is igyekszik követni a vásárlói igényeket. S igaz ugyan, hogy az ízlésünknek megfelelően alakítjuk otthonunkat, azonban vannak olyan tényezők, amelyek behatárolják a lehetőségeinket.

Nem minden fürdőszobában fér el kényelmesen még a legkisebb fürdőkád sem. Vagy a háztartásban mozgásában korlátozott személy él, akinek könnyebb használni a zuhanykabint. Találjuk meg az álmaink és a lehetőségeink közötti arany középutat, és rendezzük be praktikusan és szépen a fürdőnket.

A Yorki konyhablokk minőségi hazai gyártású moduláris konyhabútor, mely kielégíti bármely kedves vásárló igényét.
Laminált 16 mm-es bútorlapból készülő korpusz, yorki tölgy vagy sonoma tölgy színben. Összeszerelve kellően masszívvá a köldökcsapok, és a konfirmátor csavarok teszik. A munkapult az elemek tetejére egyben kerül legyártásra, mely 28mm vastag

A Yorki konyhabútor elemei részben variálhatóak az összeállításakor így könnyedén megtudod teremteni a tökéletes konyhát. A Yorki modelleknél a megjelenés, a minőség és a praktikus kialakítás is nagy hangsúlyt kapott. Megjelenésével minden konyha hangulatában egységet teremt emellett minőségi összetevőinek köszönhetően hosszú évekig nem kell az új konyhabútoron gondolkoznod.

Az én házam, az én váram - ez az állítás különösen igaz a hálószobánkra. Ez a mi legintimebb, legbensőségesebb területünk, ahová csak keveseknek engedünk betekintést. A hálószobánk hangulatát azonban nagyban meghatározza az elrendezés is. Egy jól megválasztott franciaágy nem csupán a pihentető alvás záloga, hanem a tárolást is megkönnyítheti.

 

Az ágyneműtartós fekhely mellett természetesen az éjjeliszekrények és a gardróbok is segítik a rendszerezést. Azért fontos, hogy rend legyen körülöttünk abban a helyiségben, ahol alszunk, mert így pihentetőbb a környezetünk. Ez pedig az egyik legfontosabb szempont, ha a hálószobánk berendezéséről van szó. Hiszen ha éjszakánként megfelelően tudunk pihenni, akkor napközben is jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Kiszabadulnál a négy fal közül és élveznéd az első tavaszi napsugarakat? Egész télen arra vártál, hogy a jó idő közeledtével végre több időt tölthess a szabadban?

Irány a kert! Na de nem árt felébreszteni a kertedet is a téli álomból! Beszereznél egy új kerti bútor garnitúrát, esetleg egy hintaágyat vagy egy nagyobb kerti tárolót? Olvasd el ajánlatunkat, mely segítségével még otthonosabbá, modernebbé és praktikusabbá tehesd a kis birodalmad, a kertedet!

Ha kertes házban élünk, egy kültéri medence vásárlásával megteremthetjük otthon a saját standunkat. Így nem kell nyaranta sok ezer forintot elköltenünk a fürdőkben, ahol általában nagy tömegekkel osztozunk a vizen. A kerti medencék kedvező áron elérhetőek, és hosszú évekig biztosítják számunkra a frissítő csobbanást.

 

Már a legkisebb, zsebkendőnyi területre is telepíthetünk élvezhető méretű medencét. Azonban ha úszni szeretnénk a kertünkben, akkor sem kell felfogatni a földet. A merev falú modellek számos méretben és alakzatban elérhetőek. Természetesen vásárolhatunk klasszikus, felfújható gumimedencét is. Sőt, a gyerekek számára egy-egy fazon annyi élményelemet tartalmaz, mint egy strandmedence. Éljünk a lehetőséggel, és alakítsuk ki saját fürdőhelyünket egy lépésre a lakásunktól.

A konyhabútor az egyik legfontosabb berendezése az otthonunknak. Ez az a helyiség ugyanis, amit a legtöbbet a használunk. A konyhában készítjük elő, főzzük, sütjük meg ételeinket, és gyakran itt is fogyasztjuk el. Ehhez pedig minőségi és strapabíró konyhabútorra van szükségünk. Fontos, hogy elférjenek a gépeink, a fogások készítéséhez, tálalásához és elfogyasztásához szükséges eszközeink.

 

A konyhabútor megvásárlására több lehetőségünk is adott. Asztalos mesterrel hosszas tervezés és kivitelezés után elkészíttethetjük a berendezést. Ez azonban sok esetben akár hónapokig is elhúzódhat és mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Ha szeretnénk kedvezőbb áron konyhabútort vásárolni, azonban a minőségből nem engedünk, akkor az elemes és blokkos termékeket nekünk találták ki. 

Általános jelenség különösen a társasházi lakásokban, hogy a tervezők a fürdőszoba méretén spórolnak a lakótér javára. Ez a régebbi és az új típusú épületek esetében is gyakran így van. Ennek köszönhetően okosan kell berendeznünk a fürdőnket, ha a mi otthonunkban is kisebb ez az egyébként fontos helyiség. Ha jól válogatjuk meg a fürdőszobabútorokat, akkor sok helyet megspórolhatunk.

 

A szekrények, fiókok belső elrendezése vagy épp a terjeszkedés iránya is meghatározza, mekkora szabad terünk marad a fürdőben. Sőt, olyan apróságok is sokat számítanak, hogy nyíló- vagy tolóajtóval működik-e a zuhanykabinunk. Vásárolhatunk tükörrel kombinált szekrényeket és más praktikus kiegészítőket.

A Black Friday ugyan már rég lezajlott, cégünk viszont azóta is fürdőzik a dicséretekben. Az 1 Ft-os páraelszívó baki végül a Homelux sikersztorijai közé került, rugalmasságunkról és remek problémamegoldó képességünkről  tehettünk tanúbizonyságot. Szerencsés vásárlóink azóta meg is kapták terméküket, mi pedig kép formájában kértünk tőlük visszajelzést, hogy hogyan élték meg a kedvező helyzetet.

Lássuk, hogyan zajlott a legolcsóbb Black Friday termék kiszállítása!

Végre látjuk a tél végét, egyre közeledik a tavasz, ideje hát elkezdenünk előkészíteni a kertünket, teraszunkat az ejtőzésre. Egy kényelmes függőfotelben önfeledten élvezhetjük az első, meleg időben elszürcsölt limonádénkat. Kellemesen ringatózva olvashatjuk el a híreket vagy épp a munkahelyi leveleket.

 

Ha nagyobb a család vagy szeretjük a baráti összejöveteleket, akkor érdemes beruházni egy hintaágyra. Ugyanis nem csupán az otthonunk belső kialakítása az, amely meghatározza a lakás hangulatát. A kültéri területek, a kert, a terasz, a balkon elrendezése éppúgy hozzátesznek az ingatlanok megjelenéséhez és kényelméhez.

Lázasan készültünk a Black Friday-re, vártuk a megrendeléseket, majd - ahogy ez az online világban bármikor előfordulhat - egy kis hiba csúszott a gépezetbe és weboldalunkon megjelent egy páraelszívó 1 Ft-os áron. A szemfüles vásárlóink azonnal kaptak az alkalmon és kosárba tették a terméket, ami még mindig 1 Ft-os árat mutatott.

Közeleg a tavasz, egyre többször vágyunk a szabadba a sötét, téli hónapok után. Ezzel nem csupán mi, felnőttek vagyunk így, hanem a gyerekek is. Egy kerti trambulin vagy egy játékház még inkább meghozza a kisebbek kedvét a kültéri játékhoz.

 

A szabad levegőn, mozgással töltött idő mindenki számára rendkívül előnyös hatásokkal jár. A gyerekek esetében egy kiadós ugrálás a kertben testileg és lelkileg is igazán jótékony. Elsősorban persze nagyon jó móka, csak úgy, mint pancsolni a medencében, vagy uzsonnázni a kisházban.

Már csupán néhány hetet kell várnunk, és végre vége lesz a téli bezártságnak. Egyre melegebbek és hosszabbak lesznek a nappalok, így többet szeretnénk kint lenni. Kertünket, teraszunkat egy hintaággyal vagy egy nyugággyal könnyedén kényelmesebbé tehetjük. Ezen bútorok segítségével lazíthatunk, és kellemesen eltölthetjük az időnket szeretteinkkel vagy akár egyedül.

 

Ha szeretjük a formabontó kültéri bútorokat, akkor függőfoteleket, függőágyakat is vásárolhatunk. Ha olyan modelleket választunk, ami harmonizál a meglévő kültéri bútorokkal igazán stílusos lesz a teraszunk kialakítása. Ez ugyanis nem csupán a lakásunk belső tereiben, hanem kint is fontos.

A nappalinkban szeretjük kényelembe helyezni magunkat a fotelunkban vagy a pihe-puha kanapénkon. Amikor az időjárás jobbra fordul, egyre több időt töltünk a szabadban. A kerti bútorok lehetővé teszik, hogy a teraszunkon vagy a kerüntkben is komfortosan lazíthassunk és élvezhessük a napfényt. A beltéri berendezési tárgyakhoz hasonlóan a kültéri bútorok is széles választékban elérhetőek.

 

Azonban mielőtt kialakítjuk a teraszt vagy az erkélyt, vegyünk figyelembe néhány fontos szempontot. Hiszen a kerti bútorokat nem egy-két évre, hanem hosszabb időre, akár évtizedekre vásároljuk. A legjobb tehát, ha megfontoltan döntünk, és így elégedettek lehetünk a megvásárolt modellekkel. Mire kell tehát figyelnünk, amikor a kültéri bútorok között böngészünk? Íme!

Amikor véget ér egy hosszú nap, fontos, hogy olyan helyen hajthassuk álomra a fejünket, ahol valóban kipihenhetjük magunkat. A hálószobánk a mi saját kis birodalmunk, használjuk akár egyedül, akár párban. Utóbbi esetben általában franciaágyat vásárolunk, amelyet számos fazonban és méretben elérhetünk.

 

Azonban nem csupán az ágy határozza meg, hogy mennyire érezzük magunkat jól a hálónkban. Az alábbiakban áttekintjük, melyek azok a bútorok, kiegészítők és további részletek, amelyek teljessé teszik ezt a fontos helyiséget. Ugyanis akárcsak az egész otthonunk, a hálószobánk megjelenését és atmoszféráját is több tényező alkotja.

Mindannyian ismerjük a fürdőszobai tükör előtt töltött álmos reggeli vagy épp izgatott esti pillanatokat. Mielőtt munkába indulunk, tisztálkodunk, fogat mosunk, sminkelünk, borotválkozunk, fésülködünk. A fürdőszobaszekrényeinkben minden ehhez szükséges kelléknek el kell férnie. A fürdőben épp olyan fontos a praktikus tárolás, mint például a konyhában.

 

Igazán bosszantó, amikor a hely szűke miatt egymás hegyén-hátán vannak a holmijaink. Ez sem esztétikai, sem higiéniai szempontból nem előnyös. Épp ezért jó, ha külön helye van a fogkeféknek, a hajkefének, a törölközőknek vagy épp az egészségügyi termékeknek. A bútorgyártóknak hála már a legkisebb fürdőszobában sincs akadálya az igényes tárolásnak.

Az otthonunkat szeretnénk mindannyian úgy kialakítani, hogy a saját ízlésünket tükrözze. Esztétikus berendezési tárgyakat és kiegészítőket vásárolunk, hogy minél jobban érezzük itt magunkat. Ez a konyhára is igaz, ezért a Yorki konyhabútort, amely szép és praktikus, minden lakásba ajánljuk. A konyhának ugyanis nem csupán szépnek kell lennie.

 

Ez a helyiség számos funkciót betölt, hiszen amellett, hogy itt készítjük ételeinket, általában közösségi térként is szolgál. Ráadásul számos esetben okosan kell gazdálkodnunk a rendelkezésre álló hellyel is. Tekintsük át, hogyan hozhatod ki te is a maximumot a konyhádból, legyen akár kicsi, akár nagy.

Kevés szó esik róla, mégis, a mellékhelyiség igen fontos szerepet játszik az életünkben. Naponta többször is használjuk ezt a helyiséget, érdemes tehát kényelmesen kialakítani. Egy falba építhető wc-tartály vagy egy dizájnos wc-csésze sokat hozzátehet a toalett színvonalához.

 

Attól függően, hogy különálló illemhelyről vagy a fürdőszobába integrált wc-ről van szó, számos innovatív lehetőség áll rendelkezésünkre. Érdemes élni ezekkel, hiszen gyakran hosszabb időt is eltöltünk a mellékhelyiségben.

Egészséges és esztétikus - a jól megválasztott franciaágy igazi kincs

 

Az otthonunkban minden helyiségnek megvan a maga sajátos szerepe. A hálószobánk az egyik legintimebb tere az életünknek, ahová nem engedünk be bárkit. Emellett azonban a testi-lelki egészségünk szempontjából is nagy jelentősége van a hálónknak. Az ágy minősége, legyen az franciaágy vagy szimpla, rányomja bélyegét a mindennapjainkra.

 

A pihentető alvás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, főleg ebben a rohanó világban. Ehhez azonban olyan légkört kell magunk körül teremtenünk, ahol valóban ki tudunk kapcsolni. Ráadásul a komfortérzetünket is befolyásolja, hogy a helyiség, amelyben nyugalomra hajtjuk fejünket, hogyan lett kialakítva.

A kerti medencék az utóbbi években óriási népszerűségnek örvendenek. A pandémia óta még inkább megnőtt a kereslet az Intex medencék iránt is. Nem is csoda, hiszen mennyivel kényelmesebb belecsobbanni a saját kertünkben a hűs vízbe utazás, sorban állás nélkül! 

 

A megnövekedett érdeklődést követte a termékek kínálatának egyre szélesedő köre is. Ennek köszönhetően a medencék számos méretben és alakzatban elérhetőek. Egészen mély úszómedencéktől a színes, izgalmas gyermekmedencékig webshopunkban is megtalálható számtalan modell.

Tekintettel arra, hogy a fürdőszobánk egyik fő funkciója a tisztálkodás, el kell döntenünk, hogy kádat vagy zuhanykabint szeretnénk a fürdőnkbe. Amennyiben az utóbbi mellett döntünk, a Kerra zuhanykabinok széles választékában biztosan találunk nekünk tetsző darabot. Fontos ugyanis, hogy a zuhanykabinunk is passzoljon az otthonunk, a fürdőszobánk stílusához. 

 

Ha építkezünk, akkor számos zuhanykabintípus telepítése fennáll lehetőségként. Azonban amikor felújítjuk a lakásunkat, akkor sokszor korlátozottabbak a lehetőségeink. Ekkor igazán praktikusak a zuhanytálcával együtt forgalmazott kabinok, melyek egyszerűen beüzemelhetőek. Természetesen ennek a típusnak számos változata elérhető, többek között a Kerra modelljei között is.

Az otthonunk egyik legkülönlegesebb helyisége a fürdőszobánk. Nem csupán azért, mert a vízhasználat miatt speciális burkolatokra és fürdőszobabútorra van szükség. Azért is érdemes külön gondot fordítanunk a fürdőnkre, mert itt kezdjük és zárjuk is a napjainkat.

 

A fürdőszobában készülődünk munka előtt, és itt relaxálunk egy fárasztó nap végén. Akkor érezzük magunkat igazán jól a fürdőben, ha harmonikusan és praktikusan rendezzük azt be. Ez igaz a szaniterekre, a csempékre és a kevésbé látványos kiegészítőkre is. Nézzük, mitől lesz a fürdőszobánk a lakásunk éke.

Az éjszakai pihenésünk alapvetően meghatározza azt, hogyan érezzük magunkat napközben. Talán nem is gondolnánk, hogy a hálószobabútoroknak milyen fontos szerep jut az otthonunkban. A hálónk az egyik legintimebb helyiségünk a lakásban. Itt nem fogadunk vendégeket, nem játszunk, ez a mi privát szféránk része.

 

Emellett azonban az egészségünk egyik záloga is. Hiszen ha hosszú távon alvásproblémáink vannak, az kihat a fizikai állapotunkra is. Fontos tehát, hogy úgy alakítsuk ki a hálószobánkat hogy ne csak szép legyen, de a nyugalmunkat is szolgálja.

Ha kertes házban élünk, időről időre szükségünk van különféle kültéri eszközökre. Szerszámok, bútorok, kerti gépek segítenek szebbé tenni környezetünket. A kerti szerszámtárolók épp ezért elengedhetetlen kellékei az otthonunknak. Sőt, nem csupán a szerszámokat, hanem egyéb szabadidős értékeinket is jó, ha egész évben fedett helyen óvjuk.

 

Ha szeretnénk egy esztétikus és egyben praktikus kiegészítővel gazdagítani a kertünket, rengeteg lehetőségünk van. Kerti házak, ládák, padok, szekrények közül válogathatunk, a kínálat minden igényt kielégít. Érdemes beruházni egy minőségi és időtálló kültéri tárolóra, mert az időjárás megviselheti a kerti eszközeinket.

Ahogy a modern belsőépítészet begyűrűzött a köztudatba, egyre nagyobb szerepet kapott az otthonokban az üveg. A fürdőszobákban a fények, a fali és padlóburkolatok és csillogó csaptelepek tökéletes kiegészítője lehet a zuhany üvegfal. Exkluzív megjelenés jellemzi az üveget, amely minden környezetben jól mutat.

 

Amennyiben mi is azt valljuk, hogy a fürdőszobában a kevesebb több, akkor a zuhanykabinunkat se gondoljuk túl. A walk-in megoldás a nagy fürdőkben, a kisebbekben az egyrészes zuhanyfal teheti teljessé a harmóniát.

A széles piaci kínálatnak köszönhetően, amely igyekszik megfelelni a vásárlói igényeknek, pontosan testreszabhatjuk fürdőszobánkat. Minden apró részletét a saját ízlésünknek megfelelően rendezhetünk be, hiszen bármilyen fürdőszobai kiegészítőt megvásárolhatunk. Íves zuhanykabin, wellnessélmények, szabadon álló kádak - mind elérhető.

 

A rohanó hétköznapok közepette a relaxációs lehetőségeinknek nagyobb a jelentősége, mint bármikor. Épp ezért egy kényelmesen berendezett fürdőszoba nem csak szép, de segít a pihenésben is.

Ketyeg az óra, már két hét sincs karácsonyig! Idén is utolsó pillanatra hagytad az ajándék vásárlást? Azért, hogy az órád most ne változzon időzített bombává, adunk pár karácsonyi ajándéktippet, amiket kicsiknek és nagyoknak is bevethetsz. Papírt, tollat és névlistát elő, párosítsd szeretteidet a számukra tökéletes ajándékkal!

A fürdőszobánk kényelme sokszor azon múlik, mennyire tudunk célszerűen gondolkodni a tervezésnél. A kádparaván egy olyan praktikus kiegészítője a fürdőkádnak, amely amellett, hogy szép, megkönnyíti számunkra a takarítást is.

 

Különösen azokban a fürdőkben, ahol helyszűke miatt tusolásra is a kádat használjuk, szükség van arra, hogy útját álljuk a víznek. Ezt több módon is megtehetjük, azonban a legesztétikusabb és legkönnyebben tisztán tartható megoldást a kádparavánok jelentik. Ha szeretnéd lecserélni a régi, megsárgult zuhanyfüggönyödet, ne tétovázz, válaszd a paravánt.

A kertekben és balkonokon használt bútorok és dekorációs elemek elhelyezése okozhat némi fejtörést, ha beköszönt a hideg. A fából készült, a hagyományos műanyag és a műrattan kerti bútor télen ne maradjon fedetlenül. Ha szeretnénk, hogy a kerti berendezésünk hosszú éveken át nyújtson kényelmet számunkra, legyen erre gondunk.

 

Ugyanis még olyan igénytelenebb alapanyagokat is, mint a polyrattan, megviselheti a téli időjárás. Számos tárolási lehetőségünk van nem csak akkor, ha nagyobb kertünk van. Speciális takarókkal a teraszokon, erkélyeken is megoldható a téliesítés. Ne sajnáljunk beruházni erre, mert még mindig jóval kevesebbe kerül, mint egy új kerti garnitúra.

A konyhánk az egyik leglátványosabb és leggyakrabban látogatott helyiség a lakásunkban. Nem véletlen, hogy minden családi rendezvény és házibuli központja a konyha. Épp ezért mind esztétikai, mind praktikum szempontjából fontos, hogy milyen a berendezésünk. Az elemes konyhabútorok beépítésekor mindkét tényezőt szem előtt tarthatjuk.

 

Ráadásul nem csupán szép és célszerűen elrendezett lehet a konyhánk ezekkel a modellekkel. Sokat spórolhatunk, ha az egyedi tervezés helyett a szabadon variálható, kész elemeket kombináljuk össze.

Ahhoz, hogy jó kedvvel lássunk neki a sütésnek és a főzésnek, praktikusan berendezett konyhára van szükségünk. A sarok konyhabútor a kisebb térben tesz jó szolgálatot, mert a lehető legtöbb helyet kihasználhatjuk.

 

Azonban épp ami az ilyen típusú bútorok előnye, az a hátránya is lehet. Ám ha elég okosan és előrelátóan tervezzük meg a konyhánkat, nem lesznek holttereink. Ez pedig a nagyobb alapterületű lakások esetében is előny, és hozzájárul az átlátható tároláshoz.

Amikor építkezünk vagy felújítjuk a lakásunkat, a konyha az egyik legtöbb tervezést igénylő helyiség. Előre ki kell alakítanunk a vízcsövek kimeneteit, meg kell álmodnunk, hol lesz a sütő, vagy hogy hogyan működik a tűzhely. A konyhablokkok a bútortervezés menetét könnyítik meg számunkra.

 

Ezek a változatosan variálható elemek ugyanis óriási mozgásteret adnak nekünk az új konyhánk berendezésekor. Legyen szó alsó konyhaszekrényekről vagy falra rögzíthető elemekről, a blokkokkal egyszerű a dolgunk. Idő- és pénztakarékos megoldást keresünk? A szabadon összeállítható blokkokkal meg is találtuk.

A konyhánk berendezése sokszor az egész lakásunk atmoszféráját meghatározza. Ez különösen igaz az összenyitott terű otthonokra, ahol már belépve a konyhában találjuk magunkat. A fényes konyhabútor kis és nagy méretben egyaránt csodás megjelenést kölcsönöz a konyhának.

 

Hiszen nem csupán a nagy alapterületű főzőhelyiségeket érdemes a lehető legjobban felszerelni. Egy apró konyha is praktikusan és esztétikusan alakítható ki, ha egy picit rafináltabban tervezünk.

A wellness-szállodák elterjedésével egyre inkább felébredt az igény az otthoni kényeztetőelemek beépítésére. Ma már nem számít ritkaságnak egy finn szauna az alagsorban vagy egy jakuzzi a kertben. A kiváló ár-érték arányú termékeknek köszönhetően könnyedén élvezhetjük a kényeztetést a saját lakásunkban.

 

Igazán különleges kiegészítője lehet az otthonunknak egy fürdődézsa vagy épp egy infraszauna. Ha rendszeresen, akár naponta használjuk ezeket az eszközöket, azzal sokat teszünk az egészségünkért. Emellett pedig a mindennapi stresszel is jóval könnyebben megküzdünk, ha találunk lehetőséget a lazításra.

Igaz ugyan, hogy ilyenkor már kifejezetten csípősek az esték, azonban ekkor sem kell lemondanunk a teraszon való ücsörgésről. Hatékony és gazdaságos kültéri fűtőtestekkel tovább élvezhetjük a szabad levegőt. Természetesen ehhez elengedhetetlen egy kényelmes és időtálló kerti bútor. Egy párnázott nyugágyon nem csak a hideg koktél, de a forralt bor is nagyon jóleshet.

 

A kültéri kiegészítők és berendezési tárgyak rendkívül változatos kínálattal várják a vásárlókat. Nincs ez másként a mi webshopunkban sem. Alapanyagok, stílusok, árkategóriák kavalkádjával készülünk egész évben. Igyekszünk megfelelni minden vásárlói igénynek, mert azok bizony igazán sokfélék. Nézzük, milyen szempontok játszhatnak szerepet a kerti bútorok kiválasztásában.

Ha épp építkezel vagy felújítod a fürdőszobádat, te is szembesülhetsz azzal, hogy a lehetőségeid gyakorlatilag végtelenek. Nem csupán az elérhető különféle zuhanykabinok, kádak, szaniterek választéka változatos, hanem a technológiák fejlődése is ugrásszerű volt az utóbbi években. Már a szerkezet kialakításakor tudnunk kell, hogy hogyan szeretnénk berendezni a fürdőnket.

 

Hiszen a burkolatokat úgy alakítja a kivitelező, hogy az megfeleljen a beépítendő elemeknek. Amikor arról kell határoznunk, hogy szeretnénk-e zuhanykabint, és ha igen, milyet, jókora választékkal találjuk szembe magunkat. Az alábbiakban áttekintjük, hogy milyen típusú tusolókat építhetünk a fürdőszobánkba.

Minden lakásnak megvannak a saját előnyei és a hátrányai. A nagyobb terek berendezéséhez nagyobb anyagi ráfordítás szükséges. Viszont ha kisebb az otthonunk, nagyon praktikusan kell gondolkodunk. Azonban egy-egy trükkel még az egészen apró fürdőszoba, konyha vagy épp hálószoba is komfortossá tehető.

 

Ha jobban megfigyeljük, akkor a társasházi lakásokban általában a fürdőszobától veszik el a tervezők a teret. Arra fókuszálnak, hogy a hálószobák, a nappalik tágasabbak legyenek, míg a fürdő alig két-három négyzetméter. Az alábbiakban adunk néhány tanácsot, hogyan ellensúlyozható ennek a fontos helyiségnek a szűkössége.

Az otthonunk, a munkahelyünk és a közösségi tereink hangulatát nagyban meghatározza a fali és a padlóburkolat. A színek, az alapanyagok, a felületek fényei fontos kiegészítői a helyiségeknek. Emellett például energetikai szempontból sem mindegy, mivel fedjük a járófelületet. A laminált padló az utóbbi évtizedekben indult hódító útjára.


Az egyszerűen kivitelezhető padlóburkolást kiváló ár-érték aránnyal kínálja számunkra ez a típusú termék. Webáruházunk kínálatában is számos árnyalatban és mintázattal elérhetőek ezek a tartós és esztétikus burkolatok.

A beépíthető konyhabútorok a konyhák ékei lehetnek, központi szerepet tölthetnek be a lakásokban, stílusos megjelenésükkel és praktikusságukkal könnyen levehetnek a lábadról.

Az ünnepek, valamint ezzel együtt a családi- és baráti összejövetelek közeledtével még inkább érdemes elgondolkodni a tökéletes konyhablokk kiválasztásán.

Ebben a cikkünkben eláruljuk a beépíthető konyhablokkok legnagyobb előnyeit!

Engedj meg magadnak egy kis hétköznapi luxust

A jacuzzi nem egy szezonális termék, nincs olyan évszak, amikor ne esne jól elmerülni a csobogó vízben, miközben a hidromasszázs elemek kényeztetnek. Ősszel csodálatos érzés látni a meleg vízből a lehulló leveleket egy pohár bor társaságában, télen igazán mesés környezetben érezhetjük magunkat a gőzölgő vízben, esetleg egy csésze forró teával vagy forró csokoládéval, míg tavasszal és nyáron a felfrissülést biztosíthatja nekünk a jacuzzi, vagy helyt adhat akár különleges otthoni partyknak is.

layout=0 order=1

Az otthonunk egyik legfontosabb helyisége a hálószobánk. Nincs reflektorfényben, nem kap központi szerepet, de épp az intimitása adja a jelentőségét. Ebben a szobában zajlanak életünk legmeghittebb pillanatai, itt hajtjuk álomra a fejünket. Nem mindegy tehát, hogy miként rendezkedünk itt be. A fekhelyek egyik fő típusa a franciaágy, amely népszerű az egyedülállóak körében is.

 

Nem is csoda, hogy ha van elég helyünk, a franciaágy mellett döntünk. Nem csupán a tágassága az, ami meggyőzhet minket, bár ez is sarkalatos szempont. Azonban esztétikailag is sokat dobhat a hálószobánkon egy stílusos kialakítású dupla fekhely. Annak érdekében, hogy kellemesen érezzük magunkat a hálószobánkban, érdemes megfogadni néhány tanácsot.

 

Az utóbbi években a kerti medencék elvitathatatlan népszerűségre tettek szert. Már akkor is csobbanhatunk a saját mini strandunkon, ha csupán egy zsebkendőnyi szabad területünk van. Önfeledt szórakozást nyújthat számunkra egy kerti medence.

 

Azonban ez csak akkor lehet így, ha odafigyelünk a víz és maga tartály karbantartására is. Szerencsére a vásárlók számára minden termék elérhető, ami a helyes medencehasználathoz szükséges, mert számunkra fontos, hogy mindenki maradéktalanul élvezhesse a kerti csobbanást.

Esztétikum és praktikum - a jó konyhabútor ismérvei

 

Az emberiség történetében évezredes hagyomány, hogy a tűz, az asztal, a nagy lakomák körül gyűlünk össze. Azonban nem csupán a családi vagy baráti összejövetelek központja a konyha és az étkező. A csendes estéken is jó, ha van egy jól felszerelt konyhabútorunk, ahol finom ételeket készíthetünk.

 

Amikor kialakítjuk a konyhánkat, számos lehetőség áll rendelkezésünkre. Csináltathatjuk is a bútorzatunkat, azonban egyszerűbben is megoldhatjuk a kérdést. A készen vásárolható konyhabútorok és blokkok segítségével gyorsan és költséghatékonyan rendezhetjük be álmaink konyháját.

Igaz ugyan, hogy már reggel elhagyjuk a hálószobánkat, és sokan csupán a nap végén térnek ide újra vissza. Azonban ennek ellenére igenis fontos szerepet tölt be ez a helyiség a mindennapi életünkben. Ha a hálószobánkban nem érezzük jól magunkat, nem tudunk megfelelően pihenni sem. Egy stílusos komód, egy fehér franciaágy, egy egész alakos tükör segíthet otthonosabbá tenni a hálódat.

A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás nélkül ugyanis napközben sem tudjuk kihozni magunkból a maximumot. Amikor tehát azon gondolkozol, hogy átrendezed a hálódat, ne csak az esztétikumra figyelj. Egy kényelmes ágy minőségi matraccal nagyban hozzájárul a minőségi rekreációhoz.

Amikor megtervezzük az új otthonunkat vagy épp a régi felújítását, jelentős figyelmet kap a konyha kialakítása. Ez nem is véletlen, hiszen egyedülálló helyiségről van szó a lakásban. Konyhablokk, háztartási gépek, burkolatok - megannyi tényező, amelynek harmóniában kell egymással lennie.

Hiszen itt készülnek az ünnepi vacsorák, itt kezdődnek a reggelek, és itt gyűlik össze nap végén a család. Néhány egyszerű, de hasznos tanács megfogadásával könnyedén valósíthatod meg álmaid konyháját.

Mi az, ami teljessé teszi egy gondosan megépített, ízléses kivitelezésű otthon pompáját? Egy ragyogóan zöld, rendszeresen gondozott gyep. Ehhez olyan eszközökre van szükségünk, mint a fűnyíró, a kézi gyepszellőztető vagy épp a fűhenger.

Ugyanis azért, hogy a gyomok ne nyomják el a füvet, és az egészséges maradjon, folyamatosan tennünk kell. Nézzük hát, hogyan alakíthatjuk ki és őrizhetjük meg hosszú időn át pázsitunk szépségét.

A nappali szoba rendszerint a lakásunk központi helyisége. Még a legkisebb otthonokban is van egy olyan közösségi tér, amelyet nappalinak kiáltunk ki. Abban az esetben is, ha hálószobaként is funkcionál. Sokan félnek a világos bútoroktól, holott egy fehér puff vagy egy bézs kanapé csodás kiegészítője lehet egy szobának. 

Minél egyedibb lakberendezési és dekorációs tárgyakat vásárolunk, annál figyelemre méltóbb lesz a lakásunk. Legyünk bátrak, és a praktikum mellett keressük a különleges megjelenésű darabokat.

Amikor kertészkedni kezdünk, az csupán az egyik lépés, hogy kiválasztjuk a telepíteni kívánt növényeket. Ahhoz, hogy egy ház környéke igazán esztétikus legyen, megfelelő eszközökre is szükségünk van. A fűhenger, a fűkasza és a fűnyíró elengedhetetlen, ha ragyogó pázsitot szeretnénk kialakítani.

A fák, a bokrok ültetéséhez és gondozásához is jól használható kerti szerszámokat kell beszereznünk. Ágvágók, sövénynyírók és persze az ültetőeszközök mind a segítségünkre vannak kertészkedés során.

A mai világban egyre nagyobb fejtörést okoz, hogyan csábítsuk ki gyermekeinket a szabadba. A kütyük világa nagyon könnyen beszippantja őket, aminek számos negatív hatása van. Azonban egy elektromos gokart gyerekeknek tökéletes választás lehet.

Ha jól megválasztjuk a kültéri gyerekjátékokat, akkor önfeledt kerti pillanatokat biztosíthatunk a kicsiknek. Ez az, amire igazán szükségük van az egészséges testi-lelki fejlődés érdekében.

Ebben a cikkben eláruljuk, miért jó egy franciaágy 180x200-as méretben. Amikor megtervezzük a lakásunkat, minden helyiséget különböző szempontok szerint rendezünk be. Nem csak a bútorok funkcióját vesszük figyelembe. Szem előtt tartjuk az esztétikumot és a kényelmünket is. Ez különösen így van, ha a hálószobánk kialakítására vagy átalakítására kerül sor.

Miért érdemes fürdőszobabútort mosdóval együtt vásárolni? Ebben a cikkben ezt a kérdést járjük körbe. Akár rohanós hétköznapokról, akár egy nyugodt szombatról legyen szó, a fürdőszobában minden nap többször is megfordulunk. Mivel a többi helyiségtől annyira különböző térről van szó, rendkívül sok lehetőség rejlik a kialakításában. Egy jó ízléssel, harmonikusan berendezett fürdőszobába örömmel lép be az ember.

A forró fürdők lélekemelő hatása már az ókorban is ismert volt az emberek előtt. Nem véletlen, hogy a fürdőkádak ma is rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. A gyártók már olyan modelleket is készítenek, melyek az egészen apró fürdőszobákban is elférnek, minden vásárlói igényt igyekeznek kielégíteni. Nem véletlen hogy vásárolhatunk például ülőkádat, térkádat vagy hidromasszázs fürdőkádakat is. Az alapanyagok, a színek és a kádak formája is széles skálán mozog.

Ebben a cikkben áttekintjük a zuhanypanel, zuhanykabin, zuhanyfal szerepét a fürdőben. A fürdőszobáknak az egyedi árnyalatok, a csillogó felületek, a különleges vonalvezetések adják meg a báját. Ez az a helyiség, amely minden otthonban, legyen az kis lakás vagy nagy ház, jelentős szerep jut.

Ezért lehet praktikus a hátfalas zuhanykabin

 

Ebben a blogbejegyzésben a hátfalas zuhanykabin előnyeit ecseteljük. Akár egy, akár több fürdőszobával rendelkezik egy otthon, minden fürdőhelyiség különleges a maga nemében. A csillogó csempék, a ragyogó csaptelepek a formák és stílusok gazdag játékai. Sokan szeretnek hosszú órákra elmerülni a fürdőkád vizében, és itt kipihenni a mindennapok fáradalmait. Azonban sokakat a zuhany frissít fel, vagy épp lazít el.

A kerti tároló és további praktikus kültéri kiegészítők

 

A kertünk, teraszunk rendezettségéhez, kényelméhez nagyban hozzájárulnak tárolási lehetőségeink. Jóval szebb képet mutat az otthonunk környéke, ha a holmijaink nem hevernek szanaszét. A kerti tároló igen hasznos, széles választék áll a vásárlók rendelkezésére, ha szeretnék rendszerezetten tartani a kinti kiegészítőket.

Minden, amit tudni kell a kerti faházak építéséről! Hogyan kell felépíteni házilag? Mire kell figyelni? Milyen anyagokat használjunk, és hogyan alkalmazzuk azokat?Sokan terveznek kerti faházat udvarukba, hiszen nem csak praktikus, hanem dekoratív megoldás is. Azonban ahhoz, hogy hozzá lehessen látni ehhez az egyébként nem túl bonyolult művelethez, tájékozódni és tervezni kell. Ez a cikk mindenben segít!

2020.04.23 08:00

Modern vagy épp "shabby chic" stílus, fémből, rattanból, nádból, a kerti bútor legyen testhezálló. Tükrözze otthonunkat, stílusunkat, és biztosítsa a megfelelő kényelmet. Egy igazán stílusos kert, ahol a kerti bútorok tökéletes harmóniája és a növények friss zöldje csábító összhatást teremt.

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a javítás nagyjából abból áll, hogy beragasztjuk a medencén keletkezett lyukat, de nem mindegy, hogyan csináljuk ezt, hiszen, ha nem szakszerű a javítás, akkor nagyon hamar újra ereszteni fog a medence.

A helytakarékosság jegyében

A legtöbb panelház erkélyét meglehetősen szűkösre szabják azért, hogy minél több terület kerülhessen az épületre. Ha a te erkélyed is aprócska, érdemes a multifunkcionalitás jegyében berendezned. A kerti tárolók remek alternatívát nyújtanak, mivel nem csak elrejtheted bennük mindazt, amire nincs szükséged a mindennapokban, de néhány vidám párnával akár könnyedén különleges ülőalkalmatosságot is varázsolhatsz belőlük.

Ahhoz, hogy elkerülhesd később a sok fejtörést a rendezkedés közben, érdemes mindent előre megtervezned. Ezzel az öt lépéssel jelentősen megkönnyítheted a saját dolgodat, így a felújítás és a költözés nem lesz egy kész rémálom a család számára. Lássuk hát, melyek azok a létfontosságú lépcsők, amelyek elvezetnek álmaid konyhájához.

Cement: a világ egyik legellenállóbb anyaga

A rómaiak által kifejlesztett, és széleskörűen – kikötői mólók, hullámtörők és égbeszökő tűzfalak építésekor - hasznosított cement, illetve a belőle készült beton már évezredek óta ellenáll az elemek pusztító hatásának. Hihetetlen tartósságról tesz tanúbizonyságot például a római Pantheon is, melynek beton kupolája kétezer évvel építése után ma is a legnagyobb ilyen típusú építmény.

Amennyiben tehát tartós alternatívát keresünk, akkor a vasbeton, műanyag vagy fémfalú darabok mellett érdemes letennünk a voksunkat a pénztáránkhoz és a kertünk méretéhez igazítva, ha pedig egy ideiglenes megoldást keresünk, akkor érdemes a puha falúak közül választanunk.

A kisméretű lakás, apróbb helységek, szűk fürdő sokunknak megkeserítik az életét. Sóhajtozunk, vágyakozunk, bárcsak pár négyzetméterrel lenne tágasabb, a belmagasság kicsivel több, irigykedve vizslatjuk barátaink otthonát, titokban magunkban kesergünk, hogy nekünk miért nem adatott meg ekkora rendelkezésre álló tér.

Nos, ha a méreteken nem feltétlen tudunk változtatni, optikai trükkökkel, rafinált falfestéssel javíthatjuk a térérzékelést, tágíthatjuk a teret fürdőszobánkban!

Első lépések – fontos a gondos tervezés!

Energiát és pénzt spórolhat meg azzal, ha elegendő időt szán a felújítás megtervezésére. Érdemes a legelején szakemberekkel felméretnie a helységet és a lehetőségeket. Ezzel elkerülheti a tatarozás során hirtelen felbukkanó problémákat. Fontos tudnia, hogy mit kell újjáépíteni, javítani a falakon belül (vezetékek, szellőző rendszer) és kívül (repedések) is.

Néhány mozdulattal sokat tehetünk a környezetünkért

Az egyre gyorsabban és nagyobb hatékonysággal tisztító szerek repertoárjában szerencsére találhatunk olyan alternatívát, mely a fentebb említett problémák felmerülése nélkül is eltávolítja a szennyeződéseket, nem kívánatos kórokozókat. A környezetünkért egyébként már azzal sokat tehetünk, ha ezekből a termékekből az utántöltős termékeket tesszük a kosarunkba, vagy a műanyag flakonokat szelektíven gyűjtjük.  A választásnál a víz alapú tisztítószereket, festékeket, lakkokat részesítsük előnyben az oldószer alapúakkal szemben, a szerves anyagok esetén pedig inkább a növényi eredetűek mellett tegyük le a voksunkat a kőolajipari származékok helyett, ezek ugyanis az élővízbe jutva lényegesen lassabban bomlanak le.

Felnőttként sem egyértelműen igaz az, hogy csak akkor érezzük magunkat jól, amikor rend vesz körül bennünket. Gyermekként pláne nehéz felfogni, hogy miért érdekli ez anyát, apát. Mert lehet ugyan rendet rakni, mielőtt jönnek a kis barátok, az este végén úgyis halomban állnak majd az építőkockák, legók, babák a szőnyegen. Akkor meg mi értelme ugye?

Ha még üres a konyha...

...akkor az egy nagyszerű lehetőség! Ebben az esetben ugyanis semmihez nem kell igazodnod a helyiség méretein kívül. Szeretnél mondjuk egy kuckós, vidéki stílust idéző helyet? Akkor hagyd meg a falakat fehéren, és válassz egy szép, pácolt konyhablokkot, ami a természet hangulatát idézi. Vagy kihagynád a harsány színeket? Akkor a pasztelles, faerezetes darabok lehetnek a nyerők. De álmodhatsz ennél nagyobbat is. 

Elsők között a görögök

A legelső ’zuhanyzó’ a mai, otthonunkban lévő változattól meglehetősen messze állt, ugyanis ezt a funkciót a vízesések látták el. Az ember által készített, kezdetleges formára sem kellett sokáig várni, ami az ókori Egyiptomban és Mezopotámiában került kialakításra.

A tusolók igazi elődei az ókori görögökhöz köthetők, a rendszer vízvezetékből és szennyvízrendszerből állt, a vizet a csöveken keresztül egy nagy, közösségi zuhanyzó helyiségbe szállították.

Ezek ábrázolása igencsak hasonló a mai modern társaikhoz, olyannyira, hogy még a korlát is megjelent, amire a ruháikat akasztották fel. Az ötletet a rómaiak átvették, a híres fürdőházuk az egész mediterrán vidéken elterjedt, melyet egy héten többször

2020.04.07 08:00

Na és mi lett a ruhatárolással? A ruhák a gardróbba költöztek! Kaptak egy külön öltözőszobát, exkluzív, kitüntetett szerepet kaptak, mi pedig úgy érezzük magunkat közöttük, mint a hollywoodi csillagok fellépés vagy filmforgatás után. Mármint, ha van külön helyiségünk, egy legalább 2 négyzetméternyi talpalatnyi szobácskánk erre a célra.

Nem kifejezetten erről híresek, de hatékonyak a következő növények is:

Jó barátunk lehet a citromfű, amit a szúnyogok kifejezetten utálnak, ez azonban nem igaz az emberekre, sőt! Kellemes az illata, ezért csökkenti a bennünk felgyülemlett stresszt, nem mellesleg citromfű teát is készíthetünk a további feszültségoldás érdekében, vagy akár megnyugtató fürdőt is estére. Ezzel a növénnyel egyértelműen több legyet (vagy szúnyogot) ütünk egy csapásra!

Legyen jó minőségű, amit hazavisztek

Mivel a kicsi az első pár hónapban a napja nagy részét a gyerekágyában tölti, ezért a szoba berendezése során elsősorban az édesanya szempontjait kell figyelembe venni. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mindent meg kell venni, amit az erre szakosodott boltokban látunk, de az alapvető kiegészítőkön és bútorokon nem szabad spórolnunk.

 

A környezet nem csak a kollégák miatt fontos

Igaz, hogy a kutatások szerint az egyik legnagyobb motivációt még mindig az anyagi juttatások jelentik – ami nem meglepő, hiszen pénzből élünk és ebből tudjuk megvalósítani a vágyainkat. De vannak olyan vélemények, amelyek szerint ez csak arra elég, hogy fecskendővel oltsunk tüzet, mert hosszú távon nem kínál megoldást arra, ha valaki elégedetlen.

Mutass példát

 

De most nem arra akarunk kitérni, hogy a technikai fejlődés nyújtotta lehetőségek jók-e vagy nem. Ahhoz szeretnénk ötleteket adni, hogyan szerettesd meg a kint töltött időt a csemetéddel, és hogyan legyenek természetesek neki a ház körüli teendők. Anélkül, hogy nyűgnek fogná fel.

Amikor a lakásban élő barátaid irigykednek rád azért, mert családi házban élsz és van lehetőséged a kertészkedésre, nyilván nem mindig őszinte a mosolyod. Hiszen amíg ők arra gondolnak, hogy milyen szép virágágyást vagy gyümölcsöst alakíthatsz ki a kertben, neked a kapálás, a fűnyírás és a gereblyézés momentumai sejlenek fel a gondolataidban, amelyeket természetesen már megint elhanyagoltál egy ideje. Ha te is azok közé tartozol, akik elvesztették a kezdeti lelkesedést a kertjükkel kapcsolatban és irigykedve nézed a szomszéd birtokát, ahol gyönyörű zöld a fű és évről évre több virág díszíti az ágyásait, akkor most megmutatjuk neked, mi mindent tehetsz a gyönyörű kert kialakításáért. Engedd meg, hogy bemutassuk neked a tökéletes birtok három ismérvét!

Ahhoz, hogy minden passzoljon majd a megvalósításnál, előre meg kell határoznod a legfontosabb paramétereket és azt is, hogy milyen is az a konyha, amiről álmodsz. Ez a két tényező fogja megadni az alapot, ami alapján belekezdhetsz majd a munkálatokba, így a végeredmény is olyan lesz, amilyenre igazán vágytál.

2020.04.06 08:00

Bozótirtás géppel

A bozótirtás alapvetően hosszabb ideje nem gondozott területeken szükséges, hiszen egy idő után visszahódítja a természet az addig gondozott kertet, mezőgazdasági területet.

 

A kerti csapnak nem kell mindenképpen egy kiálló vascsőként éktelenkednie udvarunkon. Dekoratív kerti csapot készíthetünk, akár saját kezűleg is. Egy ötletgyűjtemény nagy segítség lehet. Hiszen nagyon sok lehetőségünk van mutatós kerti csappal feldobni az udvarunkat. Mert a funkció nem minden.

2020.04.03 08:00

Hogyan készül egy kerti járda házilag? A kérdésre választ adnak, inspirációt nyújtanak ezek a zseniális kerti út ötletek egy cikkben összegyűjtve. Minél egyedibb kertet szeretnénk, annál több alkotóelemet kell házilag megalkotnunk. Legyen az kerti bútor vagy kerti tároló, esetleg kültéri sütögető, kerti csap, vagy épp járda. Mindenre van házi megoldás, csak kreativitás kell hozzá, illetve tervezés és precíz munka.

A következő cikkben a kerti járda, kerti utak témakörét járjuk körbe.

Szeretnéd saját kezűleg megalkotni a kerti bútorunkhoz tökéletesen passzoló kerti párnát? Ez a bejegyzés segít benne! Hiszen sokszor előfordul, hogy nem találjod meg a kerti szék, vagy a kerti kanapé tökéletes kiegészítőjét, ilyenkor miért ne varrnád meg a sajátod? Nem kell hozzá bonyolult szabásminta vagy kényes anyagok. Csak álmodd meg a tökéletes színt, mintát és formát, és készítsd el egyedi kerti bútor párnádat.

Mindig nehéz kérdés, hogy milyen WC-t, illetve a WC-tartályt válasszunk, hiszen ezekből többféle létezik, és első ránézésre nem mindig egyértelmű, hogy mi alapján érdemes eldönteni, melyik ideális számunkra.

Hogyan bánjunk kerti szerszámainkkal? Mi a legmegfelelőbb módja tárolásuknak, tisztításuknak? Néhány tipp segítségünkre lehet, hogy minél tovább használhassuk kedvenc, jól bevált eszközeinket. Mert ahogy közeleg a tavasz, a kerti bútorok, kerti kanapé és a grill mellett a kerti szerszámok is előkerülnek téli rejtekükből. Ahhoz azonban, hogy évről-évre megelégedve vehessük őket újra használatba, gondoskodnunk kell a megfelelő tárolásról és karbantartásról is. Hiszen csak a jó minőségű és jól karbantartott kerti eszközök lehetnek igazán segítségünkre a kerti munkákban.

Szerencsére már ritka a nagyon elfuserált, és a lakásba nem illő modell, de azért még akad a gardróbszekrény piacon. Mielőtt elmész vásárolni, vagy elkezdesz nézelődni a webshopokban, mérd le otthon, hogy mennyi az annyi. Előbb centizd le azt a sarkot, helyet, ahova szánod, és csak utána vesd bele magad a kínálat meggusztálásába. Sok időt megtakarítasz így magadnak.

Őszintén szólva ez nem éppen az emberek kedvenc időtöltése, de nincs mese, meg kell csinálni. A legtöbb, amit tehetünk, hogy törekszünk arra, hogy minél egyszerűbb legyen, és minél gyorsabban végezzünk vele. Szerencsére a 21. században élünk, ami azt jelenti, hogy a technika lehetőségeket ad olyan megoldásokra, amik egyre inkább kímélnek minket, és a gépekre teszik a terhet.

Azért is érdemes ezekre az apróságokra figyelmet fordítani, mert az Újévi hiedelmek és szokások az egész évet meghatározzák. Az a balszerencse, amit szilveszter alkalmával hozol a fejedre, 12 hónapon át kísérnek majd és nem is szabadulsz majd tőlük a következő évig.

A kerti konyhának el kell látnia egy konyha funkcióit, de ki kell használnia a szabadtér nyújtotta előnyöket is. Ez a bejegyzés segít eligazodni a kerti konyhák világában. Hogy el tudjuk dönteni, pontosan milyen kerti konyhára van szükségünk, és hogyan valósítsuk meg azt.

De vajon hogyan készülhet még a karácsonyra egy kisgyermekes család? A karácsonyfa dísz készítése, és más kreatív kézműveskedés mellett más, hasznos, mégis hangulatos formát is adhatunk az adventi délutánoknak, estéknek. Például kedves verseket taníthatunk gyermekeinknek. Ezzel nem csak a Karácsony hangulata költözik be a meleg otthonokba, hanem vidám perceket is szerezhetünk mindannyiunknak. Ami pedig nem hátrány, gyermekünk szókincsét, nyelvi készségeit, memóriáját is fejleszthetjük egy-egy bájos versikével, melyet aztán büszkén szavalhat karácsonykor a könnyekig hatódott nagyszülőknek, amikor az egész család körül üli a fát.

A medence vizének tisztán tartásához elengedhetetlen, hogy mi magunk minél kevesebb szennyező anyagot vigyünk a vízbe. Ezért a vízbe lépés előtt érdemes langyos vízzel lezuhanyozni, hogy eltávolítsuk a bőrünkről a naptejet, izzadtságot, vagy a talpunkra tapadt port, fűszálakat. A kültéri medencék mellé gyorsan és könnyen telepíthető napelemes kerti zuhannyal oldhatjuk meg ezt legegyszerűbben.

Leírhatatlanul idegesítő, amikor szúnyogok, legyek zümmögnek körbe titeket vagy muslicák keringenek az ételek, italok körül a teraszon, a kertben. Éppen ezért a bevásárló listádon szerepeljen a rovarcsapda, amivel biztosíthatjátok, hogy a hívatlan vendégek távol maradjanak.

1. Csoportosítsatok logikusan

Nem fogunk kertelni, erre egyszer muszáj több időt szánnotok. De higgyétek el, utána kevesebbet fog fájni a fejetek amiatt, hogy nem találtok egy fontos iratot. Használjatok mappákat különböző témák szerint, és címkézzétek fel őket.

Hűsöljünk dézsában!

Kezdjük a legegyszerűbbel, a merülő dézsával. Bár ilyet jobbára csak szaunákban, wellness egységekben látni, a kertben vagy a teraszon felállítva is kiváló szolgálatot nyújt egy kis hűsölésre.

Montázskészítés, nem csak számítógéppel

Manapság a különböző telefonos és webes alkalmazások rengeteg kreatív lehetőséget tartogatnak számunkra. Fotóalbumokat, montázsokat, szerkesztett képeket készíthetünk velük. Miközben ezek alkalmazása és ismerete tagadhatatlanul hasznos egy gyerek számára is, fontos azt is figyelembe vennünk, hogy a kézügyesség fejlesztésére bizony sem a billentyűzet, sem az egér nem alkalmas.

A klasszikus fürdőszoba dizájn egyszerűen mindenkinek bejön, hiszen az időtlen, stílust képviseli. Szóval nem fogja lekritizálni a nagymamád, és még a legkritikusabb vendégeidnek sem lesz mellé egyetlen rossz szavuk sem.A klasszikus fürdőszoba bútor családi fürdőszobákba is kiváló, hiszen a családtagoknak igencsak eltérő lehet az ízlése. A simulékony klasszikus stílus ebben az esetben sem képezi vita alapját.Kisgyermekes családokba is kiváló, hiszen a színek és a formák elősegítik azt, hogy fürdés közben a gyermek megnyugodjon, és könnyebben el lehessen majd altatni.

 

Te is szeretsz otthon főzni a családdal, vagy a pároddal? Esetleg magányos tevékenységként űzöd ezt a mindennapos feladatot? A közösségi főzésnek olyan előnyei vannak, amelyek megérik, hogy feladd az önként, vagy szükségből vállalt konyhai magányt.

Először az étlapot gondold végig

Amikor vendégként belépünk egy étterembe, az első benyomásunk több szempont alapján alakul ki. Szinte sértő, ha nem köszöntenek minket, miután beléptünk az ajtón, kellemetlen szagok (például az odaégett, avas ételeké) fogadnak vagy csalódást jelent a berendezés.

Unalmas házimunkából társasági élmény

A főzés összehozza a társaságot. Akár a családdal, akár a szerelmeddel, akár barátokkal veselkedsz neki, annyira nagy élmény lesz, hogy azon fogsz gondolkodni, miért nem próbáltad már korábban.

A kék, ami nem unalmas

A friss és üde hatás eléréséhez dönthetsz egy vagy több, egymással harmonizáló árnyalat mellett. Most mindegyikre mutatunk alternatívát, így megtalálod a hozzád legjobban illőt.A fürdőszoba egyik tipikus színe a kék – nem véletlenül. A sablonokon túlmutató jégkékkel relaxáló, spa hangulatot idézhetsz, különösen akkor, ha a lágy árnyalathoz finom szürkét társítasz. A hangsúly ebben az esetben a mértéken van, a túl sok kék ugyanis rideggé teszi a kicsi és fénytelen helyiségeket.

 

A mesterséges fa legnagyobb előnye, hogy a tárolása pofonegyszerű. Csak szétszereled és már mehet is a szekrénybe. Ám az ott való hosszadalmas álldogálás magában hordozhat kellemetlen velejárókat is. A porosodás mellett a sok holmi között nyomorogva a fa szerkezete is deformálódhat. Ezeket a problémákat azonban könnyedén elkerülheted alábbi tippjeinkkel!

Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy ezeket a medencéket megtölteni nem éppen olcsó mulatság, hiszen mérettől függően igen nagy mennyiségű vizet tudnak tárolni. Egyrészt ezért, másrészt pedig az egészségünk szempontjából is nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk a kerti medence kezelésére. Nagyon sok olyan panasszal szembesülünk, hogy felállították a medencét, megtöltötték vízzel, egy rövid ideig élvezték is, majd a víz elkezdett koszosodni, zöldülni, és egy idő után le kellett cserélni, ami persze nagymértékben megdobta a víz számlát.

A hőmérő higanyszála mostanában egyre feljebb és feljebb kúszik – első látásra talán okafogyottnak tűnhet most a szaunázás, hiszen a nagy melegben a verejtékezés és a felhevülés mindannyiunk számára –talán túlzottan is– hétköznapi, már-már zavaró élmény…

Azonban jobb, ha mindjárt az elején leszögezzük, az „egyszerű” nyári meleg semmiképpen sem helyettesíti azt az intenzív hőhatást és a regenerálódási lehetőséget, amit a szaunázás nyújt. Nem is beszélve arról, hogy rendszeres használatával szervezetünket természetes módon tudjuk felkészíteni a forró kánikulai napokra oly jellemző, veszélyes hőségriadókra is.

Az üzletekben, drogériában kapható vegyszerek amellett, hogy károsak a környezetre nézve, sokszor rendkívül drágák is. Érdemes tehát természetes anyagokon alapuló alternatívákat keresni és azokat saját fürdőszobánkban letesztelni. Egy idő után eszünkbe sem fog majd jutni, hogy „vészhelyzet” esetén a régi vegyszereinkhez nyúljunk!

2020.03.12 08:00

Ha egy szűk lakásba sodort a sors, akkor a kanapéágy a te bútorod. Jó választás, hiszen ha igencsak szűkös a lakótered, akkor nehéz benne otthon érezned magadat. Nos, ebben segít a kanapéágy, hiszen csak annyi helyet foglal, amennyit feltétlen muszáj. Nézd a jó oldalát, így napközben sokkal több hely szabadul fel a szobában. Este pedig, ha szeretnél kényelmesen végigterpeszkedni, akkor csak húzd ki, és az igazak álmát alhatod rajta.

Ugye, milyen praktikus? Spórolj meg vele magadnak te is jó pár négyzetcentimétert.

 

Habár az ablak bizonyára nem helyettesíti a kertben álló hatalmas fenyőt, néhány ügyesen elhelyezett, világító dísszel igazán látványos eredményt érhetsz el. Ezeknek az elemeknek a nagy előnye, hogy nem csak kívülről, hanem a szoba melegéből nézve is esztétikus látványt nyújtanak.

Kivetkőzhet magából a rossz környezetben

Kezdésnek biztonságosabbnak érezzük egyetlen nyúl tartását. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy nem érzik jól magukat egyedül, ezért érdemes lehet két kis szőrmókkal indítani. Attól, hogy ketten vannak, még nem jár sem a költségek, sem a hely szempontjából jelentős többlettel, viszont garantáltan komfortosan fogja érezni magát nálad.

A fényfüzérek legnagyobb előnye, hogy bel- és kültéren egyaránt jól használhatóak. Díszítheted vele a nappalit, hangulatossá varázsolhatod a vacsoraasztalt, de az ízlésesen elhelyezett világítás a kertben is remekül mutat.

Egy jó franciaágy kiválasztása az egyik legfontosabb a pihentető alváshoz. Kell a megfelelő alátámasztás a gerinc számára, legyen benne elegendő hely akkor is, ha nem egyedül használod és persze az sem árt, ha dekoratív. Ez rengeteg kitétel, nem igaz? Lehetséges egyáltalán az, hogy megtaláld azt az ágyat, ami mindnek megfelel? Határozottan igen.

1. Segít ellazulni

Képzeld el, hogy egy fárasztó (munka)nap után belecsobbansz egy fürdőkád vízbe, és a pezsgés szinte átmasszírozza az összes porcikádat. Miközben ázik a tested, a lelked is megnyugszik, és elszáll minden földi gondod. Hogy másképp lehetne kiszállni a buborékos habokból, mintsem újjászületve?

Elsőre ez kicsit „kínai” lehet, de tegyünk egy próbát! Nem szükséges lakberendező/szakértő segítségét kérnünk, ahhoz, hogy kissé átalakítsuk a szobákat, elég egy kicsit mélyebben beleásni magunkat a tudományágba.Mire érdemes odafigyelni, hogy a fürdőszobád a harmónia szigete lehessen?

A Black Friday amerikai eredetéről már írtunk korábbi cikkünkben. Az ünnepek előtti tömeges vásárlás amire akár betegszabadságot is kivettek a vevők, hamar meghozta az eredményét, a kereskedők meglátták a lehetőséget a hatalmas bevásárlási lázban. A szokás az elterjedést követően meg is maradt a köztudatban, majd lassan Amerika után lassan meghódította Európát is.

Magyarország szintén tagja ennek a kezdeményezésnek, iskolákban, közoktatási intézményekben külön hangsúlyt fektetnek a víz védelmének jelentőségére, a víztisztítási folyamatok fontosságára.Földünk 92,7 százalékát víz borítja, tengerek, óceánok, tehát sós víz. A fent maradó 2,8 százalék csupán az iható, édesvíz, ennek rohamos fogyása komoly aggodalomra ad okot.

Dúsítsd fel a talajt!

A szeptember kiváló időszak a kert trágyázásához, hiszen már nincs túl meleg, de a talaj még jól átmozgatható. Ezért ilyenkor érdemes felásni a kertet és beforgatni a trágyát. Nem kellemes feladat, de a kerted nagyon hálás lesz érte, ráadásul ezzel a tevékenységgel az izmaidat is átmozgathatod.

A problémák akkor kezdődnek, ha a már berendezett lakásunkat szeretnénk átvariálni. Különösen bonyolult folyamat ez a fürdőszobai munkálatoknál. Ha a vizes helyiség alapterülete viszonylag kicsi és fürdőkádunkat zuhanykabinra cserélnénk helymegtakarítás céljából, de nem tudjuk, miképp fogjunk hozzá, íme egy kis segítség, mire is kell fokozottan figyelnünk!

Egyenes, aszimmetrikus, vagy sarokkád… melyiket válasszam?

A hagyományos egyenes fürdőkádak mellett ma már az izgalmas aszimmetrikus kádakat is fontolóra vehetjük, ha épp kádvásárlás előtt állunk. Na és ne feledkezzünk meg a kényelem és elegancia szimbólumáról sem: a sarokkádról! Ha már az eleganciánál tartunk: az Aphrodité testformájú kádban például minden hölgy görög istennőnek érezheti magát… Az akriltól az öntött márvány fürdőkádig, számos modellből válogathat: javasoljuk, hogy ne siesse el a döntést, hiszen a fürdőkád évtizedeken keresztül a fürdőkád meghatározó darabja lesz!

 

 

 

Ha a baj már megtörtént, dolgozzunk az ellenszeren. Lássunk pár jól bevált tippet, amivel a macskajaj kellemetlen tüneteit orvosolhatjuk.

1. Mérőszalag

 

Szerintünk itt nem kell komoly fejtegetésbe mennünk. Hidd el, jól fog jönni például akkor, amikor el kell döntened, egy-egy kiszemelt bútordarab be fog-e férni a kiszemelt helyre – persze ezen kívül kismillió esetben veheted hasznát. A colstokkal szemben a legnagyobb előnye, hogy könnyen hajlik, így a nem egyenes felületeken is tudod használni.

Amikor egy ilyen kicsi helyiséget kell berendezni, mindig célszerű praktikus és multifunkciós megoldásokban gondolkozni, hogy végül tényleg minden elférhessen. Mindez per