Egyenes kád

Fürdőszobádat újítanád fel? A berendezéseken gondolkodsz? Minőségi és prémium eszközökre van szükséged az otthonodban? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban szinte mindent megtalálhatsz, amire a helyiségben szükséged lehet. Az egyenes kádak kínálata például rendkívül széles, így többféle méretből és típusból választhatod ki a tökéletes modellt. 


 


Legyen szó lábakkal ellátott típusról, esetleg piskóta formáról vagy pedig aszimmetrikus egyenes kádról, nálunk bármelyiket megrendelheted. Nézz körbe még ma, és válaszd ki a tökéletes fürdőszobai berendezést!

tovább bezár
Gyártó
Méret
Készletinformáció
További szűrők
21 db termék
 

Milyen kádat válassz otthonra?

 

Egy egyenes kád bármely otthonba tökéletes megoldásnak bizonyulhat. Mivel a fal mentén, párhuzamosan tudod elhelyezni, így nem foglal túl sok helyet, ráadásul rendkívül stílusos is. Ugyanúgy passzol egy modern, illetve egy hagyományos helyiségbe, így kézenfekvő választás lehet ez a praktikus modell. Nem muszáj persze lemondani a dizájnos megjelenésről sem, hiszen a típusok között találhatsz lábakkal ellátott, de még anélküli típust is egyaránt. Nem muszáj tehát lemondanod a minőségi fürdőkádakról akkor sem, ha egyedi otthont szeretnél a magadénak tudni. 

 

Az egyenes kádak palettája

 

A webáruházunkban számos méretű, anyaghasználatú, illetve kivitelű modellt találhatsz. Érdemes azonban előre átgondolni, hogy melyik lesz a legpraktikusabb megoldás, hiszen egy ekkora átalakítást valószínűleg nem szeretnél megismételni pár hónap múlva. Manapság már az egyenes kádak is többféle kinézettel készülnek, így például beszerezhetsz aszimmetrikus változatot, amely egy extrémebb és merészebb kivitel. Erre biztosan minden vendég elismerő megjegyzéseket tesz majd. 

Lehet szó továbbá klasszikus formáról is, mint a piskóta. Itt az ívek óvatosan lágyítják a megjelenést, nem véletlenül sugároznak magukból eleganciát. Ehhez tökéletesen passzol egy antikolt csaptelep, amit nálunk szintén széles kínálatból választhatsz ki. 

Ott van például a Sanimix gyártmánya, az akril egyenes fürdőkád. A több méretben beszerezhető berendezés 3,4 milliméter vastag akril lemezből készül, amely rendkívül tartóssá teszi ezt a darabot. Fontos tudni azonban, hogy a beszereléshez kádlábra van szükség, a garanciát is csak ebben az esetben tudod érvényesíteni. 

 

Nézz körbe a további termékeink között, és rendeld meg a számodra tökéletes kivitelt!