Kuka

A modern világban minden háztartásban tetemes mennyiségű hulladék keletkezik. Az élelmiszerek csomagolását nem könnyű csökkenteni. Azonban a legkevesebb, amit tehetünk a környezetünkért, hogy szelektíven gyűjtük a hulladékot. Ennek érdekében webáruházunkban megtalálhatod a kukák széles választékát. Kommunális és szelektív tárolókat egyaránt forgalmazunk, különféle méretekben.


 


Vásárold meg nálunk a kukáidat, és tégy te is a Föld jövőjéért. A rendezett kert kialakításának érdekében pedig válogass tárolóink közül. Kerti szekrényeink, ládáink és komposztálóink is várnak.

tovább bezár
Űrtartalom
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
24 db termék
 

Kuka

 

A háztartási hulladék megfelelő gyűjtése nem csupán a mi érdekünk. Nem csak az a fontos, hogy megszabaduljunk a szeméttől, hanem az is, hogy hogyan tesszük ezt. Webáruházunkban megtalálhatóak a 100 literes szelektív hulladékgyűjtők. A görgők segítségével könnyen mozgathatod őket, a fedelek színe pedig eligazít a szemét fajtáját illetően.

 

Kommunális kukáinkat változatos színekben és méretekben forgalmazzuk. Így az egyszemélyes háztartások, de a nagycsaládosok is megtalálják a számukra ideális terméket. A kukák minőségi műanyagból készülnek, ami az időjárásnak és a vegyi anyagoknak is ellenáll.

 

Kerti ládáink

 

Nem csak a hulladék kezelése, hanem a kerti eszközök rendezett tárolása is hozzájárul otthonunk összképéhez. Számos olyan szerszám és kellék tartozik a teraszhoz és a kerthez, amelyet nem használunk folyamatosan.

 

Kerti ládáinkban figyelemre méltó méretű tárolóhelyet találsz. Ide elrejtheted a kültéri bútorok párnáit és takaróit. Tárolhatod itt a kerti szerszámokat, a veteményezéshez szükséges eszközöket vagy a barkácskészletet. Polirattan ládáink masszívak és könnyen tisztán tarthatóak. Éveken át szolgálnak majd tárolóul a kerti holmijaid számára.

 

Egyéb kerti eszközeink

 

A kültéren használt eszközök és a háztartási hulladék mellett a zöldhulladék elhelyezéséről is gondoskodunk kell. Ugyancsak a környezettudatosság jegyében forgalmazunk különféle komposztálókat. Ezekben a lenyírt fű, a lemetszett ágak, sőt, a konyhai zöldhulladék is tárolható. 

 

A biológiai folyamatoknak köszönhetően pedig a veteményes kertünkben a komposzt újrahasznosítható. Kiváló tápanyagforrást jelent a termőföld számára ez a szerves anyagban gazdag keverék. Tegyél a környezetedért, gyűjts szelektíven és komposztálj!