Mosdókagyló

Otthonodat alakítod át? Ehhez szükséged van jó pár minőségi és prémium kiegészítőre és berendezésre? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban számos megfelelő darabot találhatsz, amely a lakás bármely pontjára kiváló választás lehet. A mosdókagyló például meghatározó eleme lehet a fürdőszobádnak, így ehhez alkalmazkodva számos formában és méretben kínálunk számodra megfelelő modellt.

 

A hatalmas kínálatunkból nem lesz nehéz kiválasztani azt a típust, amelyre szükséged van. Nézz körbe még ma, és válaszd ki a helyiségbe legjobban passzoló mosdókagylót!

tovább bezár

Milyen mosdókagylót válassz otthonra?

 

Mivel a kiegészítőnek többféle formája van, így a legtöbb típusnak a beépítési módja is teljesen más. Ez kissé meg tudja nehezíteni a választást, pedig a kerámia mosdókagylók, illetve a kőmosdók is remek megoldások lehetnek az otthondba.

Előbbiek vízfelvétele csekélyebb, mint a többié, míg a felületük szilárd. A nagyon kemény anyaguk miatt kiválóan ellen tudnak állni a kisebb sérüléseknek és a kopásnak egyaránt. Jó választásnak bizonyulhat egy olyan lakásba, ahol a mosdókagyló nagy igénybevételnek van kitéve. 

Remek megoldásnak bizonyulhat az öntött márvány típus is, aminek ugyanolyan jó a kopásállósága, mint az előzőnek. Emellett a vegyszereknek is tökéletesen ellenáll, ezáltal nem árt neki sem a súroló, sem pedig a fertőtlenítő. 

 

A mosdókagylók palettája

 

A webáruházunkban a kerámia és az öntött márvány modellek mellett találhatsz továbbá pultra építhető kiviteleket is. A gyártmányoknak köszönhetően sokkal nagyobb szabadságot kaphatsz a fürdőszoba stílusának kialakításában. Ezek a térben álló kádakat követően jelentek meg a piacon, hiszen ezek a szekrényre helyezett mosdótálakra emlékeztetik az embert. A legtöbben azonban inkább a modern fürdőszobákba szerzik be ezeket a rendkívül egyedi és minőségi darabokat. Az elegáns fajták között találhatsz szögletes, ovális, kör, de még csepp alakú változatot is.

Talán az egyik legkülönlegesebb termékünk a Sanotech által piacra dobott síklapos íves dizájn mosdókagyló. Ehhez remekül passzol például egy álló csaptelep, amitől igazán stílusos fürdőszobát tudhatsz magadénak. 

Amennyiben pedig mosdó leeresztőre és szifonra is szükséged lenne, tőlünk ezeket is pillanatok alatt meg tudod rendelni. Nézz körbe még ma, és válaszd ki a tökéletes mosdókagylót!