Beltéri ajtótok

Az ajtótok az egyik leghasznosabb része a beltéri nyílászáróknak, hiszen az ajtólap megfelelő rögzítését biztosítja. Beltéri ajtótok esetén egyszerre figyelembe kell vennünk a dizájnt és a praktikumot is!

 

Webáruházunkban széles palettát kínálunk ajtótokokból, amelyek egyszerre képviselik a modern trendeket és a funkcionalitást. Magas minőség és egyszerű, mégis stílusos kivitel jellemzi az oldalunkon található kivételes ajtótok kínálatot! Tekintsd meg más, nyílászárókkal kapcsolatos termékeinket is!

tovább bezár

Beltéri ajtótok vásárlásakor számos szempont alapján válogathatunk! 3D-s vagy sima dekorfóliás, CPL vagy iridium felületű ajtótokok közül választhatunk. No de hogyan és mi alapján döntsük el, melyik lehet számunkra a legmegfelelőbb? Kattints a kiválasztott kategóriára, és böngészd át kínálatunkat!

 

A nálunk található ajtótokokat elsősorban a könnyen és utólagos munkálatokkal beszerelhető ajtókra ajánljuk. Az utólagos beszerelés egyrészt a falak egyenetlensége, valamint esetleges sérülések elkerülése végett kiemelten ajánlott.

 

A termékek nagyrészt pozdorja és MDF alapanyagokból készülnek.

 

3D-s és egyszerű dekorfóliás ajtótok

 

Az egyszerű dekorfólia gyakorlatilag egy speciálisabb fahatást keltő papírfólia, amely természetes hangulatot varázsol az ajtónak. A látványos, lekerekített, postforming technológiával készült élekkel pedig esztétikusabb hatás érhető el.

 

A 3D-s dekorfólia egy exkluzív, mikrobarázdált lakkréteggel bevont dekor felület, amely még élethűbb szinten adja vissza a fahatású erezet mintáját. Ha egy igazán speciális ajtótokra vágysz, válassz 3D-s dekorfóliát!

 

CPL felületű ajtótok

 

A Continuous Pressed Laminate, rövidítve CPL felület valójában az ajtótokok gyártási technológiáját és annak folyamatát jelöli.

 

CPL technikának azt nevezzük, amikor dekorpapírra impregnáló és kemény, műanyag bevonatot visznek fel több rétegben nagy nyomáson és magas hőmérsékleten!

 

Ezek az ajtótokok is stílusosan lekerekített élekkel rendelkeznek!

 

Iridium felületű beltéri ajtótok

 

Az iridium felület a leghatékonyabb és egyben leglátványosabb ajtótok fajta, ami nálunk kapható. Ez a fólia nemcsak, hogy karc-, kopás- és UV-álló, de még stílusban is különleges.

 

A 3D-s dizájnfóliákhoz hasonlóan az iridium is élethű faerezettel rendelkezik, amely igazi fahatást kölcsönöz a terméknek! Válassz te is iridium felületű ajtótokot!