Dekor fóliás beltéri ajtótok

A modern beltéri ajtók általában utólag beszerelhető ajtótokkal készülnek, ezért a mi a kínálatunkban is megtalálod a kiválasztott dekorfóliás ajtólapodhoz a színben és kivitelben hozzá passzoló dekorfóliás beltéri ajtótokot is. 


 


Régen az ajtók beszerelése a falak felhúzásával egy időben történt, nagyon egyszerű módon. Beállították az ajtótokot, kiszintezték, aztán körbefalazták. Később a térkitöltő anyagok megjelenésével, már egy előkészített ajtónyílásba tették a keretet, körben kitöltötték purhabbal, rögzítették, majd takarólécekkel eltűntették a nyomokat.

tovább bezár
Méret
Készletinformáció
További szűrők
67 db termék
 

Utólag beszerelhető beltéri ajtók 

 

Hála a technológia fejlődésének, ami az építőiparban is jelentős, ma már sokkal modernebb technológiákat használunk, a gyorsabb és esztétikusabb eredményekért. 

 

Az utólag beszerelhető beltéri ajtóknak számos előnye van. Így az ajtók beszerelésére, már az építkezések vége felé kerül sor, és ezzel elkerüljük azt a bosszúságot, hogy a már rég beszerelt ajtókeretünk, ajtólapunk sérüljön a kivitelezési munkák közben. 

 

Ezzel módszerrel az ajtók akkor kerülnek a helyükre, amikor a falak már vakolva, burkolva vannak. Persze itt is vannak olyan szempontok, amikre figyelni kell. 

 

A dekorfóliás beltéri ajtótok előnyei

 

A legtöbb fal, válaszfal nem egyforma méretű. A vakolás, burkolás miatt, eltérő falvastagságok alakulnak ki, ami ugyan nem feltétlenül szembetűnő, de ezáltal nem tudunk mindenhova egyforma szélességű ajtótokot választani. 

 

Ezt a szempontot vették figyelembe a gyártók, amikor kitalálták az állítható beltéri ajtótokokat a nyílászárók utólagos beszerelését megkönnyítendő. 

 

Ez a módszer megoldás nyújt olyan helyzetekre is, amikor azzal szembesülünk, hogy bár a falvastagság megegyezik, de a falak felszíne nem egyenletes. Az állítható ajtótokkal ez tökéletesen megoldható, kőműves munka nélkül is. 

 

Az általunk forgalmazott beltéri ajtótokok alapanyaga pozdorja, a fix és mobil borítások pedig MDF alapanyagból készülnek. A dekorfóliás ajtótok külső borítása pedig, Primo dekorfólia. 

 

A keret hatóköre 20 mm-es hatókörben állítható. 

 

Nézz körül dekorfóliás, CPL és iridium felületű beltéri ajtó kínálatunkban, majd válaszd ki hozzá a megfelelő ajtótokot! Kilincseink választékában bármelyik kivitelű beltéri ajtónk mellé, megtalálod a színben, anyagban és formában legjobban illőt.