3D dekor fóliás beltéri ajtótok

Ebben a kategóriában a 3D dekorfóliás beltéri ajtótok választék vár, utólagosan beszerelhető beltéri ajtókhoz. Az utólagos beépítést az ajtókhoz színben, megjelenésben illő beltéri ajtótokok teszik lehetővé. 


 


Míg régen az ajtók beépítése az építkezés elején, a falak felhúzásával egy időben történt, addig ma már a technológia fejlődésének köszönhetően ez a művelet sokkal később, már az építkezés végén, sőt akár a beköltözés után is történhet. Sőt, az állítható méretű beltéri ajtótokoknak köszönhetően ezek a modern beltéri ajtók már utólagosan is beszerelhetőek, így az ajtócserét is megkönnyíti.

tovább bezár
Méret
Készletinformáció
További szűrők
36 db termék
 

Milyen a 3D dekorfóliás beltéri ajtótok!

 

Ez egy úgynevezett átfogó és állítható ajtótok. Átfogónak nevezik, mert a falat átfogva három oldalról borítja be azt. 

 

Állítható a mérete, ami nagyon fontos az utólagos beszerelés miatt. A kész falak, soha nem egyforma vastagságúak, még a legprecízebb kivitelezés mellett sem. Ezzel a megoldással nem csak ezt a problémát tudjuk kiküszöbölni, de a fal esetleges egyenetlenségei sem okoznak gondot. 

 

Az utólagos beszerelés nagy előnye az is, hogy ezzel elkerülhetjük az építkezés alatt megsérüljön a már beszerelésre került ajtótok. 

 

Mindegyik kínálatunkban szereplő beltéri ajtólapunk mellé kaphatóak színben, alapanyagban és kivitelben passzoló, állítható ajtótokok. 

 

Ajtótokjaink tokmagjának alapanyaga pozdorja, míg a fix és mobil borítások MDF alapanyagból készülnek. Az MDF alapanyag egy mesterséges anyag, mely faőrlemény és műgyanta keverékéből készül. Az így készült MDF egy tömör, erős anyag, mely nem veszi fel a párát, így akár nedves, párás környezetben is jól használható. Ebből az anyagból készül a beltéri ajtók váza is. 

 

A tokok rejtett rögzítési pontokkal készülnek és esztétikus, lekerekített élekkel rendelkeznek, melyet a korszerű postforming technológiával érnek el.

 

Miért a 3D dekorfóliás technológiát válaszd?

 

A 3D dekorfóliás ajtótokok külseje prémium 3D dekorfólia. Ez egy mikrobarázdált lakkréteggel bevont dekor felület, valódi fát utánzó erezet struktúrával. Nagyon szép felület és a mindennapi behatásokkal szemben jó ellenállóképesség jellemzi.

 

Ajtótokjaink magyar szabványosak, 95-115, 120-140, 140-160 mm méretben készülnek. 

 

Nézz körül kínálatunkban, ahol megtalálod őket jobbos és balos kivitelben is! Ajtótokjainkat a hozzájuk tartozó kötőelemekkel és pántokkal szállítjuk. A csomagolás pedig tartalmazza az összeszerelési és beépítési útmutatót is, hogy megkönnyítsük a beszerelést.