CPL felületű beltéri ajtótok

Ha CPL felületű beltéri ajtólapot választottál kínálatunkból, szükséged lesz mellé az utólagos beszerelést lehetővé tévő ajtótokra is. A CPL felületű beltéri ajtótok kínálat ezen az oldalon található.


 


A klasszikus építőipari technológia, amikor a nyílászárók, ajtók és beltéri ajtók beépítése a falak felhúzásával egyidejűleg történt, már a múlté. Hála a fejlődésnek, ma már nyílászárókat elég az építkezés vége felé beépítenünk, mikor a falakra már a vakolat is felkerült. Sőt, akár burkolva és festve is lehetnek. Ez számos előnnyel jár számunkra, amiből talán a legfontosabb, hogy egész biztos nem sérül sem az ajtó, sem az ajtótok az építkezés alatt.

tovább bezár
Méret
Készletinformáció
További szűrők
36 db termék
 

CPL felületű beltéri ajtótok

 

Webáruházunkban minden beltéri ajtóhoz hozzá illő beltéri ajtótokot is találsz! A dekorfóliás ajtótokok mellett, kínálatunkban a CPL felületű beltéri ajtótokokat is megtalálod, melyek átfogó és állítható tokok. Átfogónak nevezik, mert a falat három oldalról borítják a takarólapok.

 

Több méretre állítható kivitelben készülnek, melynek célja, hogy megkönnyítse az utólagos beszerelést. Ennek a kivitelnek a nagy előnye, hogy nincs szükség kőműves munkára akkor sem, ha a falak, válaszfalak eltérő méretűek. Az sem okoz gondot, ha a falfelületek kivitelezése nem teljesen egyenletes. 

 

Az utólagos beszerelés történhet festés vagy burkolás után, sőt, az sem probléma, ha már beköltöztünk új otthonunkba, mert sem kőműves munkával, sem különösebb kosszal nem jár a beépítés. 

 

Ajtótokjaink tokmagjának alapanyaga pozdorja, míg a fix és mobil borítások MDF alapanyagból készülnek. 

 

A tokok rejtett rögzítési pontokkal készülnek és esztétikus, lekerekített élekkel rendelkeznek, melyet a korszerű postforming technológiával érnek el. 

 

Választhatsz dekorfóliás, CPL vagy iridium felületű beltéri ajtót, mindegyik mellé kínálunk anyagban, színben és kivitelben passzoló ajtótokot.

 

Mit jelent a CPL?

 

A CPL a Continuous Pressed Laminate szavak rövidítése, ami a gyártási technológiára utal. Dekorpapírra több rétegben visznek fel vízzáró, impregnáló és egyéb kemény bevonatot. A kemény bevonat egy speciális műgyanta réteg. A gyártás során a rétegek nagy nyomáson és magas hőmérsékleten kerülnek egymásra. 

 

Ajtótokjaink magyar szabványosak, 95-115, 120-140, 140-160 mm méretben készülnek. 

 

Nézz körül kínálatunkban, ahol megtalálod őket jobbos és balos kivitelben is! Ajtótokjainkat a hozzájuk tartozó kötőelemekkel és pántokkal szállítjuk. A csomagolás pedig tartalmazza az összeszerelési és beépítési útmutatót is, hogy megkönnyítsük a beszerelést.